Investera i Kava – allt du behöver veta

Vad är Kava?

Kava är nästa generations decentraliserade utlåning plattform som försöker ge ny flexibilitet på marknaden. Nätverket är känt för sin kedjekapacitet och sin unika utlåningsstrategi. Idag erbjuder plattformen ett sortiment av produkter med sina två huvudsakliga säkerhetslån och stallfonder. Hittills har Kava betalat ut $ 1 129 883,32 i räntebetalningar till sina användare.

Vilka problem försöker Kava åtgärda?

Kava-utvecklare strävar efter att effektivisera den decentraliserade utlåningssektorn via integrationen av en mängd olika egna teknik. Utvecklare utvecklade specifikt systemet för att tillhandahålla stabila mynt och decentraliserad utlåning mot alla större kryptotillgångar på ett mer transparent och förenklat sätt. Följaktligen är Kava en pionjär inom DeFi-sektorn som fortsätter att fästa internationell medieuppmärksamhet.

Hur Kava fungerar

Användare av nätverket kan säkerställa sina kryptotillgångar i utbyte mot USDX. USDX fungerar som Kavas stablecoin i nätverket. För att få USDX-lån behöver användare bara låsa sin krypto i ett smart kontrakt på plattformen. Denna låsta kryptovaluta fungerar som säkerhet mot ditt lån.

Användare kan ta flera säkerheter för att skapa syntetisk hävstång för alla kryptotillgångar som stöds i systemet. Du kan till exempel välja att låsa din Bitcoin eller XRP med hjälp av protokollet. Du skulle få ett motsvarande belopp av nyligen präglade USDX för att köpa mer Bitcoin med. På detta sätt får du en hävstångsposition på marknaden.

Kava omfattar också ett brett utbud av gemenskapsbyggda applikationer. Var och en av dessa Dapps lägger till plattformens totala UX. Denna interoperabilitet gör att du kan lagra dina tillgångar med en mängd olika plånböcker för hårdvara och vårdnadshavare av institutionell kvalitet. Denna flexibilitet är en av de främsta dragningarna till Kava kontra tävlingen.

Decentraliserade lån och hävstång

Kava-plattformens huvudprodukt är decentraliserade lån. Alla Kava-användare får öppen tillgång till lån, hävstång och stablecoins för säkring. På detta sätt fungerar Kava som ett kraftfullt verktyg för investerare på marknaden.

Stablecoin säkring + intresse:

En annan unik egenskap hos Kava är dess stablecoin-kapacitet. Du kan satsa och binda USDX stablecoin för att börja ge en hälsosam passiv inkomst.

Expansion

Kava har en unik öppen arkitektur som möjliggör framtida tillväxt. Plattformen kommer att stödja ett brett utbud av nya kryptotillgångar och erbjudanden de närmaste månaderna. Dessa nya syntet- och derivatprodukter kommer att driva Kava-antagandet till nya höjder.


Dual Tokens

Kava använder en dubbel tokenstrategi för att säkerställa att varje användare får maximal flexibilitet och användbarhet. Dual token-plattformar är vanligare än någonsin på marknaden. Denna strategi gör det möjligt för utvecklare och användare att maximera sin funktionalitet utan att försämra någon av sektorerna. De två mynt som är avgörande för Kava är USDX och KAVA.

KAVA-token

KAVA är den ursprungliga token för denna blockchain. Detta mynt fungerar som styrningstoken i ekosystemet. Användare behöver dessa tokens för att rösta på kritiska parametrar. Dessa röster är det som styr nätverkets uppgraderingar. De används också för förslag och omröstning om specifika parametrar för systemet med säkerheter med skuldsättning (CDP).

säkerhet

Denna krypto spelar också en integrerad roll för att upprätthålla nätverkets säkerhet. Användare spelar KAVA för att utföra denna uppgift. I synnerhet validerar endast de 100 bästa noderna i nätverket block i detta system. De bästa tokeninnehavarna bestäms med hjälp av en algoritm som undersöker varje användares viktade bundna andel i KAVA-tokens. För deras ansträngning tjänar spelare krypto som blockbelöningar.

Insättningstillgångar

Stakers i nätverket har också ett par ansvar. Bortsett från att säkra blockchain kan dessa användare ytterligare satsa sina innehav genom att använda bondningskurvor för nätverksvalidatorer. Skadliga noder kan förlora sin Kava. Åtgärder som att inte säkerställa hög drifttid och dubbelsigneringstransaktioner kommer säkert att få dig bort från detta nätverk. Kava är känt för sin nolltolerans mot skadliga noder.

Sista utväg långivare

KAVA kan också fungera som reservvaluta för nätverket. Om USDX blir alltför säkerheter kommer nätverket att prägla ny KAVA att använda vid köp av USDX. Detta gör att Kava kan se till att dess stablecoin behåller sitt värde.

USDX- Kava

USDX är stablecoin för Kava-nätverket. Detta finansiella instrument är det du får och betalar tillbaka dina lån i. Det fungerar också som ett allmänt betalningssystem. USDX har snabba transaktionstider, vilket gör det till en idealisk stablecoin för löner och andra företagsrelaterade betalningsprocesser.

Marginalhandel / hävstång

Kava-användare kommer också att använda USDX för att köpa ytterligare kryptotillgångar på plattformen. Denna strategi gör det möjligt för skickliga investerare att effektivt utnyttja sin exponering på nya sätt.

Säkring med intresse

Du kan också hålla USDX som en stabil tillgång. På detta sätt fungerar USDX som en säker tillflyktsort under tider med marknadsvolatilitet. Det är uppenbart att när USDX-innehavare obligerar sina token, får de ackumulerade räntor som är lika med den aktuella USDX-sparräntan.

COSMOS Blockchain

Kava bor i den futuristiska Cosmos blockchain. Cosmos är en fjärde generationens blockchain som försöker hjälpa till att kategorisera och utnyttja det växande antalet blockkedjor på marknaden. Specifikt byggdes plattformen med Cosmos-SDK. Detta protokoll är en öppen källkodsram för att bygga offentliga Proof-of-Stake blockchains. Cosmos har en inbyggd token som heter ATOM.

Konsensus

Kava arbetar med en Tendermint-baserad Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanism. Denna uppgraderade PoS-konsensusmekanism använder en bysantinsk feltolerant konsensusmotor. Imponerande är att denna mekanism är mycket mer energieffektiv än tidiga blockkedjor som Bitcoin eller Ethereum. På många sätt liknar nätverket MakerDAO med integrationen av CDP. Kava utnyttjar dock zonerna bättre från Kosmos för att lägga till tillgång till kryptovalutor som körs i oberoende nätverk

KAVA-statistik

KAVA-statistik

Modularitet

Cosmos är mest känt för sin användning av öppen källkodsmoduler. Dessa protokoll gör det möjligt för utvecklare att snabbt implementera önskvärda funktioner i sina Dapps. Till exempel använder Kava modulen Inter Blockchain Communication (IBC) för att ge plattformen möjlighet att kommunicera till alla Cosmos-SDK-blockkedjor.

Moduler som används i Kava Ecosystem

Det finns fyra huvudmoduler som används inom Kava-ekosystemet. Dessa moduler hjälper nätverket att fungera korrekt och ge användarna tillgång till några unika ekonomiska verktyg.

Prismatningsmodul

Den första modulen integrerad i detta nätverk är en prismatningsmekanism. Denna modul är ett enkelt prisorakel. Oracles är sensorer utanför kedjan som kan ge data till blockkedjor. En grupp av vitlistade orakler bokför priser för olika tillgångar i systemet. Protokollet bestämmer sedan medianpriset för alla giltiga orakelpriser. Dessa uppgifter bestämmer också det aktuella priset i systemet.

Auktionsmodul

Auktionsmodulen tillåter användare att använda tre typer av auktionsprotokoll. Det första alternativet är terminsauktionen. Detta är en traditionell auktion där köparen kommer att begära att höja bud för en artikel. Denna strategi används när plattformen ser ett överskott i insamlade avgifter. Denna mekanism gör det möjligt för systemet att omvandla överskottet till fler stallmynt.

Nästa auktion som nätverket tillåter är omvända auktioner. Som namnet antyder består auktionen av minskande bud för en viss artikel eller föremål. Primärt fungerar detta protokoll för att sälja styrningstoken för att prägla nya stabila mynt. Denna strategi används för att utgöra skillnaden mellan misslyckade säkerhetsauktioner och skulder.

CDP-modul (Collateralized Debt Position)

CDP-modulen har en kritisk funktion. Det gör det möjligt för användare att skapa, ändra och stänga CDP för alla typer av säkerheter. Dessutom är detta den kodning som används för att ställa in systemets globala parametrar. Dessa inställningar täcker poster som skuldgränser och den totala cirkulationen av stallmynt på marknaden.

Likvidatormodul

Likvidatormodulen är repomannen i nätverket. Detta är protokollet som ansvarar för att beslagta säkerhet från CDP: er vars säkerhetsgrad ligger under tröskelvärdet för den typen av säkerhet. Den här modulen spårar automatiskt CDP: s status för att göra bestämningar. Det slutliga beslutet för modulen baseras på priser som erhållits från prismatningsmodulen.

Beslagtagna säkerheter

Alla säkerheter som beslagtagits av likvidatormodulen går till auktionsmodulen. Här är säkerhetsauktionen för stallmynt som använder en auktion framåt. Målet med denna process är att utplåna den ursprungliga skulden plus tillägg av en liten repareavgift.

Hur man köper Kava

Det finns många plattformar som erbjuder KAVA för närvarande. Binance visar för närvarande mest handelsvolym. Du måste först registrera dig för dessa plattformar för att delta i affärer. När du är klar, behöver du bara finansiera ditt konto. När du har Bitcoin i din plånbok kan du helt enkelt gå till KAVA / BTC-handelsparet och välja det belopp du vill handla. Hela processen är snabb och smärtfri.

Investera i Kava - allt du behöver veta Investera i Kava - allt du behöver veta Investera i Kava - allt du behöver veta
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade handlare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Enkel användning

Handelsavgifter

0,10%

Handelsavgifter

0,16%

Handelsavgifter

0,125%

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hur Kava ska förvaras

Du har tre alternativ att tänka på när du lagrar Kava. Den första är en datorbaserad nätverksplånbok. Du kan ladda ner Kava Ansökan gratis. Det är säkert och lätt att använda. Det finns också en mängd olika alternativ för mobil plånbok. Se till att din mobila plånbok stöder satsar belöningar som JAXX-plånboken tillgänglig på iOS och Android.

Om du försöker göra en stor investering i KAVA eller om du planerar att HODLing denna krypto under långa perioder är en hårdvaruplånbok det bästa alternativet. Hårdvaruplånböcker håller din krypto lagrad offline i “kylförvaring.” Denna strategi gör det omöjligt för onlinehot att komma åt dina innehav. De Ledger Nano S eller de mer avancerade Ledger Nano X båda stöder KAVA.

Kava – Mer möjlighet till belöningar

Den senaste DeFi-mani har gjort kryptosektorn ännu mer lönsam än vad man ursprungligen trodde. Vanliga användare tjänar rejäla belöningar via dessa plattformar. Protokoll som Kava gör det möjligt för alla att ha en pålitlig passiv inkomst. Av dessa skäl är Kava säkerligen en stor utmanare inom DeFi-sektorn framåt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map