Investera i Crypto.com (CRO) – En omfattande guide

Vad är Crypto.com (CRO)?

Crypto.com är en kryptobank och de bygger ett omfattande blockchain-ekosystem som omfattar en mängd olika produkter med unikt värde. Dessa funktioner inkluderar ett metallkrypto Visa-kort, en integrerad appplattform, ett kryptobörs, en icke-depåplånbok med DeFi-funktioner, utlåningstjänster och kryptodeposition. På det här sättet, Crypto.com ger användarna allt de behöver för att framgångsrikt delta i den decentraliserade ekonomin.

Crypto.com strävar efter att utöka antagandet av kryptovaluta till nya höjder. För närvarande kan nya investerare upptäcka att det är en förvirrande process att komma in i kryptoutrymmet som kräver att de interagerar med flera plattformar och ny teknik. Alla dessa åtgärder kan vara frustrerande för nya användare som inte känner till blockchain-sektorn.

Dessutom finns det miljarder människor runt om i världen utan tillgång till grundläggande finansiella verktyg som kontrollkonton. Crypto.com ger dessa individer ett mer effektivt och tillgängligt alternativ till status quo. Diskuterar plattformarnas övergripande mål, Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com uppgav:

“Vi tror att det är din grundläggande mänskliga rättighet att kontrollera dina pengar, data och identitet”, säger Kris Marszalek,

Investera i Crypto.com (CRO) - En omfattande guide

Kris Marszalek VD för Crypto.com

History of Crypto.com (CRO)

Grundades 2016, Crypto.com är en av banbrytande betalnings- och kryptovalutaplattformar med uppdraget att påskynda världens övergång till kryptovaluta. Tidigare känd som Monaco var det en av de första plattformarna som försökte bygga en global blockchain finansiell institution. Plattformen blev en omedelbar framgång.

I synnerhet spenderade företaget ett icke avslöjat belopp på denna premiumdomän. Med sitt välutvecklade ekosystem finns det nu 3 miljoner användare som använder denna plattform över hela världen.

Crypto.com metallvisakort

Crypto.com metallvisakort

Crypto.com-utbyte

År 2019 lanserade Crypto.com sitt börs och lade till ny funktionalitet i sitt ekosystem. Det är för närvarande den första kryptoplattformen med flera industriella högsta säkerhetsstandarder inklusive ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, Nivå 1-överensstämmelse och CCSS. Nästa generations plattform ger investerare en strömlinjeformad strategi för marknaden. Användare har ökad likviditet, lägre avgifter och tillgång till ett demokratiserat kvanthandelssystem.

Fördelar med CRO-token

CRO-token är verktygstoken för Crypto.com-ekosystemet. Crypto.com-kedjan skapades för att bygga ett nätverk av kryptovalutaprojekt och utveckla handlarnas förmåga att acceptera krypto som betalningsform. Crypto.com-kedjan är en högpresterande native blockchain-lösning som gör att transaktionsflödena mellan kryptoanvändare och handlare accepterar krypto sömlöst, kostnadseffektivt och säkert.

Detta är symbolen som används för att komma åt tjänster på plattformen, ta emot bonusar, betala avgifter och instituttransaktioner. Dessa ERC-20-kompatibla tokens erbjuder oöverträffad interoperabilitet i sektorn. Du kan till exempel lagra dina CRO-tokens i vilken ERC20-kompatibel plånbok som helst. Detta alternativ är utöver möjligheten att använda den dedikerade plånboken med flera valutor som erbjuds av Crypto.com.

Tjäna 20% p.a. genom att sätta CRO på utbyte

Insatsförmånerna som gör det möjligt för användare att tjäna 20% per år (betalas dagligen) är tillgängliga för användare som spelar minst 5 000 CRO i minst 6 månader. Till exempel, om du satsade 5000 CRO under 180 dagar skulle du få ungefär 2.7397 CRO varje dag som ränta.

Att sätta CRO ger dig fler fördelar förutom 20% p.a. ingår:

  • Handelsavgifter rabatt upp till 100%
  • Tillgång till syndikatet (förklara nedan)
  • Betala belöning genom att använda Crypto.com Pay via mobilapp
  • Ny användarregistreringsbonus

Tjäna genom att handla CRO: Stake-To-Take

Detaljhandlare som spelar minst 5 000 CRO i crypto.com-utbyte kan tjäna upp till 0,10% på avgiftsavgifter när de handlar på börsen. Ytterligare handelsrabatter i form av rabatter ökar med CRO-belopp som satsas och avgifter måste betalas i CRO för att vara berättigade.

Hur får man CRO-token

Det är enkelt att få CRO-tokens. Det första steget är att ladda ner Crypto.com app antingen på iOS eller Android, om du laddar ner via by klicka här du får $ 50 USD som registreringsbonus. Registreringsprocessen tar bara fem minuter att slutföra. Du måste ange din identitet och adress om du tänker använda bankkortfunktionen på denna plattform. En din registrering är klar, du kan köpa CRO, Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor med kreditkort, betalkort, banköverföring på ett praktiskt sätt kan du handla BTC eller ETH för CRO direkt på plattformen.

Fördelar med Crypto.com-plattformen

Crypto.com introducerar en mängd fördelar för sektorn genom sitt unika protokoll. För det första ger plattformen användare en djup likviditetspool. Du kan alltid hitta handelsåtgärder på denna plattform. Dessutom, Crypto.com har en mycket låg avgiftsstruktur och de mest konkurrenskraftiga genomförandepriserna på marknaden just nu. Här är några andra viktiga funktioner:

Mångsidig app

Appen Crypto.com har ett av de mest avancerade och lättanvända gränssnitten på marknaden. Användare kan enkelt övervaka, spåra och köpa kryptovalutor direkt från sina smarta enheter. Bäst av allt, det finns ett stort urval av mynt. För närvarande tillåter Crypto.com-appen användare att köpa och sälja 55+ kryptovalutor med ett kreditkort, betalkort, fiat eller krypto till verklig kostnad, rätt användare kan njuta av köpkrypto med 0% kreditkortskampanj fram till slutet av september 2020.

Appen ger användarna tillgång till alla de viktigaste funktionerna i ekosystemet. Till exempel kan du fylla på ditt Crypto.com-kort med en banköverföring, betalkort eller kreditkort eller krypto direkt. Detta kraftfulla finansiella instrument ger dig gratis uttagsautomater och inga årsavgifter och minimikrav på konton.

Crypto.com Tjäna

Crypto.com Tjäna fungerar som den tidsinsättning du kan hitta i en bank, men istället kan du tjäna upp till 8% p.a. (betalas varje vecka) på dina kryptos. Insättningsstabletter kan tjäna en ännu högre ränta med upp till 12% p.a. Den högsta räntan är deras ursprungliga token CRO som du kan tjäna upp till 18% p.a. Det finns tre termer du kan välja: flexibel, 1 månad och 3 månader och den stöder 31 tokens. Inte alla jurisdiktioner stöds, kolla detaljerna på Crypto.com Tjäna-sidan.

Crypto.com kredit

Crypto.com Credit är den kreditutlåningstjänst som Crypto.com tillhandahåller och det ger användarna chansen att tjäna pengar på sina kryptotillgångar utan att sälja dem. Den stöder BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM som säkerhet och ger upp till 50% LTV medan den årliga räntan (APR) för upplåning skulle vara 8% om man placerar CRO.

Crypto.com Betala

Användare kan tjäna Pay-belöning (CRO-cashbacks) genom att köpa presentkort (upp till 20%) eller mobil sändningstid (upp till 5%) via Crypto.com-appen med CRO som betalningsmetod. De tjänar också Pay-belöningen genom att skicka CRO till vänner via Crypto.com-appen med upp till 10% (månadsvis högst $ 5 USD per användare). Betalningsbelöningar kan tjänas när användare gör en online-transaktion via onlinebutiker som stöder Pay Checkout som en av deras betalningsmetoder. Det är bara att skanna betal-QR-koden med appen så kommer cashbacken direkt till plånboken.

MCO Visa-kort

Ett annat populärt inslag i Crypto.com är dess metallbetalkort. Detta metallvisakort gör det möjligt för användare att spendera sin krypto i realtid var som helst som accepterar Visa. Såsom systemet fungerar konverterar din kryptovaluta direkt till fiatvaluta när du drar ditt betalkort. Dessa medel från din sålda krypto laddas omedelbart på kortet. På detta sätt kan du ta ut eller spendera din krypto enklare än någonsin.

Kortfördelar & Rabatter

På äkta DeFi-sätt, Crypto.com betalkort introducerar några nya kundkontrollfunktioner som säkert kommer att bli en hit. Användare har möjlighet att göra uttag, frysa och låsa upp deras kort och konvertera kryptovalutor till sina fiatekvivalenter på några sekunder. Inte mer väntar på att din insättning ska rensas efter att du sålt några av våra innehav. Nu kan du få tillgång till dessa medel direkt.

MCO-visakortet erbjuder olika fördelar, till exempel 100% rabatt på Spotify, Netflix och Amazon Prime, tillgång till flygplatslounge för utvalda kort, kostnadsfria uttagsautomater, tryck-och-betal-funktionalitet och konkurrenskraftiga interbankräntor. MCO-visakortet är konkurrenskraftigt över hela linjen, inte bara i kryptosektorn. Användare får inga årliga avgifter och gynnsamma interbankavgifter. Specifikt sparar internationella kortanvändare i genomsnitt cirka 5-8% på internationella köp. Bokningar.

Dina nycklar

För att säkerställa att du är den enda som någonsin har tillgång till dina innehav, håller Crypto.coms plånbok dina privata nycklar säkert på din enhet. I blockchain-sektorn är ett vanligt ordstäv “Om du inte äger dina nycklar, äger du inte din krypto.” Med Crypto.com äger användare sin krypto.

Hur man använder Crypto.com (CRO)

Använder sig av Crypto.com är lätt och tar ingen teknisk kunskap hur någonsin. Det första steget är att gå över till plattformens registreringssida. När du har slutfört alla kraven får du en bekräftelse via e-post. Om du tänker använda metallbetalkortet måste du ange en giltig leveransadress.

När ditt kort kommer i posten är du redo att aktivera det och ladda det. Denna process tar bara fem minuter och görs inom plattformens gränssnitt. När ditt kort visar en balans kan du spendera din krypto var som helst Visa accepteras.

Crypto.com (CRO) – Banbrytande DeFi

Crypto.com är på god väg att uppfylla sin vision om varje plånbok som håller en kryptovaluta. För närvarande är denna allomfattande plattform exakt vad marknaden behöver för att locka nya användare i rekordantal. Följaktligen är Crypto.com en av de snabbast växande blockeringsplattformarna med full spektrum i världen.

Klicka här för att besöka Crypto.com – Hänvisnings-ID: SECURITIESIO för att kräva $ 50 CRO-bonus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map