De bästa kryptovalutabörserna

Vi har de fem bästa kryptovalutabörserna baserat på vår egen handelsupplevelse. Det här är de bästa börserna för att köpa ett stort antal kryptovalutor. Om du bara vill köpa bitcoin, besök vår sida Köp Bitcoin.

Binance

Binance – Ett globalt kryptovalutautbyte som ger en plattform för handel med mer än 100 kryptovalutor. Sedan början av 2018, Binance anses vara det största och bästa utbytet av kryptovaluta i världen när det gäller handelsvolym.

Handelsavgifter är några av de lägsta och är följande:

Avgifterna börjar vid 0,10% per transaktion och kan baseras på volymen vara så låga som 0,02%. Detta är mycket lägre än de flesta börser som börjar på 0,15%. Transaktionsavgifterna kan också vara 25% lägre om du har en viss volym BNB-tokens.

Om du letar efter en hög volymutbyte med låg transaktionsavgift rekommenderas Binance.

Hänvisnings ID: EE59L0QP för 10% återbetalning på alla handelsavgifter.

Kraken

Kraken är ett av de längsta kryptobörserna i branschen. De har varit verksamma i mer än ett decennium och har därmed fått stor respekt inom branschen bland handlare.

Deras låga avgifter hjälper till att göra Kraken ett mycket attraktivt val för handlare. Två av de mest populära och unika handelsfunktionerna du hittar på Kraken är möjligheten att handla kryptoterminer och chansen att delta i kryptomarginalhandel med omfattande hävstångseffekt upp till 50: 1. Detta är bra för mer avancerade handlare och kan göras via de också innovativa Kraken-handelsplattformarna.

Med handelsplattformar tillgängliga för att passa olika nivåer av handelserfarenhet kommer du att upptäcka att Kraken passar dig bra oavsett vilken nivå du handlar på. Alla tas hand om här, från nybörjare till erfarna veteraner.

På Kraken hittar du också: Ett brett utbud av mer än 40 andra kryptor inklusive Bitcoin, (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) och mer.

För mer information kan du alltid kontrollera vår fullständiga Kraken-recension eller gå direkt till Kraken webbplats för att lära dig mer.

Poloniex

Poloniex – Hänvisningskod: P44N7LQZ för 10% återbetalning på alla handelsavgifter.

Vid ett tillfälle var detta det mest populära utbytet i världen. De har fortfarande ett oklanderligt rykte.

Både avgiften “Maker” och “Taker” börjar på 0,09% och sjunker med volymen. Detta är betydligt lägre än industristandarden på 0,20%, och det här är de lägsta avgifterna för något utbyte som vi litar på.

De Poloniex handelsplattform kommer i form av en webtrader, så ingen nedladdning av någon programvara krävs. Det är också mycket användarvänligt i det sätt på vilket det är designat och utformat. Detta gör utbytet mycket tillgängligt för alla nivåer av näringsidkare, och inte olikt hur många av de andra bästa kryptobörserna är utformade när det gäller funktionalitet.

Allt med Poloniex handelsplattform drivs av Trading View, och själva plattformen är mycket anpassningsbar när det gäller kartlayouter och indikatorer som du kan tillämpa på dina egna behov. Speciellt orderboken med handelsplattformen ger en mycket interaktiv känsla för handeln på Poloniex när den rör sig för att markera aktivitetsnivåerna på en viss marknad utan behov av någon användarinteraktion.

Bittrex

Bittrex – Ett USA-baserat kryptovalutautbyte med huvudkontor i Seattle, Washington. Som en anteckning fungerar de också Bittrex International som är Bittrex Europabaserade division, som listar vissa tokens som bara är tillgängliga på Bittrex International-plattformen – inte för amerikanska användare.

Bittrex har tagit ställning mot att acceptera betalningar för listor över tokens. Tokens listas baserat på meriter och projektets kvalitet. Detta är särskilt viktigt när man investerar i vad som anses vara högrisk-ALT-mynt.

Vi tror att detta är ett av de bättre alternativen, eftersom Bittrex är mycket transparent när det gäller hur de fungerar.

Avgifterna är 0,10% per transaktion och kan sänkas ytterligare till 0,01% baserat på volym och om det är en “tillverkare” eller “tagare” -transaktion..

Kriptomat

Kriptomat är en spännande kryptovaluta- och plånbokstjänst som har funnits sedan 2018 och är baserad i Estland, en populär plats för några av de mest betrodda industriprojekten. Företaget har vuxit till att nu erbjuda handel och kryptolagringstjänster till mer än 80 länder över hela världen, inklusive hela Europa, och större delen av Asien och detta inkluderar Singapore.

Eftersom du är europeisk kan du lita på att Kriptomat tillhandahåller en mycket transparent tjänst som uppfyller alla lokala och internationella regler. De använder också kylförvaringsanläggningar för så mycket som 98% av innehaven för att säkerställa att dina medel förblir säkra.

Du kan göra ett köp här på Kriptomat mycket enkelt genom att använda ditt kredit- eller betalkort med avgifter som är mycket konkurrenskraftiga tillsammans med andra tjänster. En korttransaktion tillkommer en avgift på 3,65% medan det också finns ett antal eWallet-metoder du kan använda för att köpa till något högre avgiftssatser..

Sammantaget erbjuder Kriptomat en mycket säker, tillgänglig och mångfacetterad tjänst som gör att du kan köpa, sälja eller lagra dina kryptokurrencyinnehav oavsett om du handlar i Singapore eller från många andra länder runt om i världen..

På Kriptomat hittar du också: Mer än 30 andra kryptovalutor tillgängliga för handel.

Titta gärna på vår Kriptomat Review för mer, eller gå till Kriptomat direkt för att komma igång.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map