2+ års saga som involverar Tezos ICO närmar sig avskedande

Lösning

Efter att ha ställt sin mark i flera år och försökt att motverka olika rättegångar har Tezos Foundation just gjort det meddelat sitt beslut att förlikas med alla parter.

Dräkten, som representerar en gemensam insats på uppdrag av olika parter, ser Tezos potentiellt på kroken för upp till 25 miljoner dollar.

Även om detta beslut har fattats av Tezos Foundation, markerar det inte nödvändigtvis slutet på denna utdragna saga. Vid denna tidpunkt väntar beslutet på domstolens godkännande för att bli officiellt.

Avslag

Det bör noteras att, även om Tezos-stiftelsen har beslutat att det är i deras bästa intresse att lösa de olika klagomålen, har de förblivit orubbliga i sin oskuld.

Efter att ha meddelat sitt beslut tog stiftelsen chansen att understryka denna tro och konstatera,

”Tezos Foundation valde att lösa alla fordringar eftersom Tezos Foundation anser att det ligger i Tezos-projektets och samhällets bästa. Stiftelsen fortsätter att tro att rättegångarna var värdelösa och fortsätter att förneka något fel. Rättegångar är dock dyra och tidskrävande, och det beslutades att den engångsfinansiella kostnaden för en förlikning var att föredra framför distraktioner och rättsliga kostnader för att fortsätta kämpa vid domstolarna. ”

Undvik åtal

De förgreningar som följer av deras beslut att lösa de aktiva stämningarna går utöver att bara spara tid och pengar. Tezos Foundation har nu undvikit en situation där de eventuellt har sett domstolarna märka sina symboler som värdepapper.

Om en sådan situation skulle inträffa skulle den skapa ett prejudikat för framtiden och potentiellt vara katastrofalt för projektet i stort.

Full av kontroverser

För Tezos fans, och vad Tezos Foundation försöker uppnå, kommer detta beslut att lösa utan tvekan hälsas med öppna armar.

Oavsett potentialen bakom tekniken har Tezos tyvärr varit full av kontroverser från första dagen. Oavsett om det hänvisas till en försenad distribution av tokens efter ICO, på grund av stridighet kring användning av medel, roller som spelas av högt profilerade investerare eller den stämning som diskuteras här idag, har Tezos gjort ett beundransvärt jobb för att hitta ett sätt att inte bara överleva , men trivs.


Använd fodral

Trots att problem kvarstår över Tezos Foundation sedan dag 1 har användnings- och antagandegraden för projektet fortsatt att öka. Under de senaste månaderna är detta tydligast genom den växande digitala värdepapperssektorn.

Med Tezos blockchain som förser sina användare med höga funktioner har vi befunnit oss rapportera om dess användning vid olika tillfällen, inklusive följande exempel:

Tezos som ska användas för tokenisering av 22 projekt

Vertalo väljer Tezos för säkerhetstoken

Förhöjda returer och värdepapperisering för att använda Tezos för digitala värdepapper

Investera i Kentucky Bourbon med Wave Financial

Tezos utvald av BTG Pactual och Dalma Capital för Token Issuance

Ingen skada klarad

Tezos Foundation består av en råd, som övervakar användningen av medel och produktutveckling. Hittills förvaltar stiftelsen ungefär 635 miljoner dollar i tillgångar, och har gjort sitt för att stödja utvecklingen av deras plattform genom miljontals bidrag.

För ett projekt som samlade in cirka 232 miljoner dollar och har spenderat flera år på att övervinna juridiska hinder, tyder deras förmåga att växa till sunda beslut som fattas av Tezos Foundation under denna tid.

Tezos

Som en följd av en ICO som hölls 2017 är Tezos ett bevis på insats blockchain, utformat för att ge utvecklare den flexibilitet som behövs för att bygga nästa generations tjänster.

Tezos blockchain skapades ursprungligen av grundare Arthur och Cathleen Breitman.

I andra nyheter

När Tezos ICO slutfördes representerade den en av de största händelserna i sitt slag, med över 232 miljoner dollar. Naturligtvis, på grund av storleken på denna höjning, var alla ögon riktade mot dem. De är dock inte de enda som genomgår så höga granskningar. Ett sådant företag som hanterar liknande frågor kallas KIK. Vid olika tillfällen har vi dokumenterat den pågående striden mellan dem och SEC, eftersom de två ”fördärvar det” över deras tidigare ICO.

SEC-filer för tidig dom i Kik Trial

Kik Hunkers Down for Fight med SEC – Stänger av meddelandeprogrammet

Populär meddelandeapp Kik för att bekämpa SEC i Court Over Kin ICO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map