Hur man köper Vechain (VET)

VeChain (VET) var en av de första blockkedjorna som byggdes uteslutande för att tillgodose behoven hos kunderna på företagsnivå. Utvecklarna bakom projekt sträva efter att förbättra hanteringen av leveranskedjan och produktens livscykel genom användning av distribuerad huvudteknik (DLT). Viktigt är att plattformen erbjuder användarna en mängd nya funktioner som gör den idealisk för företag som vill förbättra protokoll och affärsprocesser för försörjningskedjan. Besök vår Investing in VeChain-guide för att lära dig mer.

Vi listar de tre bästa mäklarna som erbjuder möjligheten att köpa VeChain (VET) med ett kreditkort eller betalkort.

Binance

Binance är ett av de största och mest kända kryptovaluta-börserna i världen. Fördelarna med att köpa VeChain här är att du drar nytta av lägre valutakostnader än konkurrerande börser, och den ökade likviditeten gör att du kan köpa och sälja snabbt för att dra nytta av marknadsrörande nyheter.

Läs vår Binance Review eller besök Binance.

Använd rabattkod: EE59L0QP för 10% återbetalning av alla handelsavgifter.

Kraken

Kraken är ett av de långvariga namnen när det gäller kryptovalutabörser som är verksamma i branschen.

Från ödmjuk början har de nu blivit ett av de mest kända namnen i rymden som erbjuder ett omfattande urval av tillgångar att handla, inklusive VeChain.

Handelskostnaderna är konkurrenskraftiga med andra börser och de har fortsatt att utvecklas nu och erbjuder både termins- och marginalhandel.

Läs vår Kraken recension eller besök Kraken.

Bittrex

Bittrex är en annan börs som för närvarande gör det möjligt för dig att köpa och handla VeChain (VET). Bittrex är ett ledande kryptovalutabörs som erbjuder det bredaste urvalet av kryptovalutor, de är kända i branschen för att vara ett av få börser som inte tar ut noteringsavgifter för olika projekt och har rykte om integritet.

Läs vår Bittrex Review eller besök Bittrex.


Vad är VeChain (VET)?

VeChain är ett blockchain-projekt med öppen källkod, fokuserat på att störa försörjningskedjor och företagsverksamhet. Utvecklare vid detta projekt lanserade en specialbyggd blockchain 2018, med titeln ‘VeChainThor Blockchain’, som kan utföra smarta kontrakt.

Vad gör den?

VeChain möjliggör snabb och transparent överföring av värde genom användning av blockchain-teknik. Dessutom möjliggör dess unika uppsättning attribut att komplexa smarta kontrakt kan utföras. Dessa funktioner gör det möjligt för blockchain att fungera som ett betalningssystem, förutom en decentraliserad databok – som eventuellt ersätter traditionellt indelade system.

Hur fungerar VeChain (VET)?

VeChain-nätverket fungerar genom användning av dual token-system.

VET – Som hjärtat i VeChain-systemet används VET-tokens som ett sätt att överföra värde mellan parter.

VTHO – Dessa tokens används tillsammans med VET under värdeöverföringar. VTHO-tokens fungerar på samma sätt som ”gas” på Ethereum blockchain – drivande transaktioner.

Dessa tokens fungerar på VeChainThor Blockchain, där konsensus uppnås genom användning av ett ‘Proof-of-Authority (PoA)’ -protokoll. PoA är en variant av Proof-of-Stake, som innehåller ett blockgodkännandesystem, som styrs av en central part. Detta eliminerar den möjligheten att block skapas anonymt – en nyckelfunktion med blockchain som riktar sig till företag.

Projicerad utveckling?

Utvecklarens deltagande i VeChain är ganska högt i förhållande till de flesta projekt. Medan de fortfarande pågår är följande några av de uppgraderingar som förväntas genomföras på VeChain under de kommande åren.

  • Interoperabilitet
  • Anonymitet

Underliggande ideologi?

VeChain-stiftelsen har tidigare meddelat att projektet utvecklas med en tydlig ideologi.

“VeChain Foundation tror starkt på efterlevnad och självreglering … Vi vill sätta en standard inom branschen för att driva hem den ideologi som blockchain-kryptovalutaprojekt kan förkroppsliga”Öppenhet, rättvisa, öppenhet”, Detta är vårt engagemang för samhället och ekosystemet i stort.”

Godkännande och kontroverser?

Efter att ha lanserats 2015 har VeChain funnits längre än de flesta projekt. Denna uppehållskraft har möjliggjort måttliga nivåer av adoption genom åren. Framför allt undertecknade VeChain nyligen ett partnerskap med resebyråjätten Travala.com, vilket gör det möjligt att använda VET-tokens som en betalningsmetod på plattformen.

Klicka på för en fullständig lista över etablerade partnerskap HÄR.  Några av de mer anmärkningsvärda företagen på den här listan är följande.

  • Walmart Kina
  • BMW Group
  • ENN Energy Holdings Limited
  • H&M

Sådana nivåer av antagande har gjort det möjligt för VeChain att förankra sig inom de 30 bästa projekten, när de rankas efter marknadsvärde.

Under sitt liv har VeChain lyckats vara relativt fri från kontroverser. Den ensamma händelsen som sticker ut var en $ 6,5 miljoner hack, som inträffade i slutet av 2019. Det bör noteras att denna händelse inträffade på grund av mänskliga fel, inte en brist i själva projektkodningen.

Förordning?

Hittills har ingen officiell klassificering av VeChain tillhandahållits av tillsynsmyndigheter. Även om liknande projekt, som Ethereum, har ansetts vara icke-värdepapper, är risken fortfarande att detta är fallet på grund av brist på decentralisering..

Som med alla projekt, fortsätt med försiktighet när du handlar / innehar, eftersom klassificeringen av en digital tillgång kan förändras när som helst.

Vem skapade den?

VeChain skapades 2015 av Sunny Lu.  I synnerhet fungerade Sunny Lu som chef för Louis Vuitton Kina innan han ledde VeChain.

Medan Sunny Lu är vid rodret i VeChain, övervakas hela ekosystemet av en kommitté av valda yrkespersoner, känd som ”VeChain-styrkommittén”..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map