Hur man köper Tron (TRX)

TRON är en decentraliserad virtuell maskin som byggdes för att hjälpa till att inleda det decentraliserade internet. På samma sätt som Ethereum möjliggör TRON Dapp-utvecklare att skapa och använda komplexa protokoll via smarta kontrakt som lever på sin ursprungliga blockchain. Idag är plattformen mest känd för sina transaktionshastigheter och sin livliga VD. För mer information, besök vår Investing in Tron-guide.

Vi har de bästa mäklarna och börserna som erbjuder möjlighet att köpa Tron Tokens (TRX) med ett kreditkort eller betalkort. För större summor kan du också skicka en banköverföring.

Binance

Binance är ett av de största och mest kända kryptovalutabörserna i världen. Fördelarna med att köpa Tron (TRX) här är att du drar nytta av lägre valutakostnader än konkurrerande börser, och den ökade likviditeten gör att du kan köpa och sälja snabbt för att dra nytta av marknadsnyheter.

Läs vår Binance Review eller besök Binance.

Använd rabattkod: EE59L0QP för 10% återbetalning av alla handelsavgifter.

Kraken

Kraken är ett av de långvariga namnen när det gäller kryptovalutabörser som är verksamma i branschen.

Från ödmjuk början har de nu blivit ett av de mest kända namnen i rymden som erbjuder ett omfattande urval av tillgångar att handla inklusive Tron (TRX).

Handelskostnaderna är konkurrenskraftiga med andra börser och de har fortsatt att utvecklas nu och erbjuder både termins- och marginalhandel.

Läs vår Kraken recension eller besök Kraken.

Poloniex

Poloniex grundades i USA 2014 och har snabbt stigit till att bli ett mycket populärt val av utbyte för många kryptohandlare som vill kombinera ett stort utbud av tillgångar med stort värde. De fortsätter att utöka sitt tillgångssortiment hela tiden, med mer än 100 olika parval nu tillgängliga för handel. Med ett nyligen moderniserat utseende ser börsen också mer professionell än någonsin ut med handel med terminer och med en hävstång på upp till 100: 1 också nu tillgänglig för åtkomst.

Läs vår Poloniex Review eller besök Poloniex.

Hur man köper Tron (TRX) Hur man köper Tron (TRX) Hur man köper Tron (TRX)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade handlare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Enkel användning

Handelsavgifter

0,10%

Handelsavgifter

0,16%

Handelsavgifter

0,125%

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Vad är Tron (TRX)?

Tron är en blockchain med öppen källkod, byggd för att underlätta demokratisk delning av innehåll och överföring av värde / data. Detta övergripande mål jämförs ofta med ”decentralisering av internet”.

Vad gör den?

Genom att använda sitt nätverkstecken, Tronix (TRX), tillåter Tron-blockchain innehållsskapare och konsumenter att interagera direkt – vilket eliminerar onödiga tredje parter eller “mellanhänder”.

Förutom att underlätta värde- / dataöverföringar stöder Tron-blockchain användningen av smarta kontrakt – vilket gör att decentraliserade applikationer (DApps) kan köras. Utvecklare som skapar DApps i Tron-nätverket kan skapa sina egna Tron-baserade tokens, liknande Ethereum och dess användning av ERC-20-standarden. Dessa symboler är dock kända som antingen TRC10 eller TRC20, när du använder Tron-nätverket.

Hur fungerar Tron (TRX)?

Tron-nätverket fungerar genom att använda sin egen variant av ‘delegerad-bevis-av-spel (DPoS)’ känd som ‘Tron-proof-of-stake (TPoS). Denna form av konsensus involverar typiska insatsprocedurer som finns i liknande protokoll för bevis på insats. Skillnaden är att i en TPoS delegeras röstmöjligheter till valda representanter. Dessutom konstaterar Tron att TPoS möjliggör incitament för omröstning.

Projicerad utveckling?

Utvecklingen på Tron övervakas till stor del av ”Tron Foundation” – en ideell organisation som har till uppgift att utveckla och söka användningsfall för projektet.

Hittills har Tron genomfört flera stora förvärv – var och en i linje med målet att utveckla ett decentraliserat internet. Följande är varje exempel på dessa strategiska förvärv.

  • BitTorrent
  • Steemit

Framöver förväntas utvecklarna på Tron fortsätta att arbeta med att öka skalbarheten i sitt nätverk och tillhörande projekt som det nyligen lanserade, Sun Network.

Underliggande ideologi?

Tron grundades på en stark uppsättning ideologier. Dessa byggdes kring tanken att innehållsskapare och konsumenter skulle kunna komma åt ett decentraliserat internet, fritt från manipulation av kraftfulla företag.

Ett decentraliserat internet anses allmänt vara en mer demokratisk, ärlig och integritetscentrerad variant av internet vi känner idag.

Godkännande och kontroverser?

När det gäller acceptans ligger Tron före de flesta projekt. Inte bara har det blivit en grundpelare i de 20 bästa projekten av marketcap, det är lätt tillgängligt på nästan alla respekterade börser. Denna tillgänglighet och popularitet har också lett till att företag inom den växande digitala värdepapperssektorn började stödja nätverket för tokenemissioner.

Tron kanske inte är det mest kontroversiella projektet, men det har haft en skälig andel av hicka sedan lanseringen. Kanske på grund av hans närvaro på sociala medier har olika handlingar av Tron-grundaren Justin Sun också resulterat i kontroverser – till exempel luncher med flera miljoner dollar med Warren Buffet.

Senast har flera anställda inlett en rättegång mot Tron och hävdar att de behandlades orättvist efter att ha väckt oro över företagets inriktning. Det påstås också att denna misshandel kulminerade i den slutliga uppsägningen av de anställda.

Detta är inte den enda förekomsten av en missnöjd tidigare anställd. I mitten av 2019 förlorade Tron-grundaren, Lucien Chen, sin tjänst som CTO eftersom han trodde att projektet hade avvikit för långt från dess ursprungliga ideologier kring decentralisering..

Förordning?

I skrivande stund har det inte funnits något officiellt uttalande om klassificeringen av Tron av tillsynsmyndigheter. Även om detta kan vara ett lovande tecken, eftersom projektet har funnits i flera år nu, tar det inte bort möjligheten att tillgången kan anses vara en säkerhet. En aspekt av TRX-tokens som kan vara oroande är de integrerade insatsfunktionerna, eftersom detta kan ses som en förväntad avkastning / vinst på investeringen.

För närvarande ses det allmänt att TRX-tokens är verktygstoken

Vem skapade den?

Tron grundades ursprungligen 2014 av grundaren och VD, Justin Sun. Den nuvarande iterationen av projektet utvecklades och lanserades 2017 tillsammans med Tron-stiftelsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map