Hur man köper Ripple (XRP)

Ripple (XRP) är en kryptovaluta med historia av extra stor avkastning för investerare, men det bör anges att de har ett tumultartat förhållande med SEC. Se vår detaljerade guide om att investera i krusningar för att lära dig mer om denna digitala tillgång.

På grund av ett nyligen klagomål från SEC mot Ripple Labs några utbyten inklusive Bittrex & Kraken har avnoterat kryptovalutan från sin plattform.

Ändå fortsätter många populära börser att sälja XRP. Vi har de bästa börserna för att köpa Ripple (XRP) med ett kreditkort eller betalkort.

Binance

Binance är ett av de största och mest kända kryptovalutabörserna i världen. Fördelarna med att köpa Ripple (XRP) här är att du drar nytta av lägre valutakostnader än konkurrerande börser, och den ökade likviditeten gör att du kan köpa och sälja snabbt för att dra nytta av marknadsrörande nyheter.

Läs vår Binance Review eller besök Binance.

Använd rabattkod: EE59L0QP för 10% återbetalning av alla handelsavgifter.

Paybis

Paybis driva en mycket pålitlig Bitcoin- och kryptovalutaköpsplattform där du kan köpa XRP och en rad andra kryptor med inget annat än ditt kredit- eller bankkort. De har funnits sedan 2014 och har hjälpt hundratusentals människor att göra Bitcoin-köp.

Om du bara vill köpa XRP och hålla kvar är det här ett av de enklaste sätten att köpa XRP med kreditkort eller betalkort.

Läs vår Paybis-recension eller besök Paybis.

Kriptomat

Kriptomat är en EU-baserad kryptovalutaväxling och plånbokstjänst som har varit i drift sedan 2018. De har sitt huvudkontor i Estland, som är en pålitlig europeisk eldstad för liknande företag. Efter att ha grundats av tekniskt kunniga Srdjan Mahmutovich, arbetar de nu i mer än 80 länder över hela världen och betjänar användare runt om i världen. Kriptomat är ett utmärkt alternativ för europeiska & Asiatiska investerare som helt enkelt vill köpa och sälja Ripple (XRP) på lång sikt. Inga USA-kunder.

Läs vår Kriptomat Review eller besök Kriptomat.


Poloniex

Poloniex grundades i USA 2014 och har snabbt stigit till att bli ett mycket populärt val av utbyte för många kryptohandlare som vill kombinera ett stort utbud av tillgångar med stort värde. De fortsätter att utöka sitt tillgångssortiment hela tiden, med mer än 100 olika parval nu tillgängliga för handel. Med ett nyligen moderniserat utseende ser börsen också mer professionell än någonsin ut med handel med terminer och med en hävstång på upp till 100: 1 också nu tillgänglig för åtkomst.

Läs vår Poloniex Review eller besök Poloniex.

Coinberry

Coinberry gör det enkelt att köpa Ripple (XRP) i Kanada utan krångel och köp eller sälj tillgången snabbt via deras lättanvända plattform. De har funnits sedan 2017 och har ett antal mycket pålitliga partnerskap som skapar dem med ett gott rykte för kryptovaluta. De är också registrerade hos FINTRAC som ett Money Services-företag, så mycket pålitliga ur den synvinkeln. Inga USA-kunder.

Besök Coinberry.

Hur man köper Ripple (XRP) Hur man köper Ripple (XRP) Hur man köper Ripple (XRP)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Paybis-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade användare

Bäst för

Omedelbart köp

Bäst för

Europeiska handlare

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 50

Kontominimum

35 €

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Vad är Ripple??

XRP är en populär, öppen källkod, kryptovaluta, som har attribut som snabba avvecklingstider och en fast tillgång.

XRP är oftast associerat med Ripple Labs, eftersom detta amerikanska företag kontrollerar en majoritet av de 100 miljarder XRP-tokens som finns.

På grund av andelen XRP-hjälp från Ripple Labs har ett komplext förhållande utvecklats över tiden. Detta har resulterat i mycket förvirring när man skiljer mellan XRP och Ripple Labs.

Vad gör den?

XRP betraktas vanligtvis som en ”överbryggande valuta”. Det betyder att den kan användas som mellanhand, vilket underlättar valutaväxlingen. Det kan också göra snabba och billiga internationella betalningar verklighet.

Hur fungerar Ripple?

Underbyggnad av XRP är inte en av de vanliga POW-protokollen för POS. Snarare använder XRP ett konsensus-system, som består av alla som vill köra en XRP-nod. Trots att Ripple Labs kontrollerar majoritetsförsörjningen av XRP, ger möjligheten för vem som helst att skapa en nod trovärdet att argumentet att kryptovalutan verkligen är decentraliserad.

Noder i nätverket är ansvariga för att verifiera giltigheten och tidsbaserad ordning på transaktioner som äger rum. Överenskommelse mellan noder om dessa data sker på mindre än 5 sekunder.

Projicerad utveckling?

På grund av oro över lagstiftningen över XRP: s status är det svårt att fastställa kryptovalutans förväntade tillväxt. Även om det utan tvekan kommer att fortsätta att utvecklas tjänster som använder XRP, hålls tillväxten i kontroll medan dess status förblir i limbo.

Om en säkerhet är bestämd kommer vägen framåt att vara tuff för XRP. Om det tas bort från denna beteckning och antagandet av kryptovalutan ses bland världsbanker, ser XRP ut att ha en ljus framtid.

Un-fasad av osäkerheten om klassificering, Ripple har visat och visat en benägenhet för fortsatt utveckling av deras plattform, och produktinförande.

Underliggande ideologi?

Hittills verkar det som om ideologierna som driver Ripple labs inte är att störta traditionella banksystem utan att hjälpa dem att utvecklas.

För att hjälpa dem att utvecklas har Ripple Labs arbetat hand i hand med banker i flera år nu; huvudsakligen räknar med övergången av banker, snarare än att helt ersätta vårt nuvarande system.

Godkännande och kontroverser?

Ripple har gjort bra för att uppnå blygsam antagande av XRP under de senaste åren. Olika banker och framåtblickande företag har kört program som testar användningen av denna kryptovaluta.

Vid sidan av detta godkännande finns det två huvudkontroverser som har fortsatt att plåga XRP genom åren.

  1. Manipulation – Även om detta inte har visat sig vara fallet, finns det många som tror att Ripple Labs manipulerar tillgången på XRP som är tillgänglig för allmänheten i ett försök att passa deras egna behov.
  2. Kundkrets – Många förespråkare i kryptovalutvärlden är med på att bygga en värld som inte är beroende av traditionella banker. Ripple Labs har dock gått en väg som skulle se dem tjäna just de institutioner som Bitcoin byggdes för att kringgå. Även om många inte påverkas av detta argument, finns det de som inte stöder Ripple Labs och XRP, helt enkelt baserat på deras mål.

Förordning?

Ripple Labs och XRP befinner sig i ett tillstånd av oordning när det gäller reglering. Medan de förblir ståndaktiga i sin tro att XRP inte är en säkerhet, finns det de som tror annars. Detta har resulterat i pågående rättegångar som argumenterar för denna punkt.

Hittills finns det inget definitivt svar på klassificeringen av XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map