Sebastiaan Lichter, grundare och chefsprodukt för Blockport – intervju-serien

Sebastiaan Lichter är grundare och chefsprodukt för Blockport. Blockport är en förkortning för “Blockchain portal”, som ger alla tillgång till världen av kryptovaluta och blockchain.

AT: Blockport ansluter “socialt” till “handel”. För våra investerare som inte känner till Blockport, kan du dela med oss ​​de handels- och socialfunktioner som Blockport erbjuder?

SL: Vår kärnvision är att överbrygga den traditionella världen med denna nya digitala ekonomi av kryptovalutor genom att fokusera på användarvänlighet, säkerhet, transparens och likviditet. Men förändring i samhället kan inte tvingas. Därför måste vi utbilda människor genom att skapa strömmar av underhållande och övertygande innehåll.

Genom att kombinera världarna av sociala medier och handel erbjuder vi våra användare en ny och unik social handelsupplevelse som intuitivt underlättar en kunskapsdelningsgemenskap.

Blockports unika sociala handelsfunktioner gör att människor kan följa och kopiera varandra direkt på plattformen. På detta sätt kan nybörjare lära av erfarna handlare och erfarna handlare uppmuntras att dela sin kunskap med nybörjare, eftersom de kan tjäna Blockport-tokens (BPT) som en belöning.

Erfarna handlare kan skapa en offentlig “lead-trader” -profil på Blockport, precis som influencers gör på Instagram eller Facebook, och dela sin portfölj, handelsaktiviteter och insikter med följare. Om du vill följa en erfaren handlare kompenserar du honom genom att betala BPT.

Den allmänna idén med denna modell är att uppmuntra både nybörjare och erfarna handlare att använda Blockport som deras viktigaste handelsplattform för kryptovaluta och stimulera dem att engagera och dela kunskap med varandra..

AT: Hur många länder stöder du och var kommer de flesta av dina användare från?

SL: Vi stöder för närvarande 39 europeiska länder och 16 länder utanför EU, men de flesta av våra användare kommer från västeuropeiska länder som Nederländerna, Storbritannien, Tyskland, Skandinaviska länder, Italien, Spanien, Frankrike, Belgien, etc..

Men från och med februari 2019 kommer vi att öppna våra dörrar för totalt 150 ytterligare stödländer utanför EU.

AT: Vad är din tidslinje för att gå ombord på amerikanska kunder?

SL: Vi strävar efter att öppna våra dörrar för de första amerikanska staterna under andra kvartalet i år. Den här månaden har vi säkrat en ny bankpartner som tillåter oss att acceptera och bearbeta USD-valuta.

AT: Du har för närvarande en verktygstoken, Blockport Tokens (BPT). Vad är nyttan bakom denna symbol?

SL: BPT har två kärnverktyg. Den första är att den används för åtkomst och användning av sociala handelsfunktioner. Följaren måste betala den ledande handlaren en viss mängd BPT för att följa eller kopiera sin handelsaktivitet.


Det andra verktyget är att det ger användarna en viss rabatt på handelsavgifter.

AT: När det gäller att lista nya tokens på Blockport, hur bestäms detta? Är detta baserat på ett röstningssystem?

SL: Vi behandlar både vanliga noteringsapplikationer genom vår framtida noteringsapplikation och tillgodoser kraven från vår användarbas och community. Vi lanserade nyligen en omröstningskampanj där Electroneum (ETN) kom ut på toppen, och vi har Stellar Lumens (XLM) nästa på vår lista.

I allmänhet baserar vi våra beslut på flera faktorer, vilket också inkluderar en due diligence-process på symbolen och teamet bakom projektet.

AT: Blockport lanserar en STO i mars 2019. Kan du berätta för oss både den mjuka kepsen och den hårda kepsen?

AL: För den första omgången i mars 2019 planeras det mjuka och hårda locket att vara 1 miljoner euro respektive 5 miljoner euro.

AT: Vad kommer medlen från STO-insamlingen att användas till?

SL: Främst för men inte begränsat till: Marknadsföring, Global expansion (USA: s marknadsfokus), Produktutveckling & Licensiering.

AT: Deltagare i STO kommer att få Blockport Securities (BPS). Varje säkerhetstoken representerar ett ‘depåbevis’ eller ‘certifikat’. Vilka fördelar erbjuder dessa tokens investerare?

SL: BPS representerar en indirekt ägarandel i Blockport-företaget. BPS-token ger ägarna ingen rösträtt, eftersom dessa intjänas hos den mellanhand som utfärdar BPS-talet, men kommer att göra det möjligt för tokeninnehavaren att dra nytta av utdelningar som Blockport betalar ut till sina aktieägare och att dra nytta av värdeförhöjningen av verksamheten Blockport övertid.

AT: Den 24 januari 2019 flyttade du officiellt från Beta. Hur har marknaden reagerat?

SL: Mycket positivt! Vi har fått mycket positiv feedback från våra användare och gruppen. Människor älskar verkligen att äntligen använda vår plattform och är glada över den sömlösa upplevelsen när de handlar med sina favoritkryptovalutor. Nästa steg förutom de nya Bitcoin (BTC) insättningarna är att också stödja Ethereum (ETH) och Blockport token (BPT) insättningar, vilket är högt på våra användares önskelista.

AT: Finns det något annat som du vill dela om Blockport?

SL: Mycket spännande tider framför oss! Vi har lagt mycket tid och resurser på att bygga kärnan Blockport-plattformen från grunden inom ett år, och det är en stor milstolpe för teamet, vi är mycket stolta över det.

Det kommande året kommer att tillåta oss att utöka vår plattforms användning och globala tillgänglighet genom att lägga till många spännande nya funktioner som social handel, avancerade handelsverktyg, ytterligare fiatvalutasupport och nya listor.

Utöver det arbetar vi också med att utöka våra affärsrelationer med trovärdiga projekt i ekosystemet som kan stärka vår vision och vårt uppdrag att skapa ett vinn-vinn-scenario.

För alla som vill lära sig mer, besök Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map