Oliver T. Roehl från The Art Token, Art Strategist and Purchaser – Interview Series

RS: Kan du berätta för läsarna förutsättningarna för The Art Token (TAT) och hur det fungerar?

OTR: Med TheArtToken (TAT) har en token skapats som backas upp och säkras i värde av en gedigen, internationellt samlad konstsamling. Internationellt handlade mästerverk av samtida konst utgör grunden för säkerhet och beständighet hos investerarnas kryptotillgångar.

TAT är ett revolutionerande tillvägagångssätt för att skapa konst som en stabil, framgångsrik och säker alternativ tillgångsklass på blockchain. Varje TAT stöds av 100% noggrant kända konstverk. Med sin 1-till-1-förhållande har TAT inga extra eller dolda kostnader / avgifter, vilket ser till att 100% av det investerade kapitalet förvandlas till en materiell tillgång. TAT säkrar digitala valutor genom analoga materiella tillgångar.

Dessutom kan investerare dra nytta av en önskad, fullt fungerande konstinlösningsprocess, där varje TAT-innehavare kan utbyta sina TAT med fysiska konstverk.

RS: Varför tror du att det är ett bra investeringsmedel?

OTR: Knappast någon annan tillgångsslag har kunnat multiplicera det investerade kapitalet så hållbart. Värdesökningen för konstverk har varit konstant och uppnår till och med en häpnadsväckande vinst när andra investeringsprodukter lider enorma förluster på grund av ekonomiska kriser. Särskilt kategorin ”Efterkrig & Samtida ”är särskilt lämplig som tillgångsklass. Ledande som den säkraste tillgången sedan mer än 50 år med en årlig prestanda på 10,85%.

Oliver T. Roehl från The Art Token, Art Strategist and Purchaser - Interview Series

RS: Har investerare någon kontroll när ett konstverk säljs och vilket värde ett konstverk säljs för?

OTR: TAT hanteras av ett team av experter som täcker alla sektorer av konstmarknaden för att maximera det långsiktiga nettotillgångsvärdet (NAV) för dess underliggande konstsamling. Generellt sett ett köp & hållstrategi eftersträvas, där marknadsmöjligheter kan användas i investerarnas intresse. Därför övervakar hela teamet ständigt marknaden och kommer att avgöra i TAT: s bästa intresse.

RS: Finns det någon typ av utdelning som betalas ut till investerare?


OTR: Det finns ingen utdelning. Varje transaktion investeras på nytt i TATs konstsamling. Värdeskapande och bevarande är huvudprioriteten för TAT.

RS: Vad är innehavsperioden för TAT och hur länge behöver investerare hålla sina TAT för att behålla fullt investeringsvärde?

OTR: Det finns ingen minsta innehavsperiod. Investerare kan när som helst sälja sina tokens på partnerbörser eller direkt lösa in sina tokens till konst. Genom att hålla TAT drar investerare dock direkt nytta av värdet på den underliggande konstsamlingen och säkerställer sin förmögenhet genom en diversifierad tillgångsklass.

RS: Vad tycker du är ett realistiskt datum för att investerare kommer att kunna handla TAT på en börs?

OTR: Vi håller på att skapa avtal med internationella börser. Vi ser fram emot att tillkännage våra partnerskap så snart som möjligt. Ändå förväntar vi oss att noteringen kommer att ske under sommaren 2019.

RS: Hur ofta kommer den konst som TAT innehar värderas / granskas?

OTR: TAT kommer att köra både oberoende externa revisioner och intern värdeanalys kvartalsvis. Investerare kommer att ha tillgång till prisutveckling och granskad dokumentation på TAT: s webbplats.

RS: TAT-webbplatsen noterar att TAT-token kan lösas in för fysiska konstverk – är detta enda konstverk som TAT har eller har TAT partnerskap med andra konstnärer / gallerier / etc.?

OTR: Ja, inlösenprocessen inkluderar alla konstverk som TAT har. TAT är inte tänkt att vara ett “crypto-art-gallery”. TAT syftar till att maximera säkerheten och skyddet för de investerade valutorna genom sin ständigt växande konstsamling.

RS: TAT noterar att “100% av det investerade kapitalet förvandlas till konst”, medan detta är bra för investerare att hela deras kapital går till konst, hur fungerar det för intäktsgenerering och den initiala rabatten?

OTR: Det är avgörande för oss att investerare kan se till att de inte betalar onödiga avgifter eller står inför dolda kostnader. Därför beslutar vi att helt avstå från initiala eller årliga avgifter / kostnader. TAT: s inköpspolicy syftar till att köpa hela konstsamlingar i stort antal och inte enstaka konstverk bit för bit. Genom det tjänar TAT en marginal som betalar alla kostnader. Allt detta bygger på vår tillgång till ett utmärkt partnernätverk som har vuxit genom åren.

För att kunna ge bort den initiala rabatten avstod TAT från marginalen.

RS: Finns det något annat du vill berätta för läsarna om The Art Token?

OTR: Den senaste utvecklingen har visat hur viktiga säkerhetskoder kan vara när det gäller bevarande av välstånd. TAT: erna bakom konstsamlingen var stabila i värde medan andra tillgångar, polletter och valutor förblev mycket volatila. TAT är ett unikt tillfälle att föra in fysiska tillgångar i den digitala tidsåldern. Den kombinerar det bästa från två världar och låter dig dra nytta av de gemensamma fördelarna med den senaste öppna blockchain-tekniken och den äldsta konstgjorda tillgången i världen. Vi välkomnar dig till din tillgång till en stabil, framgångsrik & säker alternativ tillgångsklass, som har kapacitet att på ett hållbart sätt multiplicera investerat kapital sedan årtionden.

Alla som vill lära sig mer kan besöka TheArtToken Token Listings Page eller TheArtToken webbplats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map