Matthew Sullivan, VD för QuantmRE, Inc – Intervju-serien

Matthew Sullivan är VD och grundare av QuantmRE. Matthew är en erfaren entreprenör och har en dokumenterad meritlista inom fastighetsinnovation genom sina erfarenheter som medgrundare av $ 50 miljoner Secured Real Estate Income Strategies Fund, och som grundare och president för Crowdventure.com, ett fastighetsfinansieringsföretag för fastigheter..

AT: QuantmRE investerar i enfamiljshus med en andel i kapitalet. Kan du berätta för oss hur detta fungerar?

MS: QuantmREs EQRE-avtal tillåter ägare av enfamiljshus och andelslägenheter möjligheten att ge ekonomisk rätt till någon del av den framtida uppskattningen av fastigheten i utbyte mot en avgift eller annan ersättning.

Ett EQRE-avtal är inte ett lån eller kreditbaserad transaktion, utan är ett aktiebaserat konsumentfinansieringsinstrument utformat som ett alternativ till traditionell hypoteksskuld.

Intäkterna som betalas till husägaren kan användas för att komplettera pensionsinkomster och fonder, förbättra fastigheten, minska skulden, diversifiera investeringar och andra ekonomiska ändamål..

AT: Finns det en överlåtelse av äganderätten till fastigheten?

MS: Nej – husägaren förblir listad som ägare på titeln. QuantmRE spelar in en inspelningsförtroende för din egendom med länsskrivarens kontor. Detta är en panträtt på fastigheten som skyddar våra intressen, men är inte ett lån, säkerhet eller bytesinstrument. Vårt avtal med husägaren är helt enkelt ett konsumentavtal som minns vår investering i fastigheten.

AT: Kan du dela med oss ​​dina försäkringskriterier när det gäller att ingå dessa aktieavtal?

MS: Vi använder en trestegs försäkringsstandard baserad på kapitalets ställning i hemmet. Varje nivå tar hänsyn till initial LTV, ursprungskombinerad LTV, och beroende på nivå, någon nivå av FICO och hypoteksprestationshistorik. Efter transaktion, högsta CLTV är 90%.

AT: Du har sagt att du fokuserar på egendom i Kalifornien. Finns det specifika regioner eller städer i Kalifornien som du antingen undviker eller riktar dig mot?

MS: Eftersom avkastningen på EQRE Fund bestäms av värdet av de underliggande tillgångarna, har vi för avsikt att rikta in oss på de områden i Kalifornien som sannolikt kommer att se en sund tillgångsprisförstärkning.


AT: Vad händer med kapitalet när en husägare säljer sitt hem eller om husägaren vill återbetala QuantmRE innan de säljer sitt hem?

MS: Husägaren säljer en procentandel av kapitalet i sitt hem till QuantmRE. I utbyte betalar vi husägaren med US $. Denna fastighetstillgång som vi har köpt från husägaren, en procentandel av kapitalet i deras hem, går in i en pool med andra kapital från andra husägare. Våra investeringstecken är oåterkalleligt knutna till dessa tillgångar. Intäkterna från försäljningen av våra investeringskoder kommer att användas för att finansiera köp av ytterligare bråkdelar av andelar i enfamiljshus..

När en husägare säljer sitt hem, betalar de QuantmRE värdet på den procentandel av det kapital som vi ursprungligen köpte, plus eventuell överenskommen uppskattning / avskrivning i samband med vår andel.

Om husägaren vill återbetala QuantmRE och inte sälja sitt hem, kommer återbetalningsbeloppet att baseras på hemmets värde vid tidpunkten för den föreslagna återbetalningen, inom vissa bestämmelser i vårt avtal för att säkerställa att QuantmRE inte i onödan tar förlust på kapital om marknadsförhållandena inte är gynnsamma vid den tidpunkten.

AT: Du nämner ofta begreppet “kapitalfrihet.” Vad betyder detta och hur gagnar det husägaren?

MS: Vi beskriver vår tjänst som ”Equity Freedom” eftersom det inte finns några lån, räntekostnader eller månatliga betalningar i samband med arrangemanget. Vårt Shared Equity-program är utformat för att göra det möjligt för husägare att släppa de så kallade ”döda pengarna” som är låsta i eget kapital i deras hem utan att ta mer skulder. Det innebär att ägare, andrabostadsägare, fritidsfastigheter och inkomst- / hyreshus kan få tillgång till betydande kapital utan ränta att betala, inga månatliga betalningar och inga begränsningar för hur de kan spendera pengarna.

AT: Vad händer om husägaren slutar betala fastighetsskatt eller inteckning?

MS: Fastighetsägaren har ansvaret för att underhålla fastigheten ordentligt, betala all fastighetsskatt i tid och se till att fastigheten är ordentligt försäkrad i enlighet med bestämmelserna i avtalet om delat kapital med QuantmRE. Om husägaren inte kan göra dessa betalningar kan QuantmRE komma in och hjälpa husägaren för att skydda vår tillgång, men betalning av bostadslån och alla skatter är en viktig och viktig term i vårt avtal..

 

AT: Du valde att samarbeta med Securrency för investering ombord och symbolisk prägling. Kan du berätta mer om detta partnerskap?

MS: Securrency tillhandahåller en kritisk teknikbit på QuantmREs erbjudande, som är att tillhandahålla en off-chain valideringstjänst som gör det möjligt för oss att kontrollera distributionen av våra tillgångsstödda tokens. Med Securrency-tekniken kan vi fastställa KYC- och AML-status för en potentiell investerare, utfärda värdepapper och spåra ägarbytet ner till en bråkdel. Möjligheten att upprätthålla en uppdaterad cap-tabell är ett viktigt krav på värdepapperslagstiftningen, liksom förmågan att dela ut utdelningar och ersätta förlorade eller stulna tokens. Viktigast, Securrency gör det möjligt för oss att på ett tillförlitligt sätt kontrollera hur, var och när våra tokens flyttar från plånbok till plånbok. Detta innebär att vi kan uppfylla de strängaste BSA-, AML- och KYC-kraven för våra erbjudanden, både till nationella och internationella investerare.

AT: Du har samarbetat med Prime Trust, kan du berätta mer om detta partnerskap?

MS: QuantmREs partnerskap med Prime Trust gör det möjligt för investerare att köpa värdepapper för EQRE utan att behöva ha en egen digital plånbok – Prime Trust fungerar som den reglerade och försäkrade förvaringsinstitutet för dessa digitala tillgångar och kan hålla digitala tillgångar som EQRE på uppdrag av investerare.

AT: Kan du meddela oss när du förväntar dig att starta STO för EQRE-token?

MS: Ackrediterade investerare kan investera i EQRE-tokens idag genom att besöka www.QuantmRE.com.

PÅ:  Finns det något annat som du vill dela om QuantmRE?

Genom att föra Blockchain-teknologier till fastighetssektorn på ett reglerat och överensstämmande sätt tänker QuantmRE om hur hus finansieras. Samtidigt löser vi ett antal problem relaterade till det inre värdet av tokens som vi tror kommer att skapa nya nivåer av förtroende för tillgångsbaserade tokens och tillhandahålla startplattan för massantagande av kryptosäkerhetstokenerbjudanden.

Tack för intervjun, det låter som ett av de mer unika fastighetsprojekten där ute. För dem som vill lära sig mer, besök QuantmRE STO webbplats eller se sidan med uppgifter om QuantmRE-token.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map