Dana Farbo, chef för Augmate – intervju-serien

Dana Farbo är Chief Operating Officer och investerare i Augmate. Han driver tillväxt och bygger den ultimata plattformen för enhetshantering för Internet of Things (IoT). Med hjälp av distribuerad huvudboksteknik ger Augmate bättre kontroll och säkerhet för miljarder enheter som används av företag och konsumenter.

AT: Augmate startade 2014 och var ett av de första företagen att erbjuda IoT-enhetshantering. Kan du berätta för oss hur du började?

DF: Augmate började som en partner på Google Glass på jobbet för att få introduktionen av Google Glass till företag att fungera bra. Vi blev en av en utvald grupp på tio företag som certifierats av Google för att tillhandahålla lösningar för denna nya teknik. I stället för att fokusera på konsumenterna såg vi användningen på golv, logistik och andra företag som de bästa användningsfallen för den växande huvudmonterade bärbara verksamheten.

AT: 2015 introducerade du Augmate Wearable Environment Manager (WEM). Vad är det här exakt??

DF: W.E.M. är en centraliserad plattform för IT-hantering för att styra och styra de huvudmonterade bärbara enheterna som de satte på sina nätverk. Det fanns inget på marknaden som skulle kunna hjälpa dessa företag att distribuera och hantera saker som luftuppdateringar, tillstånd till rätt användare vid rätt tidpunkt, säkerhet för enheterna inklusive möjligheten att individuellt låsa och hantera innehåll och mycket Mer. W.E.M kan användas som SaaS eller som serverbaserad lokal lösning. IT har full kontroll över enheterna genom plattformen eftersom vi arbetar med utrustningstillverkare av bärbara produkter för att få dem att underteckna vår kod och koden som ska placeras i kärnan av enheten.

AT: Vilka är några av de mest populära användningsfall för WEM?

DF: Se den här länken för detaljerad bakgrundsinformation. Det enklaste är fjärrarbetarsupport:

Företag runt om i världen utnyttjar sina distribuerade arbetskrafter genom att ge dem teknik som huvudmonterade bärbara datorer med video- och ljudfunktioner. Föreställ dig en arbetare som reparerar en generator i fältet men behöver experthjälp som kan finnas 1000 mil bort. Genom att använda en bärbar enhet med kamera och ljud kan arbetaren hålla båda händerna fria att arbeta medan en supportperson guidar dem genom att se-vad-de-ser. Augmate är lagret av enhetshantering och -kontroll som gör att dessa enheter kan hanteras på distans och uppdateras effektivt så att det inte blir ett avbrott i deras användning. Augmate ger ledningspersonal tilläggsfunktioner som automatisk wifi-anslutning för godkända nätverk, begränsad åtkomstkontroll så att endast de arbetare som får använda dem kan logga in och mycket mer.

AT: Kan du berätta om Augmate Connect?

DF: Augmate Connect ger ett nytt paradigm för enhetshantering. Den är byggd med hjälp av en öppen arkitekturram för att möjliggöra att obegränsade enhetstyper läggs till den för hantering. Det kan “anslutas” till andra system för att utöka sina funktioner med API: er eller bygga på att använda en SDK så att ytterligare komponenter kan läggas till från en grupp utvecklare. Den är byggd med förmågan att integrera blockchain och distribuerad ledger-teknik utan att vara låst i någon enda lösning. Detta flexibla ramverk är nyckeln till en solid grund som kan sträcka sig över tid och skala till obegränsad potential.


AT: Hur skyddar Augmate Connect IoT-enheter?

DF: Säkerhet är både inbyggd och stöds via tilläggsteknik. Säkerhet kan sträcka sig från typerna av kryptering för data under överföring till användning av blockchain och enhetsidentifiering i blockchain. Som sagt kan tredjepartsintegrationer som nätverkshälsa göras med övervakning av en enda instrumentpanel. Politik kan skrivas för att ge ledningen möjlighet att skriva säkerhetsprotokoll direkt till systemet. Säkerhet är kärnan i Augmate Connect ramplanering och implementering med allt arbete fokuserat på att maximera skydd och minimera störningar.

AT: Eftersom Augmate använder blockchain, vad gör detta säkrare än att använda en databas?

DF: Blockchain håller löftet om en skalande, decentraliserad miljö där säker autentisering är av största vikt. Centraliserade databaser kan brytas, och i många fall beror detta på mänskliga fel i lösenordshantering. Hacking kan också tränga igenom kända eller okända sårbarheter. Blockchain kan fortfarande vara utsatt för mänskliga fel men sårbarheterna för direkt hacking minskas avsevärt på grund av hur transaktioner valideras.

AT: 2017 slutförde du framgångsrikt ett proof-of-concept med IOTA. Kommer detta att vara blockkedjan som används framöver?

DF: Augmate är ett operativsystem och en agnostisk plattform för blockchain. Vi utvärderar och använder flera tekniker baserat på användningsfall. IOTA håller löftet om skala och inga eller minimala transaktionskostnader. Annan DLT-teknik utvecklas som är specialbyggda för IoT.

AT: Augmate brottade sig ursprungligen med idén att starta en ICO kontra en STO. Vad som ledde dig till att höja via en STO?

DF: Det blev klart under början av 2018 att SEC-riktlinjerna indikerade ett behov av företag att överväga en investeringshöjning med hjälp av tokens för att överensstämma med värdepapperslagarna. Augmate har kunder, anställda och aktieägare och det var viktigt att vi inte satte någon av dem i fara genom att försöka tvinga ett nytt sätt att tänka på investeringshöjningar baserat på en önskan att vara en ICO kontra en STO. Vårt eget team diskuterade detta många gånger eftersom fördelarna med en ICO lockade. Vi tog dock rådets råd och sunt förnuft som ledde oss till att se till att vi gjorde allt för att skydda våra intressenter medan vi deltog i det nya investeringsområdet som vi känner kommer att fortsätta växa.

AT: Du har en imponerande lista över partners som inkluderar Toyota och UPS. Kan du berätta mer om dessa partnerskap?

DF: Partnerskap är grunden för våra tillväxtstrategier. Vi har strategiska investerare och kunder som UPS och vi har applikationspartners som visar oss för sina kunder. Hårdvarupartners låter oss gräva djupare in i vad som hjälper dem att lyckas medan vi förbereder framtida lösningar för att maximera deras påverkan. Vi är alla i detta IoT-ekosystem tillsammans och vår tro är att genom att göra våra partners starkare blir vi själva så mycket starkare.

AT: Finns det något annat som du vill dela om Augmate?

DF: Augmate har byggt ett team i världsklass och vi har några av de bästa kunderna i världen. Vi är glada över att vara ledande inom blockchain och DLT och fokuserade på att tillhandahålla lösningar för att hantera den enorma möjlighet som IoT ger företag.

För mer information, besök Augmate eller vår sida för Augmate-tokenlistor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map