Var kan jag köpa XEM och hur man lagrar det

NEM-kryptovaluta, vilket indikerar New Economy Movement är en blockchain-lösning för företag som driver kommande blockchain-ekonomi. XEM-symbolen på växlarna representerar NEM. Om du undrar var du kan köpa XEM och hur du underhåller det är detta rätt material för dig.

Det var först tänkt att vara en gaffel av NXT ursprungligen, men medlemmar i samhället bestämde sig för att gå med en nykodad blockchain helt. Alfa-versionen av NEM släpptes den 25 juni 2014 med sin första stabila release den 31 mars 2015. Det kommer att finnas en Catapult-version av plattformen som rullar ut snart när den skrivs om i C ++ programmeringsspråk.

NEM-befogenheter är det som kallas ett smart tillgångssystem. Blockchain är skyddad och transaktioner behandlas av ett globalt nätverk som kör NEM-programvaran. NEM-blockkedjan använder också en anpassad version av Eigentrust ++ -algoritmen som kör ett rykte-system för noder i nätverket.

NEM erbjuder verkligen det imponerande systemet som hjälper till att vara en betydande aktör i nästa generation av en blockchain-driven ekonomi. NEM är lätt att utveckla, flexibel och är också ett unikt Pol-system gör plattformen till ett attraktivt val för alla utvecklare eller organisationer som vill implementera en blockchain-tekniklösning.

Välja rätt NEM-plånbok

Innan du väljer var du vill köpa XEM från behöver du en säker plånbok. Så du bestämmer dig för att du vill investera i NEM och vill ha några NEM-kryptovalutor, du måste säkert ha dina NEM-mynt lagrade på en säker plats under din kontroll. Att hålla dina NEM-mynt på börsen eller i en online plånbok gör att du får den leverantörens nåd. De lagrar och kontrollerar dina kryptovalutor åt dig. Om de bestämmer sig för att stänga utan föregående meddelande eller om plattformen hackas, har du en chans att förlora dina mynt utan att återfå dem alls.

Var kan jag köpa XEM-kryptovaluta

Med NEM finns det bara några alternativ när det gäller offline-plånböcker; NEM Nano Wallet och den NEM Mobile Wallet är bäst att ha dina NEM-mynt lagrade medan du har kontroll över dina mynt, vilket ger dig möjlighet att återställa dem vid förlust av enhet eller skada.

NEM Nano Wallet är en stationär plånbok som är kompatibel med större operativsystem som Mac, Windows och Linux.

NEM Mobile Wallet är å andra sidan tillgänglig för dina Android- eller iPhone-enheter.

Även om den mobila plånboken för NEM kan vara praktisk kan skrivbordet vara ett säkrare sätt att lagra dina NEM-mynt, särskilt när du använder säkrare plattformar som Linux- eller Mac-operativsystem..

Steg-för-steg-guide på NEM Nano Wallet for Desktop

Besök NEM Wallets officiella nedladdningssida för att välja den version av operativsystemet du installerar på – Windows, Mac eller Linux.

  • Ladda ner och öppna plånboken på skrivbordet.
  • Klicka på länken ‘Registrera dig’ när plånboken öppnas.
  • Välj bland de olika tillgängliga plånboksalternativen; Enkel plånbok, hjärnplånbok eller plånboken med privat nyckel. Det rekommenderas att du följer med Simple Wallet.
  • Välj ett namn på din plånbok.
  • Lämna standardalternativet för nätverksavsnittet ”Mainnet”.
  • Ange ett säkert lösenord.
  • Klicka på länken ”Skapa enkel plånbok” så sparas din plånbok som en.wlt-fil som innehåller dina privata nycklar som behövs för att återställa dina tokens..
  • Ladda ner.wlt-filen och andra och spara dem offline och klicka sedan på knappen “Jag håller med”.
  • På inloggningssidan som visas väljer du din nyskapade plånbok, skriver in ditt lösenord och klickar på inloggningsknappen.

Detta tar dig till gränssnittet för din plånbok där du börjar ta emot och skicka dina NEM-kryptor.

Det är enkelt att ladda ner NEM: s mobilplånbok. Du kan också besöka NEMs nedladdningssida för att vara säker på att du laddar ner rätt plånbok för dina Android- och IOS-enheter.


Hur och var man kan köpa XEM

Det finns några sätt du kan skaffa NEM (XEM) -mynt på olika börser med USD eller byta en av de betydande kryptovalutorna mot NEM.

Hur man köper XEM med USD

Få börser tillåter dig att köpa dina NEM-mynt med USD. De Livecoin, YoBit, och Exrates utbyten är tillgängliga för tillfället. Tänk på att de flesta plattformar skulle få dig att verifiera din identitet för att kunna köpa någon kryptovaluta med USD.

Var kan man köpa XEM genom att byta BTC eller ETH

Det finns en hel del alternativ att köpa XEM-mynt med BTC- eller ETH-kryptovalutor. Om du äger Bitcoin eller Ether kan du byta dem mot XEM på Bittrex, Upbit, HitBTC, OKEx, Livecoin, och COSS utbyten.

Bland listan över börser som tidigare nämnts ger Livecoin exchange dig möjlighet att köpa bitcoins med USD och sedan handla det mot XEM direkt på börsen. De andra börserna som anges bör kräva att du köper dina bitcoins eller etrar från andra börser, skickar dem på dessa plattformar och handlar för NEM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map