Vad är Nucleus Vision (NCASH)? Allt du behöver veta

Nucleus Vision, känd som nCash startades 2014. Idén bakom Nucleus Vision plattform är att göra shopping enklare genom att använda kundens register för att fatta exakta beslut om produktpreferenser som använder Internet of Things (IoT) utan användning av WiFi eller Bluetooth.

Teknologin används för närvarande av tio butiker i Indien och backas upp av relevanta företag inom kryptovaluta- och varuhandeln.

Tim Draper, som är en av de tidigaste investerarna i Nucleus Vision projekt och också vara involverad med företag som Skype och Hotmail, han planerar att revolutionera teknikindustrin igen med Nucleus Vision-projektet.

Vad är speciellt med kärnvisionen?

Det har varit massor av massor av teknologier som lanseras dagligen, och det är mycket svårare än någonsin att säga vilka som ska investeras i. Ändå finns det alltid ett problem som alla fantastiska projekt löser.

För Nucleus Vision, det tenderar att helt förändra sättet handlarna interagerar med kunder / kunder i fysiska butiker med Sakernas internet teknologi.

Plattformen implementerar också ett mycket snabbare och snabbare sätt att göra finansiella transaktioner för en modern detaljhandelsupplevelse med nCash token.

Hur det fungerar

Processen förklaras i 5 enkla steg:

 • ION-sensorenheten installeras i återförsäljarens uttag.
 • Kunder identifieras via sensorn inom 200 meter till uttaget där enheten är installerad.
 • Ett säkert omloppsskikt skyddar data som överförs mellan ION-sensorn och kundenheten.
 • Realtidsinformation om kunden delas med försäljningsstället efter godkännande.
 • Kunder får rekommendationer och rabatter som aviseringar.

Med Nucleus Vision-plattform, butiksägare kan ställa in vad som kallas JON i sina butiker. Det här är en enhet som är ganska unik. Den kan plocka upp identiteter hos individer med unika telefonsignaler när de närmar sig, inom 200 meter från enheten utan behov av Bluetooth, wifi eller ansiktsigenkänning.

När kunderna handlar tillhandahålls och registreras data om deras shoppingupplevelse i det globala ekosystem som kallas NERVCELL. Data som samlas in av ION-enheterna samlas in och kan säljas till tredje part för specifika ändamål på plattformen. När det gäller sekretess väljer varje kund om de vill dela sin information eller inte vilken de fortsätter med sin kassa – de kan förbli anonyma om de vill. Fördelen med denna plattform för kunderna är att de får belöning i nCash-tokens för att dela sina shoppingupplevelser. När kunden är utanför räckvidden på 200 meter till butiken kopplas användarna bort eftersom enheten geografiskt inte spårar människor.

Till skillnad från många andra blockchain-uppfinningar för detaljhandelns produktindustri Nucleus Vision projektet har redan en funktionell produkt och kan för närvarande ses i 10 butiker. Teamet vill driva reklam och hoppas få 250 av sina enheter distribuerade i fler butiker som samlar information från över 250 000 kunder i slutet av andra kvartalet. I slutet av året är målet att ha 5 000 aktiva ION-enheter i butiker över hela världen.

Hur enheten interagerar med kunder

 • Butikens ION-sensorenhet känner igen kunder inom det förinställda intervallet.
 • Sensorn tilldelar kund-ID till Nucleus ekosystem.
 • Det finns en text som skickas ut; det kan också vara ett meddelande för smarttelefonanvändare med ett erbjudande om nCash för deras datagodkännande.
 • Efter godkännande krediteras kunder med förinställda tokens på deras nCash-konto. NCash kan i sin tur överföras till alla ERC20-kompatibla plånböcker.
 • Nucleus Vision överför säkert personlig kund- och shoppinginformation till blockchain.
 • Plattformen använder sedan den överförda informationen för att identifiera relaterade händelser i framtiden.
 • Om det inte finns någon tidigare registrering av kunden i butiken kan butiksägare be om mer information i nätverket, vilket ger återförsäljare privilegiet att se inköp som gjorts tidigare i andra butiker.
 • Slutligen har butiksägare möjlighet att erbjuda nCash till kunder för upprepade besök i deras butik.

ICO-avbokning

De Nucleus Vision-team annullerade det ursprungliga myntutbudet som för nCash som tidigare planerat. Detta berodde på priset på Ethereum-tokens just då. För att vara transparent avstängde de ICO och sändes till community-medlemmar.

Även om det var ett ärligt beslut, var det nog lätt att ta. Nucleus Vision hade redan samlat in över 40 miljoner dollar från tidiga investerare, det var före den offentliga förförsäljningen.


Var och hur man köper nCash-tokens

nCash har just noterats på börserna och har gjort det ganska bra sedan börsnoteringen.

I skrivande stund kan nCash endast köpas på två kryptovalutaplattformar; Binance och IDEX.

Det enda tillgängliga sättet att få lite nCash-token stashed up, förutom att besöka butiker som redan använder tekniken eller få några nCash token förbi airdrop är att byta ut några bitcoins, etrar, eller binance-tokens (på Binance-utbytesplattformen) för det.

Det finns flera plattformar som gör att du kan köpa nCash-mynt. En av dem är Huobi Global, genom två olika handelspar, inklusive NCASH / BTC och NCASH / ETH. Dessa två handelspar representerar över 54% av den totala handelsvolymen för denna digitala tillgång. 

Binance har också tre olika handelspar för nCash, inklusive NCASH / ETH, NCASH / BTC och NCASH / BNB. Dessa tre handelspar står för 23% av den totala handelsvolymen för denna kryptovaluta. Binance, Huobi Global och MXC står för nästan 99% av den totala handelsvolymen för denna digitala valuta trots att det finns mer än 20 handelspar på marknaden och olika börser som stöder den. 

Binance är en av de mest erkända kryptovalutaplattformarna för kryptovalutahandlare. Generellt sett har Binance en stor likviditet inte bara för de viktigaste virtuella valutorna som handlas på marknaden utan också för altcoins. Ändå representerar nCash 0,01% av den totala handelsvolymen på Binance. 

För att köpa nCash via Binance måste användarna skicka ETH, BTC eller BNB till Binance via en annan börs. Detta är på något sätt obehagligt för många användare eftersom det kräver att individer har registrerade konton på andra plattformar. Emellertid har kryptovalutautbytet Binance implementerat ett nytt system som tillåter användare att köpa eller sälja digitala tillgångar med ett kreditkort. Även om inte alla virtuella valutor ingår, kan användare helt enkelt köpa BTC, ETH eller BNB och byta dem mot nCash så snart pengarna krediteras deras konton. 

Som nämnts tidigare, ju större likviditet i en utbytesplattform, desto bättre för att hantera altcoins. Efter att ha köpt nCash är det bästa att lagra dessa medel utanför en kryptovalutautbyte. 

Om du vill veta hur du handlar med Ethers mot nCash, läs vår steg-för-steg-guide om att köpa nCash på Binance Exchange.

NCash-token och dess kompatibla plånböcker

NCASH är en ERC-20-token som fungerar som den officiella token på Nucleus Vision’s blockchain som ett incitament för kunder och också ett sätt att köpa värdefull information om ekosystemet.

NCASH är en ERC-20-token och är kompatibel med alla ERC-20 token-kompatibla plånböcker.

Om du har extra pengar att spara, använd då hårdvaruplånböcker som Trezor eller Huvudbok skulle vara ett bättre alternativ.

Cryptocurrency exchange har alltid gjort det möjligt för användare att lagra sina digitala tillgångar på dem. Även om detta är något positivt för dem som brukar göra vanliga affärer på marknaden, är det inte säkert att hålla kryptovalutor på börser. Varför? På grund av två huvudskäl. 

Den första anledningen till varför inte lagra kryptovalutor på en börs är relaterad till det faktum att de vanligtvis hackas och attackeras av skadliga parter. Om en attack är effektiv kan det så småningom sluta med att miljontals dollar förloras i användarnas digitala tillgångar. Detta hände tidigare med Mt. Gox, Coincheck eller till och med Binance, som förlorade 7000 BTC efter ett hack tidigare i år. 

Den andra anledningen till att användare inte borde lita på utbyten är att dessa plattformar tenderar att ha förvar för dina tillgångar. Det betyder att du inte är den verkliga ägaren av dessa virtuella valutor. Om du inte äger dina privata nycklar är du inte den verkliga ägaren av dina digitala tillgångar. En kryptoplattform kan helt enkelt frysa dina pengar och du kanske aldrig kommer att se dem igen om de anser att du inte följer villkoren. 

Dessa två skäl gäller också för nCash. Det vill säga, det bästa sättet att lagra nCash är i en kryptovalutaplånbok där du äger de privata nycklarna, vilket representerar ägande. Ett av de bästa sätten att lagra nCash är genom MyEtherWallet, som är en ERC-20-kompatibel plånbok. 

Genom MyEtherWallet kommer du att ha dina privata nycklar och detta gör att du kan ha full kontroll över dina medel. Dessutom riskerar din nCash inte att bli stulen från börser. Även om MyEtherWallet inte är den säkraste plånboken på marknaden skulle det helt klart hjälpa dig att minska risken för virtuella valutor. 

Om du vill ha förbättrad säkerhet kan du använda en hårdvaruplånbok som Trezor eller Ledger Nano S. Även om dessa är betalda kryptovalutaplånböcker ger de den bästa säkerheten på kryptomarknaden. 

Om du vill veta mer om dessa två plånböcker kan du läsa vår guide om Trezor och Ledger Nano S. 

Andra alternativ för programvaruplånböcker vilket ger dig total kontroll över dina tokens MyEtherWallet, MetaMask, Dimma, Paritet, och Förtroende ERC-20 Ethereum plånböcker.

Teamet bakom kärnvisionen

Nucleus Vision leds av VD och grundare, Abhishek Pitti, är examen från Harvard School of Business. Det finns också andra viktiga medlemmar i laget, de inkluderar Avinash Pitti, vem är CTO, Bryan Lemster, Lead Blockchain Developer, och Brooks Atwood, Creative Director.

De har också höga investerare som stöder projektet som Tim Draper, Darshan Patel, och Sriram Viswanathan.

Teknikföretag som stöder projektet inkluderar också Intel, Alpha Networks, Radisys, och Vodafone.

Slutsats

Med Nucleus Vision IoT-baserat, kontaktlöst identifieringssystem, återförsäljare har befogenhet att betjäna sina kunder bättre och också få information om kundernas behov. Nucleus överbryggar klyftan mellan online och offline detaljhandeln samtidigt som man utnyttjar Ethereums blockchain-teknik.

Att vara den första enheten som implementeras på den verkliga världsmarknaden, och människorna bakom den, är säker på att det kommer att förändra detaljhandeln och också vara ett väckarklocka till andra projekt som detta.

Eftersom det fanns en mycket stark kryptovalutamarknad under 2018 kommer det att vara mycket viktigt för utvecklare och entusiaster att fortsätta arbeta med projektet och hålla det flytande. Situationen kan verkligen vara svår men projekt som fortsätter att arbeta och utveckla sina idéer kommer i slutändan att öka i framtiden. 

För närvarande ligger denna virtuella valuta nära den 340: e positionen på kryptovalutamarknaden när det gäller marknadsvärde. Med ett team av utvecklare som vet hur man tillhandahåller tjänster skulle målet vara att gå över 300 och förbli nära de 200 digitala tillgångarna. Att falla under nuvarande nivåer kan vara katastrofalt för framtiden för detta projekt och kryptovaluta. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map