Vad är Komodo (KMD)? Allt du behöver veta

Den dagliga ökningen av antalet kryptovalutor har medfört över 1500 mynt och token vi har på marknaden idag. Det är dock svårt att säga vilket projekt som kommer att lyckas och i vilken utsträckning. Få projekt har fångat investerarnas uppmärksamhet baserat på olika kriterier. Vissa altcoins har gjort bra baserat på det faktum att utvecklingsteamet bakom dem en gång har varit inblandade i andra framgångsrika projekt, och vissa bara på grund av dess säkerhetsfunktioner. Men oavsett orsaken, Komodo är en kryptovaluta som har visat sig vara ett bra projekt baserat på dess säkerhetsfunktioner. Du kommer att lära dig allt om Komodo-plattformen, och det är inbyggt token, KMD, plånböcker, var man kan köpa KMD, de team bakom projektet, satsar, och allt däremellan.

Vad är Komodo?

Komodo är en andra generationens blockchain-ättling till Bitcoin blockchain. Det är en gaffel med Zcash som var en gaffel av Bitcoin.

Komodo är ett kryptovalutaprojekt som fokuserar på att tillhandahålla anonymitet genom noll-kunskap bevis (zkSNARK) och säkerhet genom Försenat bevis på arbete (dPoW) -protokoll som utnyttjar funktionerna i Bitcoin blockchains hash-kraft. Plattformen låter också de som vill starta sin blockchain-plattform implementera det med lätthet. Komodo blockchain består av 5 nyckelkomponenter, integrerade i plattformen som gör det till ett toppval.

AGAMA

En plånbok för kryptovalutor. Plånboken är för närvarande i utvecklingsfasen men erbjuder många unika funktioner. Agama Wallet tillåter användare att skicka och ta emot flera kryptovalutor, vilket gör det möjligt för användare att växla mellan de säkerhetslägen den implementerar. Det finns planer på att integrera verktyg som DEX (ett decentraliserat flytande kryptovalutaväxling) och PAX (en peggad tillgångsbyte) för fiatvalutor. Myntbyten kommer att genomföra atombyten.

BARTERDEX

Ett decentraliserat utbyte på Komodo-plattformen som implementerar atombyten på SPV (Förenklad betalningsverifiering) och inhemska / standardklienter. Det sägs vara den bästa kryptovalutaplattformen som möjliggör ett decentraliserat utbyte av altcoins och digitala valutor.

JUMBLR

Den utnyttjar Komodos anonyma zkSNARK-funktioner för att tillhandahålla en tjänst som är effektivare än andra centraliserade kamrater, och det kräver inte att användare litar på någon mellanhand med sina mynt. Den är inbyggd i Komodo och kräver ingen centraliserad server för att uppnå en Jumblr-sekvens.

TILLGÅNGAR

Dessa tokens används som kryptovalutor och också för att lagra data på blockchain. Assetchains skiljer sig från proxytoken-systemet som används av andra plattformar, Assetchains är oberoende blockchains i sina rättigheter.

POMMES FRITES

Detta är en intern komponent i Komodo-projektet. Chips sägs vara det enda myntet som kommer att implementera Segwit och Lightning Network (LN).

Funktioner och fördelar med Komodo Ecosystem

säkerhet

Säkerhet på Komodo uppnås med dPoW (delayed Proof-of-Work) -protokollet och notiserade noder. På Komodo får varje transaktion samma säkerhetsnivå. Det extra säkerhetsskiktet uppnås genom Notariserade noder som väljs av innehavare av Komodo-tokens. Den här noden säkerställer att kedjan kopplad till Komodo förblir intakt och hjälper också till att minska gruvsvårigheter på Komodo-plattformen.

Atomic Swaps

Komodo tillåter överföring av medel mellan plånböcker och kryptovalutor enkelt och utan säkerhetsrisk alls.

Pegged tillgångar

Plattformen tillåter utvecklare att fästa sina handelstillgångar för att stabilisera dem tillsammans med fiatvalutor som dollar. Att koppla tillgångar på stabila valutor minskar volatiliteten och priset på den tillgången.

Multi-plånböcker

Komodo-plattformen erbjuder en mängd plånböcker till sina användare och utvecklare. Dessa plånböcker kan laddas ner på alla tillgängliga operativsystem. Förutom skrivbordsplånböcker, tillhandahåller Komodo också pappersplånboken som är krypterad offline och kompatibel med plånböcker för hårdvara och programvara.

Komodos huvudmål är att decentralisera polletter och myntemission, utbyte och distribution. Komodo tillhandahåller också en plattform för decentraliserade applikationer och företagens blockchain-lösningar, och det har uppnått sitt mål genom att införa ett pålitligt ekosystem i kryptovärlden.

Komodo-plattformen använder Komodos öppen källkodkryptovaluta för att genomföra transparenta, privata, anonyma och fungibla transaktioner. De görs sedan säkra med Bitcoins blockchain-protokoll.

The Native Token, KMD

De KMD (Komodo) är den ursprungliga symbolen för Komodo blockchain-plattformen. Det tillåter anonyma transaktioner och innehav inom ekosystemet.

Det finns totalt 200 miljoner mynt tillgängliga. Totalt var 100 miljoner inriktade och 90 miljoner distribuerade vid ICO. De övriga 10 miljoner hölls tillbaka för framtida utveckling av Komodo-plattformen.

Komodo-kompatibla plånböcker

Cryptocurrency plånböcker är program som lagrar offentliga nycklar och interagerar också med olika blockchain för att tillåta användare att skicka och ta emot kryptovalutor hålla reda på deras balans. Olika digitala valutor har sina kompatibla plånböcker, och vissa plånböcker har flera kryptovalutor. Här är Komodo-kompatibla plånböcker.

Ledger Nano

Detta är en hårdvaruplånbok för flera kryptovalutor men stöder Komodo (KMD) -token. Hårdvaruplånböcker är säkra för att lagra mynt / token som privata nycklar som genereras krypterade och lagras i enheten.

Agama plånbok

Detta är en officiell plånbok, utvecklad av teamet bakom Komodo för KMD-tokens. Skrivbordsplånboken har ett inbyggt utbyte och stöder också andra kryptomynt. Denna plånbok används för att placera KMD-tokens och tjäna vinster årligen. Den är tillgänglig för operativsystem Windows, Mac och Linux.

Komodo pappersplånbok

Med Komodo pappersplånbok kan du skriva ut din KMD-adress och privata nycklar. Programvaran som genererar privata nycklar är klientbaserade program vilket innebär att utvecklarna inte har någon aning om vilka privata nycklar som skrivs ut och av vem. Pappersplånböcker är något säkra, så länge du håller det utom räckhåll eftersom att förlora papperet betyder att du förlorar dina kryptovalutor. Om du är bekväm med att använda pappersplånboken kan du Klicka här att få en för dig själv.

Var kan man köpa KMD-kryptovaluta?

KMD har noterats på vissa börser; Binance, Bittrex, Upbit, Vebitcoin, Cryptopia, BarterDEX, HitBTC, Cryptox, CoinExchange, och ShapeShift. Det bästa sättet att köpa KMD är att byta ut andra kryptovalutor mot den.

Teamet bakom Komodo-projektet

Komodo utvecklades av ett team av programmerare som leds av någon med pseudonym jl777. Han är ledande utvecklare av Komodo-projektet och var också involverad i utvecklingen av Zcash-protokollet. Andra viktiga medlemmar i projektet kan ses nedan:

Ställa in KMD-token för vinster

Att hålla din Komodo (KMD) i din plånbok ger dig 5% per år. Det bästa med det är att du inte behöver gå online eller göra någonting alls för att få belöningen. Allt du behöver är att använda ditt konto minst en gång i taget.

Denna funktion av belöning är vad proof-of-stake blockchain implementerar, men Komodo är en proof-of-work blockchain-plattform. Med Komodo är saldon över 10 KMD kvalificerade för att få belöningar och du ser att ditt saldo ökar varje block.

Rekommenderad plånbok för att placera Komodo (KMD) -token är Agama-plånboken. Klicka här för att ladda ner den om du inte redan har gjort det.

Framtiden för Komodo

Både plattformen och token har en lovande framtid för innehavare och investerare. Det fortsätter att adopteras av kryptovalutaentusiaster, vilket stadigt har drivit sitt värde över tiden.

Det är emellertid oklart vad som skulle hända i framtiden, men det finns en chans att Komodo tar sig snabbt upp på rankningstabellen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map