Toppkryptovalutor med stor tillväxtpotential 2018 – del II

Detta är en uppföljningsartikel till listan:   

  • Toppkryptovalutor med stor tillväxtpotential 2018 – del I ”

Det finns många Altcoins idag på marknaden, men det är nödvändigt att veta att vissa av dem har små möjligheter att lyckas i kryptovalutavärlden. Men förmågan att investera i de rätta är vad du alltid bör sträva efter. Kryptomyntet du investerar dina pengar kan vara nästa “stora sak” på marknaden i morgon som Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

I den här artikeln skulle vi dock vilja ta en detaljerad titt på de fem kryptovalutorna (även om de inte är så kända för närvarande) på marknaden som har tillväxtpotential 2018. Låt oss hoppa direkt!

EOS

EOS är en blockchain-token som är specifikt producerad för att bli den mest effektiva strukturen i kryptovalutavärlden. Detta kryptomynt är i princip som Ethereum, men det syftar till att vara en bättre version av det och DAPP: er för att kunna hantera cirka 60 000 transaktioner per sekund.

Problemet med Bitcoin och några andra framstående kryptovalutor var att transaktionerna var långsamma och inte möjliggjorde utveckling av DAPP, DAOS och även andra kryptovalutafunktioner; det här är varför EOS skapades.

Det är nödvändigt att veta att EOS kan få dig att uppnå en högre transaktionshastighet, och att du kan kunna utföra alla transaktioner när som helst utan att stöta på igensättning.

Genom EOS kan skapandet av DAPPs hjälpas. Med EOS kan man också skapa en bättre ekonomi som är kostnadsfri vid alla transaktioner. Med andra ord, som kryptomynt som Ethereum debiterar dig varje gång du utför en transaktion. Men EOS DAPP debiterar dig inte för några transaktioner som du gör.

Följaktligen producerades detta kryptomynt för att förbättra kryptovalutans framtid.

NEO

NEO är ett nästa generations kryptomynt som skapas för att strukturera ett tillgängligt nätverk av decentraliserade applikationer. Ett viktigt inslag i NEO är att dess token inte kan delas och det producerar GAS-tokens som kan användas för att betala för transaktionsavgifter som genereras av applikationerna i nätverket.

Dessutom använder denna kryptovaluta blockchain-teknik och digital identitet för digitalisering av tillgångar genom användning av effektiva kontakter. Det är säkert att säga att NEO är en digital valuta som är inriktad på att skapa en bättre skapelse för framtiden genom användning av digital identitet.

Därefter planerar NEO med den digitala identitetsfunktionen att se till att den digitala identitetsfunktionen når PKI-standarden (Public Key Infrastructure) X.509. Detta innebär att för alla som använder denna blockchain kommer anonymitet att tillhandahållas, men det måste vara under den internationella standarden för digital identitet. Ändå med NEO kan du få de bästa blockchain-lösningarna.


RUSA

Vissa nackdelar med framstående digitala valutor som Bitcoin har lett till ökningen av andra kryptomynt som RUSA.

Dash är utformat för att ha en total tillgång på cirka arton miljoner mynt. Just nu har utbudet ökat till 7,4 miljoner och det förväntas att det kommer att nå sin milstolpe 2300.

Vid skrivningen av denna artikel är dock priset för varje enhet av DASH cirka $ 352. Utöver detta är marknadsvärdet för denna kryptovaluta cirka 2,8 miljarder dollar.

Dash stöder P2P decentraliserade elektroniska kontanter, och det är ett kryptomynt med en ljus framtid.

VEN

VEN är ett kryptomynt som styrs av HubCulture-nätverket. Denna kryptovaluta är nu allmänt accepterad på grund av att det är bekvämt.

Detta kryptomynt är faktiskt en digital tillgång att titta på 2018, och det beror på att det riktar sig till smarta kontrakt och också fokuserar på ICO och DAPP..

En annan solid anledning till varför du måste se upp för detta mynt är att det mönstrar med stora finansiella företag i världen idag. De partnerskap med större finansiella företag kommer att öka värdetillväxten för denna kryptovaluta.

VEN är också i god överensstämmelse med den kinesiska regeringen. Vi känner alla till det krig som den kinesiska regeringen har med kryptovalutor – men VEN är ett kryptomynt som inte har några problem med Kina, och det är allmänt accepterat där.

DCR

vad är fördömt

DCR (Decred Coin) är en annan anonym kryptovaluta med ett hybrid konsensus-system. Denna digitala tillgång är mer som Bitcoin, men med en robust plan för community-input för att upprätthålla ekonomisk utveckling.

DCR använder sig av ett gruvsystem för att säkerställa att ingen har förmågan att ha full kontroll över transaktioner utan gemenskapens samtycke.

Utöver detta tillåter DCR också sina användare att delta i sina planer utan att använda dyr gruvhårdvara.

Faktum är att DCR skapades för att balansera deltagarnas och tillsynsorganens behov. Även om DCR är en ”nybörjare” på marknaden idag; ändå är tillväxttakten förvånande. Ändå har detta kryptomynt potentialen det behöver växa eftersom det redan har lockat många investerare – det måste finnas några goda skäl, eller hur?

Kolla in vår tidigare artikel ‘Toppkryptovalutor med stor tillväxtpotential 2018 – del I’.

Om du gillade detta kanske du vill kolla in nästa del av de ‘bästa kryptovalutorna med stor tillväxtpotential 2018’ härifrån. De flesta av de nämnda kryptovalutorna finns också på Binance utbyte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map