Topp 10 mobilappar för kryptovaluta för 2018

Att känna aktuella händelser kring dina favoritkryptovalutor är nyckeln till att vara en framgångsrik kryptovalutainvesterare eller handlare. Att lära känna “först” håller dig före ditt spel. De flesta fall och möten är ett resultat av utmärkta och ogynnsamma nyheter kring en tillgång. Helt enkelt behöver du den bästa tillgängliga kryptovaluta-nyhetsappen. Men oroa dig inte, vi kommer att visa dig exakt vilka som är bäst så att du inte behöver slösa bort din tid på att försöka alla.

Nu, på smarttidsdagarna, finns det inga ursäkter för att inte vara uppdaterade. Så njut av vår samlade lista över de bästa plattformarna där du kan få de senaste Bitcoin, alternativa valutan och blockchain-nyheterna på en lätt att hitta plats (och så kan du undvika att ha 40 öppna flikar).

Följande plattformar för nyhetsaggregat är allt du behöver för att fatta kloka investeringsbeslut 2018.

Coins.Live: Crypto Market Cap

Coins.live app-kryptomarknadsvärde och ICO-kalender

De Mynt. Liv appen är tillgänglig på både Android- och Apple-plattformar och är din go-to-app för allt krypto. Du kan använda den för att spåra kryptovalutapriser i realtid och hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Appen har också en portföljfunktion där du kan ställa in och spåra dina investeringar. Teamet har nyligen drivit en uppdatering som ger dig tillgång till en ICO-kalender.

Kryptovalutor – Priser, nyheter, portföljvärde av Ivo Stoyanov

Letar du efter var du kan följa myntpriser, få aktuella nyhetshändelser och hålla koll på ditt portföljvärde på ett ställe? Denna kryptovaluta-app kan vara ditt bästa val.

Det enkla att använda gränssnittet gör det enkelt att växla mellan de tre delarna av appen smidigt. Det är marknadsavsnittet listar alla kryptovalutapriser och rangordnar dem efter marknadsvärde. Portföljavsnittet är förmodligen det enklaste att använda på marknaden. Du ombeds bara att ange ditt myntnamn och den mängd du äger. då gör det sin magi. Uppdaterar dina priser till marknadspriser och berättar hur mycket du är värd i varje ögonblick.

Nyhetssektionen visar också aktuella händelser från de bästa kryptovalutanyheterna runt om i världen. Läs från Crypto Coin News (CCN), Coin Desk, Coin Telegraph, Use The Bitcoin och mer.

Appen kan laddas ner från Google Play Butik och används gratis, utan dolda avgifter.

Alla Crypto-nyheter av Crypto Dev

En annan utmärkt app för att få alla dina kryptovaluta nyheter på ett ställe. Med appen All Crypto News har du möjlighet att välja vilken webbplats du vill läsa dina kryptovaluta nyheter.


All Crypto News håller också reda på få myntpriser i USD och EUR. Med att du inte behöver komma ihåg vilken webbplats du ska besöka, bara ha Alla Crypto News-appen ger dig ett försprång att reagera på marknadsförhållandena så snabbt som möjligt.

Cryptocurrency News And Tips Bitcoin News APK-app av Delta Forces

En annan enkel att använda App för Cryptocurrency News and Tips för Android-mobiltelefoner. Den här appen går ett steg framåt för att ge allt du behöver veta på ett ställe.

Appen har de bästa nyhetskällorna för kryptovaluta i branschen. Med över 30 bästa kryptovalutakällor kan du få en uppdatering om allt som händer med varje mynt. Med Cryptocurrency News and Tips får du också alternativ för att lära dig vad ICO för närvarande är aktivt. Det kan vara bra information för dem som går in i projekt när det är mycket billigt, oftast på ICO-scenen.

Crypto Crunch – Cryptocurrency Bitcoin News & Betygsätt av CADO Team

Appen Crypto Crunch råkar vara en populär nyhetsapp för kryptovaluta med högt betyg i Google App Store. Appen uppdaterar användare med aktuella nyheter i realtid.

Appen ger dig omedelbara nyhetsuppdateringar för kryptovaluta, uppdaterade myntpriser och bästa kryptovalutamarknadsanalys från de bästa experterna i branschen.

Perfekt för kryptohandlare och investerare, vilket ger dem dagliga kryptovalutanyheter från de bästa källorna, vilket gör att de undviker vanliga handelsfel och får användarna förstahandsinformation som ger dem ett bra försprång..

Letar du efter en perfekt följeslagare för kryptovalutamarknaden för att få information i rätt tid om Bitcoin och andra alternativa kryptovalutor, App för Crypto Crunch är ett av de bästa valen.

Bitcoin News & Cryptocurrency News av Marwaha Labs

Denna app ger dig de senaste uppdateringarna i kryptovalutavärlden. Den använder nyhetsflöde från olika källor för att få användare senaste nyheterna om Bitcoin och andra alternativa kryptovalutor i en app.

Appen grupperar uppdateringar efter plattformar, vilket gör att du snabbt kan läsa från plattformen du vill när som helst. Det filtrerar också från olästa nyhetsuppdateringar så att du inte kan läsa samma nyheter två gånger.

På den här appen får du också en detaljerad analys av kryptovalutapriser och dagliga volymer. Bitcoin News & Cryptocurrency News är gratis att ladda ner och kan vara laddas ner här.

Cryptonomy Crypto Tracker av PIIYM Labs

Det här är en enda app för alla dina kryptovalutabehov. Du kan få all information du behöver, från nyheter till forumdiskussioner, för att få ordentlig utbildning om kryptovalutainvesteringar och så mycket mer. Designen är fantastisk och kan lätt förstås av nybörjare.

I den här appen kan du läsa kryptovalutanyheter, övervaka marknadspriser, hantera din kryptovalutaportfölj och diskutera med likasinnade människor om kryptovalutafrågor.

Om du letar efter en plats att tillgodose alla dina kryptovalutabehov, då här är appen du behöver.

CryptoCoin News & Händelser av ZGTech

CryptoCoin News är en kryptovalutaapp som ger dig uppdateringar från ett brett utbud av toppnyhetsplattformar för kryptovaluta. Det får också twitteruppdateringar om kryptovalutor för sina användare.

Bortsett från nyheterna får du också se prisdiagram för olika kryptovalutor och information om olika ICO: er.

Att följa alla nyheter och resurser från hela världen eller hitta all analys på ett ställe. Ladda ner den här appen.

CryptoFisher av All Tech Media Pvt. Ltd

De CryptoFisher-appen är en mer organiserad app för kryptovaluta nyheter. Den grupperar uppdateringar efter myntkategorier. Så om du vill läsa uppdateringar om Bitcoin kan du läsa dem alla på ett ställe.

Den enkla att använda och en lätt app är enkel att använda för nybörjare. Dess push-meddelandefunktion varnar användare omedelbart när en viral uppdatering publiceras.

Med flöden från de bästa kryptovalutan-nyhetskällorna och r / Bitcoin, ger den här appen snabba nyheter till sina abonnenter.

Bitcoin News av Mdev EU

Bitcoin News ger de senaste nyheterna från kryptovalutavärlden. De filtrerar de mest populära trenderna, bara de som är viktiga och levererar till sina användare. Det finns också en ticker för BTC-, ETH- och ZEC-tickers för din bekvämlighet.

Appen uppdateras ofta från källor som Bitcoin.com, Coin News Asia, Coin Telegraph och mer. Den senaste uppdateringen av den här appen stoppar tillfälligt uppdateringar när batteriet blir lägre än en viss procentsats.

Bitcoin News är ett annat utmärkt val när man tänker på ett alternativ för en nyhetsaggregatprogramvara för kryptovaluta för din mobila enhet.

Marknadsdata för kryptovaluta – Myntmarknadsapp av TooDoo Studio

Slutligen kommer Cryptocurrency Market Data-appen att vara en annan starkt rekommenderad app. En superfunktion i den här appen är dess förmåga att trigga för att ställa in marknadspriser. Den här funktionen är också användbar för daghandlare och investerare. Det varnar användare när tillgångspriset korsar fastställda siffror av användaren.

Bortsett från det får du också alla viktiga funktioner på en nyhetsaggregatwebbplats. Få nyheter från de bästa kryptovalutasidorna till appen i realtid.

Med den här appen, du kan titta på favoritmynt och se hur det går till ett pris över tiden.

Slutsats

Aggregatorplattformar för kryptovaluta har inte nödvändigtvis sina nyheter att leverera till användare för det mesta. Men de flesta av dem, som de vi har listat ovan, har tillåtelse att marknadsföra artiklar från de bästa nyhetsbloggarna för kryptovalutor i världen.

Med vissa appar som har några extra funktioner har det varit så mycket bekvämare att göra investeringsbeslut än tidigare. Användare kan följa händelser, se priser och till och med chatta med andra kryptovalutaentusiaster allt i en app.

Detta ger användarna mycket lättnad från att behöva övervaka från olika källor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map