Hur man tjänar pengar med din dator aktiverad med Gladius.io-nätverket

Gladius Network är ett ekosystem i Ethereum blockchain som ger PC-användare möjlighet att hyra ut oanvända bandbredder för att skydda webbplatser mot DDoS-attacker och också hjälpa dem att leverera sina webbsidor på kort tid..

I dagens värld är hastighet allt. Människor vill inte vänta så länge för att få den information de behöver via Internet levereras till dem. De har inte eller har inte råd att vänta långa timmar för att chatta med den älskade. Det måste hända omedelbart om företag måste göra en bra intäkt då de behöver massor av målgrupper för att de här enorma siffrorna ska vara kvar i affärer. Men hur tänker de behålla sin publik när det tar ett tag att visa sina webbplatser (eller webbplatsen stängs helt av av en DDoS-attack), och en publik måste vänta länge för att få webbplatsen visad. Det blir en usel användarupplevelse, och detta kan göra att jätteföretag förlorar stora intäkter årligen.

Hur systemet fungerar

Med Gladius.io, användare kan tjäna pengar med sina stationära datorer genom att köra Gladius.io Desktop Client på sina datorer i bakgrunden. Till skillnad från gruvdrift genererar användare som kör denna applikation oavsett operativsystem inte nya tokens utan får betalt som en del av deras nätverksbandbredd, och datorutrymme används för att leverera webbplatser snabbare till publik runt om i världen.

Gladius.io Desktop Client

Desktop Node Clients är lättviktsapplikationer som kan köras i bakgrunden. Stora operativsystem stöder det för närvarande. Klienterna är gränssnitt för att ansluta till poolnätverk där allt arbete äger rum. Även om varje nod är avgörande för ekosystemet, har någon nod att gå ner har ingen effekt alls på förlust av skydd eller platsleverans på blockchain.

Noden låter datorerna där de är installerade verifiera och skicka förfrågningar tillbaka till poolen för godkända applikationer och blockerar också skadliga förfrågningar via Internet. Varje giltig begäran innebär mer pengar för nodklienten och den noden tilldelas en högre procentandel av token som är riktiga pengavärden.

Gladius Token Sale

Gladius Network ger tidiga fåglar en möjlighet att skaffa sin token lite innan token går live. Tokens erhållna på ICO har enorma procentsatser som du inte får när projektet är igång. Alla tokens som köpts under ICO med Ethereum har en specifik Gladius-token som du får tillbaka. Dessa tokens krävs för betalning till poolnoder av webbplatser, det gör det också möjligt för dig att delta i att hyra ut din bandbredd och lagringsutrymme, betala för CDN och slutligen skapa pooler.

ICO-scheman
 • Det kommer att ske en privat och offentlig pre-token-försäljning.
 • Privat pre-token-försäljning pågår och är planerad till slutet av 23 november 2017. För att delta måste du skicka ett mail för att skicka ett mail till [e-postskyddad] eller gå med i deras officiella Telegram-gruppen.
 • Offentlig pre-token-försäljning planeras att börja den 24 november och sluta den 30 december 2017. Du får 600 Gladius-token med 20% bonus på varje Ethereum du donerar.
 • Den huvudsakliga offentliga försäljningen av Gladius Token börjar 14 januari 2018 och är planerad att pågå i fyra veckor.
 • Den första veckan av den offentliga försäljningen får du 525 token per Ethereum och en bonus på 5% också.
 • Den andra veckan, 515 token per Ethereum och 3% bonus.
 • Den tredje veckan får du 505 tokens med 1% bonus för varje Ethereum som doneras.
 • Den fjärde veckan, 500 Gladius-token per Ethereum utan belöning.

För att delta i Gladius Token Sale måste du Registrera här.

Gladius.io-program och lanseringsscheman
 • 15 oktober 2017 – Privat förförsäljning och insamling utåt börjar (live nu)
 • 30 oktober 2017 – Alpha-plattformsversion som gör det möjligt för användare att testa användningen av Gladius-token.
 • 24 november 2017 – Offentlig förförsäljningsöppning
 • 14 januari 2018 – Offentlig ICO
 • Mars 2018 – DDoS och CDN Launch.
 • Augusti 2018 – Full nätverkslansering.
 • December 2018 – Systemet kommer att optimeras för bättre prestanda.
Sammanfattningsvis

De Gladius.io Nätverk kommer säkert att vara en spelväxlare om det äntligen startar. Att använda Blockchain-kraften är att investera i att kombinera alla resurser som möjligt för att ge effektivitet och mer säkerhet på webben. Möjligheten att tjäna pengar medan du släpper oanvända resurser är också helt otroligt och något att få Internet upphetsad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map