Nano, tidigare RaiBlocks hävdar att det ger en annan inställning till globala transaktioner jämfört med Bitcoin Med det blockgitterkoncept som RaiBlocks implementerar har varje konto sin blockchain och varje block har en transaktion. Idag lär vi dig alla steg om hur du köper Nano (XRB) på KuCoin Exchange.

Hur man köper Nano

När en transaktion initieras sker två operationer, en från avsändaren och en annan från mottagaren. Att skicka och ta emot RaiBlocks-mynt behöver inte ske samtidigt. Avsändaren kan skicka medan mottagaren är offline, och när mottagaren är tillgänglig skapar han mottagningsblocket. Transaktionen förblir bara orolig tills mottagaren kommer online för att göra sin del.

Steg för hur man köper Nano på KuCoin Exchange

Den mest massiva volymen Nano (RaiBlocks) som handlas dagligen sker på KuCoin Exchange. Följande steg tar dig igenom hur du köper dina RaiBlock-mynt.

 1. Det första steget att handla andra kryptovalutor för RaiBlock på KuCoin-börsen är att registrera ett konto på plattformen. Klick den här länken för att besöka KuCoin-kontos registreringssida för att registrera ett konto nu.
 2. Fyll i registreringsformuläret. Det som främst behövs är din aktiva e-postadress som du har tillgång till, och du väljer också ett säkert lösenord (alfanumeriska lösenord för bättre säkerhet) som är lätt för dig att komma ihåg men svårt för någon annan.
 3. Ett mail skickas till den e-postadress du just registrerade. Du måste logga in på den e-postadressen och klicka på länken på posten som leder till att du aktiverar ditt konto på KuCoin. Denna funktion är att fastställa att personen som registrerade sig med posten är den verkliga ägaren.
 4. Genom att klicka på aktiveringslänken kommer du direkt in på ditt konto på plattformen. Om inte, måste du ange din e-postadress och ditt lösenord som de angavs under registreringsprocessen.
 5. När du är inloggad på plattformen klickar du på INSÄTTNINGsknappen på sidan för att skicka några till KuCoin-plattformen från en extern plånbok. Om du inte har några kan du köpa några på förändrande, eller myntbas med fiat och skicka sedan till KuCoin-plattformen.
 6. Första insättningen tvingar dig att använda Google Authenticator-applikationen för att säkra ditt konto på börsen. För att göra detta, följ instruktionerna på insättningssidan för att installera och konfigurera Google Authenticator-plugin för din enhet.
 7. Nu när du har ett säkert konto kan du fortsätta göra insättningen. Med nyligen höga transaktionsavgifter och ökad transaktionstid på Bitcoin-nätverket kanske du vill överväga att finansiera ditt konto med några Ethers. Detta sparar mer pengar som skulle användas för att köpa fler av RaiBlocks-mynt som spenderar så mycket för en bitcoin-transaktion.

Klicka på rullgardinspilen framför rullgardinsmenyn för tillgångar för att välja ETH-tillgången. Detta laddar upp din genererade Ether-adress på KuCoin-plattformen. Kopiera den här adressen till din externa plånbok för att skicka några Ether-kryptor till din KuCoin-plånbok, beroende på hur mycket värde RaiBlocks-mynt du vill köpa.

 1. Vänta ett ögonblick tills din transaktion reflekterar över en lyckad överföring. Hur snabbt dina mynt bekräftas beror på hur mycket gas du använder när du skickar den transaktionen. Du bör ha dina mynt på KuCoin om 5 minuter.
 2. När insättningen återspeglas klickar du på MARKNADslänkarna på sidan som finns högst upp.
 3. Klicka på ETH-fliken eller någon annan om du har finansierat med något av de tillgängliga alternativen.
 4. Sök med sökrutan ovanför tillgångssektionen för XRB / ETH; detta ger dig RaiBlock-paret. Klicka på den för att ta dig till utbytessidan.
 5. Längst ner till höger på sidan ser du en ruta som uppmanar dig att ange en kod från Google Authenticator-programmet som du just installerade.
 6. Om du vill byta ut din Ethers mot RaiBlocks klickar du på länken Bästa pris i fältet Pris i köpsektionen i XRB / ETH-paret. Detta ska fylla i rutan automatiskt med det bästa priset du kan köpa myntet. Klicka också på länken Max för att fylla i rutan Belopp med antalet XRB du kan köpa med dina insatta medel. Du kan också ange antalet mynt du vill köpa manuellt.
 7. Slutligen kan du klicka på KÖP-knappen.

Vänta ett tag, och du bör se ditt RaiBlocks-mynt krediteras plånboken på KuCoin-börsen.

RaiBlocks kan lagras i olika plånböcker beroende på ditt val. A webbplånbok, Du kan också ladda ner RaiBlock-plånboken till din Linux, Windows, eller Mac operativsystem. Tredjepartsplånböcker för RaiBlock-mynt inkluderar RaiWalletBot och RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me