Guide: Hur man köper EOS-token på Binance

Introduktion

De EOS blockchain-plattformen är för utveckling av decentraliserade applikationer som liknar Ethereum-nätverket. Det gör processen att utveckla applikationer i nätverket tillgänglig genom att ge applikationsutvecklare tjänster och funktioner de kan använda. EOS-potentialen 2018 är högre än någon annan kryptovaluta.

EOS har potential att bli ett av de största och mest erkända kryptonätverken i branschen.

EOS-plattformen lanserades av Dan Larrimer som är skaparen av Steem och BitShares 2017. Den syftar till att samla de bästa funktionerna i olika, smarta kontraktsteknologier. Det är Bitcoins säkerhet och Ethereums datorkraft i en enda plattform. Plattformen är inställd på att ha skalbara decentraliserade applikationer för daglig användning.

EOS-teamet planerar att bygga en blockchain-decentraliserad applikationsplattform som är säker och lätt skalbar till tusentals transaktioner varje sekund.

EOS-tokens är ERC-20-tokens som distribueras på Ethereum-nätverket. I den här guiden lär vi dig hur du köper EOS från Binance Exchange.

Samtidigt är EOS ett av de mest avancerade och revolutionerande nätverken i rymden eftersom det har ett unikt sätt att närma sig utmaningarna med styrning i decentraliserade system. Om du vill lära dig mer om EOS kan du göra det i guiden vi skrev om vad som är EOS.

Bästa plånbok för EOS-token

På grund av det faktum att EOS är en virtuell valuta är det mycket viktigt för investerare att ha en säker plånbok för att lagra EOS. Några av de bästa plånböckerna inkluderar Infinito EOS Wallet, imToken Wallet, Ledger Nano S Wallet och många andra som Exodus Wallet eller Scatter EOS Wallet. 

Om du vill veta hur du lagrar din EOS på ett säkert sätt kan du läsa vår guide om de bästa EOS-plånböckerna på marknaden.

Hur man köper

En av de bästa platserna att köpa / byta ut dina kryptovalutor finns på Binance Exchange Plattform. Det är förmodligen det mest populära av alla börser och har också ett lättanvänt gränssnitt.

Innan du kan handla dina mynt / tokens på Binance Exchange måste du vara registrerad på plattformen. Verifiera ditt konto också lyfter också vissa gränser som ursprungligen placerades av plattformsadministratörerna, men om ditt utbyte är i måttlig skala bör bara den registrering som krävs, vilket är att verifiera din registrering med länken som skickas till den e-postadress som du registrerade dig ska göra bara bra.

Binance är en av de mest populära och erkända plattformarna på kryptovalutamarknaden. Börsen blev mycket känd på grund av det stora utbudet av tjänster som det erbjuder användare från hela världen. 

Plattformen erbjuder inte bara möjligheten att köpa och sälja digitala tillgångar utan den erbjuder också IEO-lanseringstjänster, ett blockchain-nätverk, ett decentraliserat börs som heter Binance DEX och många andra tjänster, inklusive en stiftelse som samlar donationer för människor i nöd. 


Om du frågar dig själv hur du köper EOS med Binance, låt mig berätta att du är på rätt plats. Med bara några få steg kommer du att kunna förvärva de digitala tillgångarna du behöver på ett snabbt och säkert sätt.  

Enligt uppgifter från CoinMarketCap registrerade Binance en handelsvolym på $ 853 miljoner under det senaste dygnet. Detta gjorde det möjligt för plattformen att vara den nionde största när det gäller användarvolym. 

Börsen låter dig köpa eller sälja EOS med Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) och Tether (USDT). 

Skapa ett konto genom att fylla i formuläret på Binance registreringssida.

 • Registreringen är enkel; du behöver bara ange en giltig e-postadress och ett säkert lösenord som det är svårt för människor att gissa. Du kan göra detta genom att klicka på här.
 • Ett genererat mail skickas till dig för att bekräfta att du har registrerat dig på plattformen. Logga in på din e-post och aktivera ditt konto. Detta verifierar din registrering och startar din process med att skaffa EOS-tokens.

Skicka några Ethereum eller delar av det till Binance-plattformen.

 • Nu när du är inloggad på plattformen måste du skicka några kryptovalutor till plattformen. För att göra detta klickar du på FUNDS och sedan LÄNGAR INSÄTTNINGAR UTTAGNING högst upp på sidan.
 • När sidan laddas hittar du Ethereum. Sökrutan på sidan hjälper dig att snabbt hitta det mynt du vill sätta in.
 • Klicka på INSÄTTNINGsknappen framför Bitcoin och vänta på att Ethereums plånbokadress ska genereras. Den här adressen är dit du vill skicka dina Ether-tokens; det skickade värdet bör visas på Binance inom högst några minuter.
Nu kan du byta dina Ethers mot EOS-tokens på Binance Exchange.
 • Klicka på EXCHANGE-länken bredvid Binance-logotypen och välj sedan alternativet Grundlänk som visas.
 • Det övre högra hörnet på börssidan visar par som handlas på börsen.
 • Leta reda på EOS / ETH para, klicka och vänta en stund tills diagrammet laddas upp.
 • I avsnittet Köp i diagrammet för paret visar det första fältet värdet på ETH du betalar per EOS.
 • I det andra fältet kan du ange mängden EOS du vill köpa.
 • Använd knapparna 25%, 50%, 75% och 100% för att ange antalet insatta medel du är villig att använda för transaktionen. 100% använder alla dina insatta medel.
 • Det sista fältet visar antalet etrar du betalar för transaktionen.
 • Klicka på KÖP EOS-knappen för att byta.

Binance har också lagt till ett nytt alternativ som tillåter användare att köpa olika digitala tillgångar med ett kreditkort. Detta är det enklaste och snabbaste sättet att skaffa en virtuell valuta snarare än att skicka pengar från en annan börs. Det är också ett av de säkraste sätten att göra det eftersom du inte behöver öppna konton i andra börser, köpa digitala tillgångar där och skicka dem till Binance-plattformen. 

Du bör ha dina EOS-tokens på en minut eller två i lämplig plånbok på Binance-börsen.

Användare bör alltid lagra sina digitala tillgångar i säkra plånböcker snarare än att lämna pengarna på kryptovalutabörser som tenderar att riktas mot hackare och angripare. För att ta ut dina pengar måste du gå till knappen “ta ut” på startskärmen för börsen. 

Efter det måste du presentera informationen om plånboken du har, särskilt om EOS. När du har fyllt i den begärda informationen kommer du att kunna ta ut dina medel. 

När denna artikel skrivs är EOS den åttonde största digitala tillgången på marknaden med en marknadsvärdering på 3,91 miljarder dollar. Varje EOS-mynt kan köpas för 4,22 $ per mynt. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map