CoinEx Exchange Review: En komplett guide

CoinEx exchange är en kinesisk-baserad kryptovalutaplattform som grundades någon gång 2017. Börsen har ett brett utbud av kryptovalutatillgångar som användare kan handla på plattformen. Cryptos handlas mot BCH-, BTC-, ETH- och USDT-kryptovalutorna.

Om CoinEx Cryptocurrency Exchange

Börsen har också lanserat sin ursprungliga kryptovaluta som kan handlas mot de stora på plattformen. Även om börsen just börjat pågår planer på att bygga en decentraliserad kryptovalutabörs som kommer att drivas av CoinEx Token (CET).

Coinex Exchange

Plattformen är byggd med tanke på användaren – en av de enklaste att använda – även en nybörjare kan ta sig runt på plattformen utan att behöva någon hjälp. Det är också laddat med banbrytande funktioner som har sopat många användare ur fötterna.

Några fantastiska fördelar med CoinEx Exchange

Ett brett utbud av kryptor att handla

CoinEx exchange har ett brett utbud av kryptovalutor (mynt och token) att handla med. Som tidigare nämnts handlas dessa kryptor mot de stora på plattformen; kryptovalutorna Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Tether (USDT).

Låga avgifter för transaktioner

CoinEx-börsen debiterar bara marknadstakarna 0,10%, men market makers (en återförsäljare som åtar sig att köpa eller sälja till angivna priser hela tiden) debiteras inte för transaktioner på börsen.

Snabba OTC-transaktioner

Plattformen kan behandla ‘Over The Counter’-transaktioner på kort tid. Det betyder att affärer på plattformen inte är begränsade till vissa valutor, men handel kan göras med hjälp av kryptovalutor.

Mycket säker plattform

CoinEx-börsen implementerar ett säkerhetssystem ”Full Dimension Protection”. Plattformen använder olika protokoll för att säkra olika aspekter av plattformen. Du kan vara säker på att alla transaktioner som rör betalningar, utbyte och överföringar på plattformen är mycket säkra.

Enkel att använda handelsplattform med avancerade kartverktyg


Diagrammet på plattformen gör det enkelt för handlare att effektivt analysera marknadsanvisningar med avancerade kartverktyg. Användare kan också navigera genom olika par med enkla klick.

Ett lättanvänt användargränssnitt

Som tidigare nämnts är designen helt enkelt fantastisk. Till skillnad från vissa andra börser kan CoinEx också användas av tekniska killar och nybörjare. Om du kan klicka dig runt kan du manövrera dig på plattformen.

Gratis pengar som hänvisar vänner

CoinEx kryptovalutautbyte erbjuder remissbelöningar till användare som använder sin hänvisningskod för att bjuda in andra på plattformen. Henvisningar får 20% på handelsavgifter från dem de hänvisade.

Dessutom lanserade CoinEx-börsen bara några superspännande funktioner som de nyligen lanserade.

En handelsdriven gruvdrift

Börsen tillkännagav sitt “Trade-driven Mining” -koncept som hjälper till att släppa CET-tokens som kommer att allokeras till användare på CoinEx handelsplattform.

CoinEx-token

Alla transaktionsavgifter på plattformen beräknas och konverteras till CET-tokens. CET-tokens distribueras sedan tillbaka till handlare beroende på transaktionsvolymerna.

CoinEx-börsen använder en transparent metod för tokenfördelning eftersom alla insamlade transaktionsavgifter och hur de distribueras visas på webbplatsen i realtid.

För att vara en del av myntdistributionen måste användare verifieras, och endast de med minst 100 CET-tokens får en del av tokens. Alla tokeninnehavare kommer att få sin utdelning i början av nästa dag.

Hur man är en del av utbytet

Registrering är helt enkelt enkelt. Allt som krävs är en aktiv e-postadress för det första verifieringssteget.

Efter att ett konto har registrerats krävs det av alla användare att verifiera sina konton.

Det är också obligatoriskt att användare binder Google Authenticator och mobilnummer för bättre kontonivåsäkerhet.

Slutliga tankar om CoinEx Exchange

Den ständigt växande efterfrågan på kryptovalutor har väckt behovet av olika kryptovalutabörser och vi har dem idag. Även om ett antal av dem inte är på standard, kommer flera med avancerad teknik och levererar topptjänster till olika samhällen..

Även om CoinEx kryptovalutautbyte är ganska nytt på marknaden, det hade på kort tid imponerat på många handlare med sin banbrytande teknik. Det som också är imponerande med börsen är att det har ett stort antal mynt som kan handlas på plattformen och otroligt låga avgifter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map