6 bästa ställen att köpa eller sälja Bitcoin i Storbritannien

Att köpa Bitcoin är den mest populära aktiviteten relaterad till kryptovaluta. För att spara dig lite tid nu och eventuell frustration senare – vi har tagit fram en lista över företag som låter dig köpa och sälja Bitcoin i Storbritannien – alla värda att lita på.

Om Bitcoin

Bitcoin är utan tvekan världens bästa krypto och tar rötter i många sektorer. Användningen av blockchain-teknik (öppen källkodsdatabas) har hållit alla bitcoin-transaktioner säkra, decentraliserade och transparenta. Det betyder att det inte finns något behov av att inkludera en tredje part som en bank eller regering i privata transaktioner.

Som ett resultat ökar bitcoins pris, liksom de andra kryptovalutorna. Att köpa eller sälja Bitcoin i Storbritannien liknar det som är fallet i USA. Invånarna har därför flera ansedda företag, men som alla andra produkter eller tjänster är inte alla företag som påstår sig vara bäst de bästa att välja.

Bästa företagen att köpa eller sälja Bitcoin i Storbritannien

Följande är några av de mest ansedda brittiska bitcoinföretagen för att köpa eller sälja bitcoin.

Vaultoro

Vaultoro ska byta Bitcoin i Storbritannien

Med Vaultoro vem som helst kan köpa och spendera guld var som helst. Det underlättar handel med fysiskt guld och bitcoin. Inga bankavgifter är inblandade vid köp eller försäljning via Vaultoro, och samtidigt genomförs transaktioner på bara några sekunder.

Faktum är att användare bara behöver täcka en handelsavgift på 0,5% och den sjunker i grund och botten när användarens handelsaktivitet ökar. Kundens namn används för att lagra guldet och säkras i en välvda anläggning i Schweiz. Kunderna kan också begära fysisk leverans av guldet när som helst.

Blockchain.info

Handla Bitcoin i Storbritannien via Blockchain.info

Pratar om blockchain.info, vi pratar om den mest kända bitcoinplånboken. Faktum är att företaget har genomfört över 100 miljoner transaktioner med bitcoin från mer än 140 länder, varav det sker 160 000 transaktioner dagligen.

För de som spelar med kryptovaluta är blockchain.info populärt bland den här gruppen bara för att det inte har någon koll på de aktiviteter som användare av bitcoin utför till skillnad från rivalerna Xapo och Coinbase.

Därefter behöver användarna inte oroa sig för att deras konton stängs av vid transaktioner med onlinekasinon och bookmakare.

Cryptopay

Cryptopay- alternativ för att hantera Bitcoin i Storbritannien

Cryptopay är en tjänst eftersom den kan användas vid överföring, utbyte, inköp och försäljning av bitcoin. Den unika funktionen är dock det enda Cryptopay-betalkortet. Med det får användarna betala för varor och tjänster (med bitcoin) där visum accepteras.

Med cryptopay kan du göra uttagsautomater med betalkortet i lokal valuta. En annan spännande funktion här är att uttag och insättningar alla är gratis med endast 1% avgift för konvertering från eller till BTC.

Till skillnad från andra börser och plånböcker som tar flera dagar att återspegla medel på användarkonton, med Cryptopay, visas de bara dagen därpå.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase kombinerar bara ett vänligt gränssnitt, en bra webbplats som du kan få bitcoins med ett bankkort, och är också en online plånbok som är försäkrad för den digitala valutan.

Företaget har registrerat över 30 000 000 användare som inkluderar 75 000 köpmän och utvecklingsappar på cirka 15 000 i antal.

Coinbase startade med bitcoin men utvidgades för närvarande till andra mynt som Ethereum, bitcoin cash och Litecoin. Följaktligen är det användarvänligt med fler långvariga kunder.

Coinjar

Coinjar för Bitcoin i Storbritannien

Väsentligen Coinjar fungerar bara som en one-stop shop vid transaktioner i både fiat-pengar och bitcoin. Android och iOS har en Coinjar Touch-app som gör det möjligt för användare att göra betalningar till vem som helst i bitcoin inom några sekunder.

Därefter kan betalkort också kopplas till plånboken för uttag och köp. En användare kan också länka ett bankkonto till Coinjar plånbok, och följaktligen få tillgång till pengarna via bitcoin-nätverket över hela världen.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor är ett London-baserat företag som erbjuder ett snabbt och säkert sätt att köpa samt sälja digital valuta för pund. Det har höga säkerhetsåtgärder inklusive tvåfaktorautentisering samt flera undertecknare för att släppa bitcoins som helt och hållet har gjort att Coinjar är mycket betrodd för att utbyta Bitcoin i Storbritannien..

Företaget har en mycket lyhörd plattform som möjliggör enkla och enkla transaktioner som kan utföras med en mobil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map