Om Bitcoin kan stabiliseras till $ 6,4 000 kan det testa förra veckans högsta på $ 7 000: Crypto Market Daily

Tisdag 24 mars: kryptomarknader har sett solida vinster under det senaste dygnet. Priset på Bitcoin (BTC) har ökat nästan 16 procent på dagen och stiger stadigt uppåt från $ 6400 i morse.

Den näst största krypton efter marknadsvärde, Ether (ETH), har vunnit cirka 14 procent och handlas över 140 dollar vid presstid och pressar mot den kortsiktiga motståndsnivån på 145 dollar.

Ripples XRP ökar med mildare 7 procent på dagen och går mot motståndsnivån på medellång sikt på $ 0,1750.

Bullstyrkan ökar för BTC

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

I går kväll upplevde BTC en extrem trend igen. Efter att priset steg kraftigt till 6 700 dollar föll det omedelbart tillbaka och sjönk till cirka 6 100 dollar på bara några minuter. Sedan dess har priset stigit stadigt över $ 6.400.

OKEx-marknadsanalysgruppen tror att det fästa mönstret följt av en stor hausseartad ljusstake igår kväll är ett typiskt stort valdrag för att locka tjurar och spränga björnpositioner

Den hausseartade ljusstaken började nära $ 5800 och bröt först några korta positioner, vilket satte stoppförluster nära $ 6000. Med tecken på tung volym och stigande priser, men inom den närmaste timmen, föll priset direkt från en hög nivå och de långa positionerna som just hade gått in tvättades ut.

För närvarande har trenden slutat sjunka till $ 6400, och botten av 1-H-nivån ökar ständigt. Detta är ett tecken på tjurarnas ökande styrka.

Om priset kan upprätthålla stabilitet över $ 6400 idag, finns det en sannolikhet för att testa motstånd på $ 7000. Investerare måste notera att även om trenden bryter under denna punkt, men inte bryter igenom 6000 dollar, är trenden fortfarande hausse.

Bitcoin-tjurar behöver mer volym för att bryta 7 000 USD

Bitcoins 1-dagarsdiagram ovan visar att den hausseartade trendlinjen har visat att den framgångsrikt stödde priset igår, 23 mars. Detta innebär också att trendlinjens effektivitet förbättras. Björnar behöver mer styrka om de vill pressa priset under det.

Idag, även om priset pumpades från 5 800 $ till 6 800 $, nästan vidrörande den tidigare höga, verkar köpvolymer visa en minskad trend. Om volymerna inte kan öka till en hög nivå är det inte lätt att bryta 7 000 USD.

Investerare bör notera att om priset sjunker under 6000 dollar – vilket innebär att det har sjunkit under trendlinjen – kommer det fortfarande att vara möjligt att bilda en andra botten i framtiden.


Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7.000
 • Motstånd på medellång sikt: 7 300 dollar
 • Korttidsstöd: 6400 $
 • Medellångsiktig support: 6000 dollar

ETH konsoliderar och driver på kortvarig motståndsnivå

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Igår den 23 mars stöddes ETH effektivt av $ 120 och rebound, men det blockerades flera gånger nära $ 138. Om det inte finns någon ökning av att köpa medel för att stödja trenden kan det vara svårt att bryta motståndsnivån.

För kortvarigt starkt stöd kan investerare fokusera på $ 134 först. Om denna nivå bryts kan ETH fortsätta testa supporten till $ 120.

Investerare bör vara medvetna om att $ 155 är den övre kanten av konsolideringsområdet. Innan man bryter ut över denna position måste trenden behandlas som en konsoliderande, vilket innebär att ett extremt marknadsvillkor fortfarande kan finnas.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 145
 • Motstånd på medellång sikt: $ 155
 • Korttidsstöd: $ 134
 • Medellångsiktig support: $ 120

XRP står inför kortvarig motståndsnivå, behöver mer aktiv handel

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Som diagrammet ovan visar blir den rörliga trenden för XRP stadig. Den första supportnivån kan öka till 0,1440 dollar och den första motståndsnivån är cirka 0,1650 dollar. För närvarande är handelsaktiviteten låg, vilket gör det svårt att bryta motståndsnivån.

Men om återbetalningen efter att ha fallit från $ 0.1650 kan stödjas till $ 0.1580, är ​​det också en starkare signal om hausseartad rörelse i framtiden. Att sjunka under 0,1440 dollar kan innebära att händelsen av att absorbera räknare behöver mer tid.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1650
 • Motstånd på medellång sikt: 0,1750 dollar
 • Korttidsstöd: $ 0,1580
 • Medellångsiktig support: 0,1440 dollar

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map