Om Bitcoin inte kan komma tillbaka över 7 000 USD, kommer det troligtvis att testa 6,5 ​​$ support igen: Crypto Market Daily

Tisdag 21 april: Kryptovalutamarknader ser korrigeringar under det senaste dygnet.

Bitcoin (BTC) har sjunkit under 7 000 dollar och handlas omkring 6 850 dollar vid presstiden, vilket är en nedgång på 4 procent dagen.

Ethereum (ETH) är nere över 5 procent och återigen möter motstånd på $ 176 för att handla runt $ 172.

Ripples XRP såg också förluster på 4 procent under det senaste dygnet och sjönk under 0,19 dollar för att handla cirka 0,183 dollar per mynt.

Bitcoin i mindre skala

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Även om vi tittar på BTC: s trend igår kväll på timnivå kan vi inte säga att den upplever en nedgång. I bästa fall är det nuvarande tillståndet en tillbakadragning på liten nivå, som syftar till att korrigera ökningen efter returen på torsdagen. Det bör vara en lönsam kortvarig handelskategori.

Ur den nuvarande trendens perspektiv närmar sig den kortsiktiga tunga försäljningsvolymen sitt slut. Sannolikheten för att effektivt sjunka under $ 6 750 under de närmaste timmarna är låg. Jämfört med den hausseartade volymen den 16 april är dock den expanderade baisseartade volymen fortfarande lägre, vilket innebär att det fortfarande finns några lönsamma positioner på marknaden. Om de väljer att lämna kommer priset att sjunka.

Om det är svårt för returen att stabilisera sig över 7 000 dollar, eller om trenden fortsätter att fluktuera runt 6 750 dollar, är det möjligt för marknadsutsikterna att sjunka till över 6 500 dollar och sedan hitta stöd.

Handelsfilosofin domineras fortfarande av kortslutning längst upp och längtan längst ner. Ingångs- och utgångspunkterna väljs nära nyckelstöd eller motståndsnivåer och handlare kan inte hålla ordern för länge.

BTC kan se starka fluktuationer de närmaste 2-3 dagarna

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins 1-dagarsdiagram visar att toppen av den senaste returen inte kunde testa den tidigare, som var runt 7 450 dollar. Det betyder att toppen av varje rebound blir lägre, även om botten av varje pullback också blir högre – det är fortfarande ett balanserat tillstånd av tjurar och björnar.

De glidande medelvärdena som visas i diagrammet, MA (30) och MA (60), kommer att bli det aktuella dagliga stödet och motståndet. Eftersom de två medelvärdena sannolikt kommer att passera inom en snar framtid kan en enorm fluktuation inträffa under de närmaste 2-3 dagarna eftersom trenden kan förändras om något av glidande medelvärden bryts.

Men på det dagliga diagrammet är det bäst att använda korsningspositionen för att bedöma förändringen av trenden. Om MA (30) visar en signal om att röra sig uppåt kommer därför den framtida trenden att pumpa om korsningsmönstret kan bildas framgångsrikt.

Investerare bör också notera att om priset fortsätter att sjunka under $ 6500 kan detta leda till att MA (30) rör sig nedåt igen och det blir svårt för det att korsa med MA (60) på kort sikt.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 950 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 200 $
 • Korttidsstöd: 6 750 USD
 • Medellångsiktig support: 6550 $

ETH-timkarta bildar huvud och axlar

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com


ETHs 4-timmarsdiagram visar att priset har blockerats med $ 175 och nu börjar en dumpningssignal. Support runt $ 166 kan behöva ett nytt test ikväll (HKT).

I själva verket, med hänvisning till volym- och pristabellerna, är det inte svårt att få ett resultat att trenden nu rör sig ut i höger axel av ett timmehuvud och axelmönster. Efter att axeln har tagit form är det troligtvis ett av de två villkoren som visas i diagrammet.

Villkor 1 innebär att mönstret inte fortsatte och hausseartad styrka är starkare än förväntat – det är möjligt för ETH att testa föregående höjdpunkt, men falla snabbt.

Villkor 2 betyder att mönstret bildades framgångsrikt och försvagningstrenden kommer att fortsätta, och detta innebär att $ 166 blir ogiltiga och en rebound kan ske över $ 150.

MACD-divergensnivån för ETH är dock liten. Investerare kan använda denna referens för att bedöma att dumpningen inte kommer att vara stark, därför är villkor 2 en osannolik händelse.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 175
 • Motstånd på medellång sikt: 189 $
 • Kortvarigt stöd: $ 166
 • Medellångsiktig support: $ 155

XRP doppade tillbaka i en baisseartad kanal

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Som diagrammet visar föll XRP tillbaka till den baisseartade kanalen igår kväll, även om returen pressade trenden ut ur kanalen igen i morse. Priset undertrycks av $ 0,1585, vilket ger en försvagningssignal.

För närvarande rör sig trenden nästan nära den övre kanten av den baisseartade kanalen. Om kanalen kan vara det effektiva stödet under de närmaste timmarna kan trenden röra sig som villkor 1 vilket innebär att stödstyrkan i den övre kanten är stark och trenden inte kommer in i en baisseartad tendens.

Annars, om priset faktiskt faller in i kanalen igen och returen blockeras av den övre kanten efter en kortvarig rebound, betyder det att en längre baisseartad trend kommer. Investerare bör fokusera på supporteffektiviteten runt $ 0,1810.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1850
 • Motstånd på medellång sikt: $ 0,1885
 • Korttidsstöd: $ 0,1810
 • Medellångsiktig support: 0,1780 dollar

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map