Ethereum Fundamentals förbättras när Bitcoin stannar: Crypto Market Daily

Från presstiden (10:00 UTC) handlas Bitcoin (BTC) till 8 839,11 $ och har ökat med 0,93 procent under det senaste dygnet, per OKExs BTC-indexpris. Bitcoin vill få tillbaka sin fart och bryta igenom motståndsnivån på 9 000 dollar.

För närvarande ökade det totala börsvärdet för kryptovaluta med 0,5 procent. Bitcoin-dominansen ökar med 0,3 procent till 65,4 procent, enligt data från CoinGecko.

Stora kryptokurvor underpresterade, med Ethereum (ETH) och Bitcoin Cash (BCH) fortfarande i rött – förlorade 0,05 procent respektive 0,42 procent. Cardano (ADA) har fortsatt sin bull run och har presterat bäst bland större altcoins, med en avkastning på 1,5 procent under det senaste dygnet..

OKEx Token Index Board (från och med 10:00 UTC). Källa: OKEx

Toppvinnare och förlorare

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • VÄG / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Flera små och medelstora kryptokurvor har mycket bra prestanda. Enligt OKEx Spot-data är EDO den bästa vinnaren under det senaste dygnet med en avkastning på 30,85 procent. Andra toppvinnare är THETA och ZIL. THETA har verkligen varit på en hausseartad körning före sin Mainnet 2.0-lansering.

ORBS och MITH var på Top Gainers-listan igår. Men näringsidkare verkar ha tagit vinster från dessa två. ORBS och MITH är de största förlorarna under det senaste dygnet – efter att ha förlorat 11,53 respektive 4,44 procent.

ICO Analytics sammanfattar de 10 bästa bästpresterande altcoins med marknadstak på över 10 miljoner dollar under förra veckan. Många av dessa altcoins har kommande större uppgraderingar, listor eller nya utgåvor.

Topp 10 bäst presterande Altcoins under förra veckan. Källa: ICO Analytics

Grunden för Ethereum förbättras

Eftersom vi närmar oss tredje kvartalet, tiden för den efterlängtade Ethereum 2.0-lanseringen, har vi sett några förbättringar i grundläggande faktorer som kan stödja eterpriset.

Den totala gasen som används i Ethereum-nätverket har nått en ny årlig höjd. Den står för närvarande på 95 procent av den maximala möjliga gasen, som har ökat med 25 procent från början av detta år. Delphi Digital tolkade denna ökning som ett resultat av både fler transaktioner och större beräkningskomplexitet. När fler och fler stallmynt och DeFi-applikationer körs på Ethereum blir gas ett strikt krav. Användare måste höja sina gasavgifter för att se eventuell prioritering.

Gas används mot max gas möjligt. Souce: Delphi Digital

Dessutom kommer Ethereum 2.0 att flyttas från bevis på arbetet konsensusmodell (PoW) till en bevis på insats (PoS) -mekanism. Efter att ha bytt till PoS måste stakers hålla en balans på 32 ETH för att köra en valideringsnod. Detta resulterar i ackumulerande beteende för de investerare som söker passiv inkomst.

Enligt Glassnod i diagram har antalet adresser som har 32 ETH eller mer också ökat snabbt och slog ett rekord 116,351 i slutet av april. Detta motsvarar en 18-procentig ökning inom detta år.

Ethereum: Adresser med balans över 32 ETH. Källa: Glassnod


Bitcoin teknisk analys

För närvarande vill Bitcoin få tillbaka sin fart. Det bildade en dubbelbottenmönster igår och bröt igenom 8 830 $ motståndsnivå enligt OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) pris. Denna nivå har nu blivit kortsiktigt stöd för idag.

På den övre sidan syftar Bitcoin till att testa motståndsnivån på $ 9000. Men om Bitcoin inte håller 8 830 dollar, kan det komma att testas på 8 550 $ mellanliggande stöd igen.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1H-diagram. Källa: OKEx

Ethereum teknisk analys

Ethereum har gått mer i sidled än Bitcoin sedan dess volatilitet sjönk. Det har handlat i intervallet $ 190 till $ 211 ett tag – och det verkar som om det kanske inte kommer ut ur detta intervall på kort sikt.

Intradagsstödet sitter nära $ 196, medan $ 206 är den kortsiktiga motståndsnivån.

OKEx ETH Quarterly Futures (ETHUSD0626) 1H-diagram. Källa: OKEx

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov

OKEx Insights presenterar marknadsanalyser, djupgående funktioner och kurerade nyheter från kryptopersonal. Följ OKEx Insights på och.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map