Eftersom Bitcoins kortsiktiga svängningar pekar på hög risk ser handlare att stödja nära $ 6550: Crypto Market Daily

Måndag 13 april: Efter att ha återhämtat sig på söndag ser de flesta kryptovalutamarknaderna mellan 2-5 procent korrigeringar på dagen. Bitcoin (BTC) – som sprängde drygt 7 000 dollar igår – har handlat i sidled runt 6 700 dollar sedan tidigt på morgonen.

BTC kunde se drastiska fluktuationer under konsolideringsperioden

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Förra helgen stabiliserades BTC kort över $ 6 750 efter att ha brutit igenom den baisse kilen. Priset återhämtade sig något under motståndet på 7 200 dollar på söndag kväll den 12 april.

Men med den snabba krympningen av handelsvolymerna gick trenden in i konsolideringen de närmaste timmarna. I morse föll det snabbt tillbaka till cirka 6 700 dollar och lämnade ett positivt inträdesmönster.

OKEx: s marknadsanalysgrupp anser att Fibonacci retracement-linjen visar en tydlig möjlig rörlig väg för den framtida trenden. För närvarande är det bästa valet att öppna korta positioner om priset kan beröra $ 6900- $ 7000 på kort sikt; stäng sedan cirka 6 070 dollar om priset går under 6 550 dollar, eftersom Fibonacci-linjen finns där.

Denna brytningsprocess kommer dock att vara längre än vanligt. Eftersom den baisseartade volymen har överexpanderats behöver marknaden tid för att korrigera. Stora fluktuationer kan inträffa när som helst under denna konsolideringsperiod.

BTC-marknader kommer sannolikt att hitta support runt $ 6500

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins dagliga diagram ovan visar att även om returen på söndagen visade en trend med volym och prisökning under föregående period, verkar BTC följa en trend att återgå till föregående höjdpunkt. Dock uppträdde den första baisse ljusstaken klockan 1:00 idag HKT och åtföljdes av volymer som liknade föregående timmes rebound. Detta indikerade att returen hade blockerats och ljusstakarna stängdes med kors, vilket sedan bevisades under de närmaste timmarna.

Dämpningen tillbaka i morse är faktiskt vinstavräkningen för huvudfonderna efter att priset återhöll sig igår. Det faktum att den lägsta punkten sjönk under $ 6 750 är också en återspegling av detaljhandelsinvesterarnas försäljningsbeteende på grund av driften av majoritetsfonder.

För närvarande har priset varit under press på 6 750 dollar. Det är mycket troligt att marknaden kommer att fortsätta att hitta support runt $ 6500.

6500 $ och det 30-dagars glidande genomsnittet (MA (30)) ger priset starkt stöd samtidigt – som markeras i diagrammet ovan. Av den anledningen blir det inte lätt för trenden att bryta denna nivå på kort tid.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 6 750
 • Motstånd på medellång sikt: $ 69,00
 • Korttidsstöd: 6550 $
 • Medellångsiktig support: 6 150 $

ETH-marknadskänslig, snabb pump eller dumpning möjlig

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

ETH har undertryckts av $ 154-nivån efter att ha fallit under den. Som 4-timmarsdiagrammet visar är försäljningsvolymen för idag nästan densamma som nivån las fredag ​​- baisseartade fonder är fortfarande starkare än hausseartade.

Det faktum att volymen har legat på en låg nivå oftast nyligen tyder dock på att trenden fortfarande är i konsolidering. Marknaden kommer att vara känslig och en snabb dumpning eller pump kan inträffa när som helst under denna period. Priset kommer sannolikt att stiga lite först och sedan falla tillbaka snabbt.

På grund av försvagningen av det nuvarande marknadsförhållandet är det också möjligt att göra en långsam dumpning och de kommande två supportområdena skulle i så fall vara runt $ 140 och sedan $ 120.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 155
 • Motstånd på medellång sikt: $ 165
 • Korttidsstöd: $ 140
 • Medellångsiktig support: $ 120

XRP i tillfällig konsolidering

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

1-timmarsdiagrammet för XRP visar att trenden är i en kort konsolideringsperiod efter stupet i morse. Men när man tittar på dess stora variationer är miljön för närvarande riskabelt.

Med tanke på en stor tillväxt i försäljningsvolymer kan priset flytta mellan $ 0,1860 och $ 0,1750 inom idag. Björnar behöver också tid att vila och förbereda sig för nästa dumpning om möjligt. Om priset inte kan bryta 0,1925 $ i nästa rebound kan trenden falla rakt ner tills den når supportnivån runt $ 0,1760. Detta är en potentiell återhämtningsposition om priset stabiliseras där, annars kan det röra sig nedåt för att hitta nästa supportnivå runt $ 0,1660.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1853
 • Motstånd på medellång sikt: $ 0,1925
 • Korttidsstöd: 0,1760 dollar
 • Medellångsiktig support: $ 1665

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map