Crypto Market Daily (2,7) | BTC går in på en kortvarig konsolideringsmarknad igen inom dagen, det är hög sannolikhet för en återuppringning under 10 000 $.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, trenden är tillfällig för att konsolidera inom dagen, och skillnaden mellan denna tid och det förflutna är att toppen blir lägre och botten blir högre under varje rebound. Denna trend kan förmodligen gå som ett triangelmönster som jag ritade på diagrammet. Den senaste marknaden är halveringens effektivitet, känslan växer högre, så det är möjligt att bryta uppåt är högre än att falla.

Investerare bör dock märka att priset kan bryta den övre eller nedre kanten av triangelområdet när de är chockerande, supportnivå på $ 9650 och motståndet på $ 9870 bör märkas för att bedöma att brottet är sant eller falskt..

MACD har skrivits in under noll och detta betyder en tillfällig svaghet hos tjurarna. Volym indikerar att volymen kan bli högre på natten för att bryta föregående höjdpunkt och sedan bli lägre för att konsolidera. Om volymen inte kan ändras som tidigare kan det innebära att trenden kommer att förändras i framtiden.

Nivåkaraktär1D – hausseartad

Nyligen har ökningen av BTC alltid följt regeln om konsolidering på dagtid och genombrott på kvällen. Jämfört med andra starkare vinster med altcoins står BTC emellertid för närvarande mot starkt motstånd i regionen $ 9 800 till $ 10 000. OKEx-analytiker Neo menar att även om rallyt från början av året har varit starkt, har den dagliga nivån alltid varit i ett nedåtgående rebound-intervall. Ovan nämnda område är det sista motståndet som BTC kan öppna en ny runda med hausseartad om den bryter igenom. Flera långa övre skuggmönster på timnivå bekräftar också motståndets styrka. Investerare måste notera att den senaste kontinuerliga uppgången utan tillbakadragande har gjort tjurarna i ett allvarligt övertrassatläge och 10 000 dollar kan till och med ses som en motståndsnivå varje vecka. Om BTC inte kan åtföljas av en effektiv tillbakadragning blir det svårt att bryta igenom den nuvarande nivån. Försäljningstrycket nära 9 850 dollar har visat tecken på tystnad för tjurarna. Om inte priset kan stå tillbaka över 9 800 dollar inom dagen, eller om det sannolikt kommer att falla tillbaka till 9 650 dollar för konsolidering.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9800 $ motstånd på medellång sikt9870 $

Kortvarigt stöd9650 $ support på medellång sikt$ 9500

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-hausse


Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, det senaste motståndsområdet är mellan $ 221 och $ 224. Trend visar ingen tydlig återuppringningssignal just nu, på grund av ett annat hårt motståndsområde nära $ 224, kan priset inte bryta det utan motsvarande volymnivå.

Om det inte finns någon växande volym på natten kan trenden ha två möjliga vägar att gå, den första är de gula pilarna, eftersom det första stödområdet för återuppringning bör vara mellan $ 210 ~ $ 215. Priset kan skapa en ny höjd på kort sikt om den stabiliseras på $ 215. Om marknadsbeteendet återgår till rationalitet kan återuppringning gå som den röda pilen som kommer att stödjas nära $ 200.

MACD ger en svagare pumpenergisignal eftersom den lägre av det hausseartade fasta materialet tillfälligt har ingen referens eftersom tjurarna alltid kan generera på natten.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd221 $ Motstånd på medellång sikt224 dollar

Kortvarigt stöd215 $ support på medellång sikt210 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1D-hausse

OKEx XRP evigt kontrakt: Använd nyligen en liten nivå av diagram för att bedöma framtida trend för XRP är svårt, men det dagliga diagrammet kan visa en tydligare signal för oss eftersom prisnivån för tillfället har mött ett absolut hårt motstånd som ligger runt $ 0,2884.

Investerare bör påminna om att om priset inte kan bryta $ 0,300, kommer området mellan 0,2884 $ och 0,300 $ alltid att vara det effektiva motståndet. I detta tillstånd kan återuppringning ske och 0,2674 $ bör vara det första supportområdet.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2884 Medellångt motstånd: $0,3100

Kortvarigt stöd: $0.2674 Medium-term Support :$0,2590

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map