Crypto Market Daily (2,4) | Konsolideringstrenden åtföljs av fallande risk, 8 920 $ och 8 650 $ kan vara avgörande stödnivåer nyligen.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

BTC fortsatte att upprätthålla den konsoliderande trenden igår. OKEx-analytiker Neo tror att det finns många anledningar till att genombrottet inte startade. En av dem är att huvudfonderna fortfarande absorberar räknare. Detaljhandlare tar tillfället i akt att genomföra kortvågsoperationer med bästsäljande och bottenabsorberande, vilket förstärker styrkan i de övre och nedre kanterna på konsolideringsboxen. Innan huvudfonderna har vidtagit är konsolideringsutvecklingen ofta svår att förstöra, och det falska utbrottsmönstret som uppträder på kort tid är uppenbarligen ett försök. Den långa skuggan och den krympande handelsvolymen efteråt bevisar detta, och det finns ingen kontinuerlig trend utan volymtillväxt. Men från den nuvarande trenden, även om stödet på 9 200 $ har bekräftats upprepade gånger, är den kortsiktiga hausseartade förväntningen otillräcklig när de tidigare vinstpositionerna inte är helt stängda. Därför kan investerare vara uppmärksamma på 8 920 dollar och närheten till 8 650 dollar, där det är hög sannolikhet att återbetalningarna får stöd och återhämtning nära dessa två områden.

Nivåkaraktär1D – hausse

Detta är det dagliga nivådiagrammet för BTC, från den senaste styrkan hos tjurar och björnar, är mitten och långsiktiga trender fortfarande hausse då den totala köpvolymen upptar en starkare position jämfört med försäljningen. På kort sikt behöver dock marknaden återkalla för att korrigera den tidigare vinsten, och i teorin kommer tillbakadragandet att stoppa över $ 8650 om den hausseartade känslan inte förändras just nu. Det är ett bra tillfälle att bygga positioner nära detta stödområde. Om rebound lätt bryter $ 9600 i framtida rebound, betyder den verkliga hausseartade marknaden och nästa motståndsområde kanske runt $ 9900 och till och med $ 10500.

Investerare bör också lägga märke till att om tillbakadragandet inte stannar vid 8650 $ och fortsätter att falla, kan det innebära att korrigeringen behöver mer tid, och hausseartad kommer att fördröja, även om det är en liten möjlig händelse, bör investerare inte ignorera.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9600 $ Motstånd på medellång sikt$ 9900

Kortvarigt stöd9200 USD på medellång sikt8950 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-hausse

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, det är tydligt att se att priset är svårt att testa 195 dollar igen på kort sikt, detsamma med BTC, ETH går också liknande trenden under dessa dagar och en återgång krävs. Dagens rörliga trend indikerar att $ 187 blir en effektiv position per timme och verkar som ett dubbelt toppmönster är möjligt att bildas under en eller två dagar. Huruvida man ska forma beror på supportstyrkan på $ 187 inom dagen, om prisdump under den under resten av dagen misslyckas mönstret att bildas, det enda toppmönstret tar form vid det tillståndet, det betyder område runt $ 178 och 183 $ blir om möjligt den högra axeln. Bullish trend kan börja härifrån om pullback kan stoppa och stabilisera sig nära detta område. När jag tecknade på diagrammet kan falsk brytning inträffa när jag konsoliderar mig där. Investerare bör ha tålamod för att bygga upp din position och inte påverkas av att fällan går sönder.


Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd195 $ Motstånd på medellång sikt205 dollar

Kortvarigt stöd187 USD på medellång sikt178 $

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: 4-timmarsnivå i diagrammet visar att supportnivån på $ 0,2500 lätt har brutits i morse, och vi kan behandla det som ett ogiltigt stöd och ignorera denna nivå. Priset slutar falla runt $ 0,2465, den här positionen brukade vara ett annat huvud i tidigare huvud- och axelmönster. Genom hela marknadstrenden inkluderar de flesta altcoins BTC-behov att dra tillbaka mer än nyligen. XRP handlar särskilt brak bland alts. Det betyder att returen av det kan vara senare än några starka mynt.

Enligt min egen åsikt kommer $ 0.2365 att vara det mest möjliga stabila supportområdet, eftersom det har testats många gånger i historien. Att bryta denna nivå eller inte kommer att vara signalen för nästa trend. Investerare kan direkt märka 0,2365 dollar om 0,2465 dollar bryts på kort sikt. Om känslor på marknaden är tillräckligt positiva i framtiden betyder att 0,2465 dollar kan vara starka, och det är möjligt att skapa en ny höjdpunkt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2630 Medellångt motstånd: $0,2640

Kortvarigt stöd: $0.2465 Medium-term Support :$0.2365

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map