Crypto Market Daily (2,27) | $ 8500 tillfälligt blir ett effektivt stöd för BTC, rebound kan hända om 30-timmars glidande medelvärde kan brytas.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-baissär

Detta är en timmes diagram över BTC, marknaden förvandlas till skrämsel efter att ha sjunkit 9000 $ igår, och det finns nästan ingen återhämtning efter varje kortfristig konsolidering, detta tyder på att bara få investerare öppnade långpositionen och detta ledde till en svag återgång.

Den växande försäljningsvolymen igår kväll ger oss en signal som fortfarande drar ut stora mängder lönsamma fonder som inte stängdes. Målet med dessa fonder är att sparka ut de långa positionerna som innehas i detaljhandelsinvesterare och sedan absorbera räknarna. Detta gör dem lätta att kontrollera marknaden i största utsträckning. Anledningen till att jag sa detta är att påminna investerare att inte jaga kort för närvarande eftersom priset kan vara möjligt att komma tillbaka här eftersom den nedåtgående stödnivån är absolut svår, det brukade vara en dubbel botten som jag markerade på diagrammet.

Investerare kan komma in på marknaden om priset kan stiga och bryta MA (30) inom dagen eller i morgon, och om trenden kommer att konsolideras och utan att gå sönder, borde du vänta, eftersom det är möjligt att dumpa igen.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Från det dagliga diagrammet för BTC är det tydligare än per timme eftersom vi kan upptäcka att denna återuppringning från $ 10500 nästan tar mest vinst som från början runt $ 8200. Granska historien, när trenden byggde botten runt $ 6500, är ​​$ 8200 botten av återuppringningen, därför kommer priset att få stöd bland området mellan $ 8200 ~ $ 8450, bryt detta område betyder att den stora trenden förändras till baisseartad, det är lätt att bryta ? Nej, jag tror att det inte kommer att bli lätt eftersom vi kan flytta synen till den volym som jag marknadsför på diagrammet, köpvolymen är på den högsta nivån nyligen eftersom detta område går ut så många långa positioner, det är en hård stödstyrka och om björnar kan inte öka försäljningsvolymen till en högre nivå, trenden kanske inte är lätt att bryta detta stöd på kort eller till och med på medellång sikt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 8850 medellång sikt motstånd9100 $

Kortvarigt stöd8500 $ support på medellång sikt8200 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-baissär

Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, trenden återhämtar sig efter att ha berört botten av det intensiva handelsområdet som är cirka $ 215 på morgonen, detta är förutsägbart eftersom detta område är en hård supportnivå under denna hausseartade trendperiod, priset blev stöd här betyder att baisseartiklar fortfarande inte kommer, och jag tror att om denna period av dumpning är en återuppringning, kommer konsolideringsmönster att dyka upp under en eller två dagar och rebound kan hända, och vi måste veta att om MA (30) kan inte bryts på kort sikt, jag rekommenderar inte investerare att gå in, det bättre valet visas om priset kan stabiliseras på MA (30) eller $ 230.

Den långsiktiga trenden kommer fortfarande att vara hausse tills 215 $ bröts.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 230 Medellång sikt motstånd245 dollar

Kortvarigt stöd215 $ support på medellång sikt200 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-baissär

OKEx XRP evigt kontrakt: XRP slutar också falla efter att ha fått support nära $ 0.2240 vilket är den dubbla botten i slutet av januari, detta område har blivit marknadsstödet. XRP: s reboundstyrka är lite starkare än ETH och BTC eftersom den redan har brutit MA (30), men investerare bör notera att brytningen inte bestäms som en tur, vänta bättre på nästa timme för att se om priset kan stabiliseras fortfarande på det, och det första hårda motståndet är runt 0,2470 dollar.

Enligt min mening har det bara en liten möjlighet att priset kan röra $ 0,2470 inom dagen eftersom köpvolymen fortfarande är på en låg nivå, chock i ett smalt intervall kommer att vara möjligt på kort sikt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2470 Medellångt motstånd: $ 0,2670

Kortvarigt stöd: $0.2240 Medium-term Support :$0,2130

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map