Crypto Market Daily (2,26) | BTC står inför en kritisk vändpunkt, 9 100 $ kan bli det sista försvaret av tjurar.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är en timmes diagram över BTC, efter att ha fallit in i supportområdet mellan $ 9100 och $ 9500, hade trenden ingen signal om att stoppa nedgången. Den framtida trenden kommer att vara tydlig den här veckan som om priset kan stabiliseras på 9100 $ inom en eller två dagar, rebound kan börja här, den viktigaste faktorn är att den hausseartade fondvolymen kan växa till en stor nivå eller inte, det kommer att bestämma att trenden kommer att bli en ny hausse eller bara en rebound.

MACD och prisindex indikerar ett bottendivergensmönster och försäljningsvolymen i detta steg är uppenbarligen lägre än den tidigare. Detta är också en signal om att den baisseartade finansieringsnivån blir svag. Investerare bör påminna om att det är möjligt att falla djupare än 9100 dollar eftersom marknaden förändras när som helst, men rebound-möjligheten är större än att falla.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Igår stabiliserades inte BTC efter att ha kort konsoliderat över 9 500 dollar. Björnarna fortsatte att undertrycka priset till botten av det starka stödområdet nära 9 100 dollar. Det finns fortfarande ingen stoppfallande signal förrän nu. OKEx-analytiker Neo anser att BTC: s aktiva försäljningsfonder de senaste två dagarna inte kan ses som en signal om att en storskalig nedåtgående trend har börjat. Från analysen av timvolymen är det inte så att försäljningsvolymen är för hög, utan att det finns för få aktiva köporder, priset har sjunkit till en viss nyckelpunkt och har inte tagit initiativ till att genomföra. Som ett resultat har vissa privatpersoner som fortfarande finns på marknaden valt att stänga och lämna och sedan bilda en "röra och kollapsa" för tjurar. BTC är för närvarande i en nyckelposition, korrigeringen till 9 100 $ har absorberat den senaste ökningen till viss del. Om det faller under 9 100 $ kan det innebära att den senaste korrigeringen har upphört och den hausseartade kommer att börja. Annars är det en signal om att återuppringningen är slut och nästa hausse kommer.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9500 $ Motstånd på medellång sikt$ 9700

Kortvarigt stöd9100 $ support på medellång sikt8900 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, efter att ha konsoliderats mellan $ 290 och $ 235 under en tidsperiod, har trenden en signal om att bryta ut från detta konsolideringsområde, men inte detsamma med BTC, faller under $ 230 betyder inte att trenden ändra till baisseartat eftersom det starkaste stödområdet är mellan $ 215 och $ 230 eftersom det är det intensiva handelsområdet under pumpen. Bara bryta $ 215, som är botten i detta supportområde, innebär att stor grad av baisse kommer, eller vi kan fortfarande kalla den nuvarande trenden en återuppringning.

Enligt min mening, om priset kan stabiliseras på $ 230 inom dagen, kan trenden ha en chans att komma tillbaka som den gröna pilen. Annars kan priset falla in i nästa stödområde och bilda ett höger axelmönster. Försäljningsvolymen är lägre i det här steget än de två första stegen innan, rebound över $ 230 är en hög möjlig händelse.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 245 medellång sikt motstånd$ 255

Kortvarigt stöd$ 230 på medellång sikt215 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-baissär

OKEx XRP evigt kontrakt: Det här 1 timmarsdiagrammet för XRP visar oss att efter att ha brutit botten på de två axlarna som är på 0,2690 $, fortsätter den baisseartade trenden och har ingen stoppsignal.

MACD och prisindex visar att den nedre avvikelsen är längre än XRP än de andra altcoins som vi nämnde.

Nästa effektiva support är cirka 0,2340 dollar, eftersom det är den dubbla botten i halsen i slutet av januari. Investerare bör notera att detta stöd kanske inte är starkt som om marknaden inte kan bli varmare. $ 0,2130 är omöjligt att testa om detta händer, var uppmärksam på effektiviteten runt $ 0,2340 på kort sikt.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2470 Motstånd på medellång sikt: $ 0,2610

Kortvarigt stöd: $0.2340 Medium-term Support :$0,2130

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map