Crypto Market Daily (2,24) | Lägg märke till området $ 9 500 ~ $ 10 050 för BTC på kort sikt och måste skydda mot riskerna som orsakas av kraftiga fluktuationer.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Även om BTC kort bröt igenom motståndet på 9 850 dollar i helgen, var det omedelbart under press från en stor mängd försäljningsfond runt 10 000 dollar, och priset sjönk snabbt tillbaka till cirka 9 700 dollar. OKEx-analytiker Neo tror att tjurarnas beteende för att absorbera räknare under helgen uppenbarligen inte är tillräckligt för att starta nästa hausse av BTC. Den snabba nedgången för några timmar sedan bekräftade att de lönsamma fonderna under föregående period fortfarande letade efter möjligheter att avveckla och lämna marknaden. Därför är det stor sannolikhet att det kommer att visas mönster av lockande lång eller kort. Å ena sidan är denna form en återspegling av vinstbeteendet, å andra sidan är det också beteendet att byta händer för att få räknare från privatinvesterare till stora valar. Från den nuvarande trenden är supporten på $ 9.500 fortfarande giltig. Det kan ha en bra chans att komma in om priset stabiliseras nära denna punkt. Det övre motståndet är nära $ 10 050. Om priset ständigt blockeras här nära måste investerare vara uppmärksamma på risken för att falla.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Detta är BTC: s 1-dagarsdiagram, eftersom diagrammet visar att priset har stöttats av MA (30) förra helgen, vilket innebär att den hausseartade trenden inte förstörs för närvarande. Den hausseartade volymen ger dock en signal om att trenden inte kan skapa en ny höjd på kort sikt, eftersom den fortfarande ligger på en låg nivå under dessa dagar.

Den här veckan bör investerare påminna om att baisse inte kommer om inte priset dumpas under $ 9000 ~ $ 9100. Uppgången kanske inte kommer på kort sikt eftersom den tidigare pumpen fortfarande behöver en period för att konsolidera, och under denna period bör investerare bry sig mer om fluktuationerna i ett snävt intervall, eftersom de stora valarna kommer att använda sin metod för att sparka ut investerare och för att få sina räknare. Kortsiktiga handlare kan använda metod för att sälja högst upp och köpa längst ner med timdiagram.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd9850 $ motstånd på medellång sikt$ 10050

Kortvarigt stöd9700 $ support på medellång sikt9550 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, det goda nya för tjurar är att priset är tillfälligt stabiliserat på $ 262 just nu, men handelsvolymen är fortfarande på en absolut lägre nivå jämfört med tidigare. Detta är en signal om att den konsoliderande trenden kommer att fortsätta under ytterligare en period.


Historiken indikerar att området mellan $ 262 ~ $ 264 är ett effektivt motstånd och stöd när priset berör, men det betyder inte att jag inte kan bryta i framtiden, faktiskt är den starkare supportnivån runt $ 245, såvida inte pris dumpning under 245 $, eller den stora nivån av hausse är till utgångar. Motstånd mellan $ 280 och $ 290 kommer att vara ett nyckelområde som avgör att den framtida hausse kommer eller inte.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd278 $ Motstånd på medellång sikt287 dollar

Kortvarigt stöd262 $ support på medellång sikt245 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär : 1H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: Från diagrammet kan vi tydligt se att timmehuvudet och axelns topp har framgångsrikt bildats, och volymen indikerar att efter att höger axel bildades, sjunker hela volymnivån till en lägsta nivå under dessa dagar. Trend kan inte röra sig längre än ett begränsat intervall enligt denna nivå.

Priset är möjligt att chocka mellan $ 0,2670 och $ 0,2885 på kort sikt. Brott kommer att ske efter att tjurarna absorberar tillräckligt med räknare i detta område. Eftersom $ 0,2670 är botten på de två axlarna blir stödstyrkan svår och det är inte lätt att bryta. Nästa två motstånd är runt toppen av vänster axel och höger axel, bryt dem alla kan testa toppen av huvudet.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: 0,2885 dollar Medellångt motstånd: 0,3090 dollar

Kortvarigt stöd: $0.2670 Medium-term Support :$0,2450

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken och ta hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och sök oberoende finansiell rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map