Crypto Market Daily (2,20) | Var uppmärksam på supporteffektiviteten mellan $ 9100 ~ $ 9500 i BTC, det är möjligt att komma tillbaka i detta område.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC. BTC skapade ett stort fall från $ 10200 till $ 9500 efter att ha misslyckats med att bryta motståndsområdet på $ 10200 tidigt på morgonen idag. Från analysen igår sa jag att om $ 10050 bryts, kan den kortsiktiga trenden fortfarande fortsätta att konsolideras, och fallet i går kväll innebär att de lönsamma fonderna stängs och lämnar marknaden, det är bra för tjurar att absorbera dessa säljräknare för att organisera nästa hausse.

Försäljningsvolymen växer dock till en hög nivå, priset är möjligt att sjunka mer till området runt $ 9100 till $ 9500, och detta område kommer att vara ett avgörande område för att bedöma den framtida trenden kommer att förändras snabbt eller inte eftersom det är den längsta kontrarintensiva område. Stabilisering på detta område kan innebära att returen kan inträffa och kan notera motståndsområde mellan $ 9700 och $ 9850.

Nivåkaraktär4H – konsolidering

Detta är 4-timmarsdiagrammet för BTC, misslyckades med att bryta $ 10200 och nedgång innebär att de 5: e hausse vågorna slutar absolut som diagrammet visar, och trenden kommer in i de baisseartade vågorna, och de svarta pilarna som jag markerade är bara en min egen förutsägelse.

Nu har den baisseartade trenden flyttats för två vågor, och den befinner sig i den 3 baisseartade vågen för närvarande, jag tror att priset kan få stöd runt intensivräknareområdet mellan $ 9100 och $ 9500, och stödeffektiviteten i botten är de första nyckelpositionerna som om returen inte kan bryta $ 9500 kommer den baisseartade trenden att fortsätta att flytta till den femte baisseartade vågen, det betyder att BTC kan dumpa under $ 9000 i det tillståndet.

Investerare bör påminna om att om $ 8700 inte heller kan vara en giltig supportnivå, betyder det att en stor nivå av baisseartiklar kommer, tvärtom kan nästa hausseartade börja därifrån. $ 9500 är den första supportpositionen som måste märkas inom dagen, stabiliserad och sedan kan vänta på att returen kan bryta $ 9700 eller inte.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 9700 Medellång sikt motstånd9850 $

Kortvarigt stöd9550 USD på medellång sikt9150 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering


Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, tjurar misslyckades med att testa den tidigare toppen runt 290 $ igår kväll och ledde den stora nivån på försäljningsvolym och nu går priset under 260 $. Till skillnad från BTC rörde sig de 5 hausse vågorna inte till slutet och detta är möjligt att vara den fjärde konsoliderande vågen, om det blir verklighet, betyder att de fallande ändarna bör vara på $ 245 eller $ 230 område. Trenden kan ses som en konsolidering mellan $ 287 och $ 245, säkert om prissänkning under $ 245 och har en signal för att testa området mellan $ 210 ~ $ 230, kan innebära att konsolideringstrenden misslyckades med att bildas och ett M-toppmönster framgångsrikt har bildats, i detta tillstånd kommer trenden inte att komma tillbaka på kort sikt.

Investerare bör märka supporteffektiviteten på $ 245 och motstå effektiviteten på $ 260, bryta någon av dem har en betydande betydelse för att bedöma framtiden. Enligt min åsikt kommer nedgången att fortsätta och björnar kan försöka bryta $ 245 som den stora försäljningsnivån för närvarande.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd262 $ Motstånd på medellång sikt272 $

Kortvarigt stöd$ 254 support på medellång sikt245 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: Inte detsamma med ETH eller BTC, XRP även om dumpa under det viktiga stödet runt $ 0,2885 i går kväll, försäljningsvolymen är på en låg nivå, det betyder att de positiva försäljningsvillkoren och fonderna inte är så mycket som vi exponerade, och priset stöds av botten av området för intensivräknare mellan $ 02664 ~ $ 0,2885, som brukade vara ett starkt stöd den här månaden, trenden kan stabiliseras här och komma i rebound.

Investerare bör notera att om hela marknaden fortsätter att sjunka på kort sikt, kan XRP inte hålla sig vid liv, eftersom nästan alla mynt på den baisseartade marknaden rör sig i samma riktning. Nästa supportposition är nära $ 0,2450, motstånd mot rebound är fortfarande 0,2885 $.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2885 Medellångt motstånd: $ 0,3090

Kortvarigt stöd: $0.2670 Medium-term Support :$0,2450

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map