Crypto Market Daily (2,19) ​​| $ 10 200 $ har blivit en nyckelposition för BTC för att testa sin tidigare höjd, trenden kan fortsätta att konsolideras om den faller under 10 050 $.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC. BTC pumpade i närheten av 9 700 dollar med något ökad volym igår kväll och blockerades av 10 200 dollar och gick sedan in i konsolideringen. OKEx-analytiker Neo tror att området mellan $ 9 500 och $ 9 700 har återigen verifierats som effektivt stöd för närvarande. Mängden reboundvolym är dock inte tillräcklig för att främja ökningen av storskalig trend. Därför behöver man genom att bryta igenom 10 200 $ hård motståndsnivå fortfarande absorbera räknare. Om priset kan ligga över 10 050 USD inom dagen är sannolikheten för genombrott med ökad volym hög på kort sikt. Omvänt, om det faller under 10 000 dollar igen, kan nästa halvdel av denna vecka fortsätta att konsolidera mönstret. Investerare kan fortsätta vara uppmärksamma på supportstyrkan på $ 10050. Om den här poängen är svår att bryta inom några timmar kan det bli en lämplig startpunkt.

Nivåkaraktär1D – hausseartad

Detta är det dagliga diagrammet för BTC, efter att ha rört scenbotten som är runt $ 9500, verkar trenden ha en signal att återgå till den tidigare höjden. Den nuvarande rebound-volymen indikerar dock en relativt svag nivå och det är inte lätt att bryta $ 10200, för att inte tala om toppen runt $ 10500.

Analyserat från den dagliga trenden är det uppåtgående utrymmet möjligt att stoppa mellan $ 10200 ~ $ 10500 om detta hausseartade stadium inte kan hålla. I det tillståndet kan ett dubbelt toppmönster bildas och en återuppringning i mitten av tiden kommer.

Investerare noterar bara att prisstabilisering på $ 10200 är en hausseartad förutsättning, och om det kan skapa en ny höjdpunkt beror på tjurarnas styrka. Jag tror att bryta inte bör ske på kort sikt eftersom tjurar behöver tid för att konsolidera och absorbera räknare mellan $ 10200 ~ $ 10500.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 10200 medellång sikt motstånd$ 10500

Kortvarigt stöd10050 $ support på medellång sikt9850 $

ETH evig kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering


Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, som förväntat igår, stöddes vid halsen över $ 260 och fortsatte att komma tillbaka i flera timmar. Det gick in i en konsolidering nära den tidigare höjden på $ 287 och stabiliserades över $ 275 speglar också tjurarnas starka acceptans. Men i detta skede är storleken på hausseartade fonder betydligt svagare än under den tidigare hausseartade. Även om det kan bryta igenom den senaste toppen på kort sikt är det svårt att bryta igenom $ 300. Därför kommer handelsvolymen att avgöra marknadsutsikterna.

På kvällen bör investerare notera att om priset sjunker under $ 275 är det en signal om att trenden kan komma att konsolideras och följa med nedgången.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 284 Motstånd på medellång sikt287 dollar

Kortvarigt stöd275 $ support på medellång sikt260 dollar

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx eviga kontrakt: XRP stabiliseras på området $ 0,2930 som är bottenhalsen, och detta innebär att denna reverseringsbotten är giltig och den kortsiktiga trenden kommer att vara hausse. Men om vi ser mitten av diagrammet kan vi upptäcka att motståndet runt $ 0,3030 också är en annan halsringning av en topp för ungefär två veckor sedan, motståndsstyrkan är starkare än stödstyrkan på $ 0,2930, därför tror jag att det kommer att vara längre konsolidering innan ytterligare en hausseartad börjar.

Jämför med återkallningstrendeperioden för 2 veckor sedan, handelsvolymen blir absolut lägre och det betyder att det är en process att absorbera räknare till några stora valar, om volymen ökar gradvis är det en signal om att bryta.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: 0,2980 dollar Medellångt motstånd: 0,3030 dollar

Kortvarigt stöd: $0.2930 Medium-term Support :$0,2885

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map