Crypto Market Daily (2.13) | Bullish känslor är fortfarande höga, och om det kan bryta igenom $ 10 500 kommer nyckeln för BTC att inleda nästa stigningsrunda.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, som diagrammet visar, trenden gick slutligen motsatt efter att ha misslyckats med att bryta $ 10500 inom dagen. Vi kan tydligt se att priset nu bryter nedre kanten av den uppåtgående konsolideringskanalen, det betyder att den kortfristiga stigande trenden har brutits, och detta är det andra villkoret som jag har sagt igår.

Nu bör investerare fokusera på effektiviteten på supportområdet $ 10200. Om priset kan stabiliseras på det för idag och imorgon kan $ 10500 testas igen i helgen. Annars är nästa lätta supportområde mellan $ 10000 och $ 10050, jämför med den här nivån, $ 9700 kan bli en starkare om återuppringning inte slutar på kort sikt.

Den senaste försäljningsvolymen når fortfarande inte en relativt hög nivå jämfört med köpvolymen, så om försäljningsvolymen har en signal att bli svag, innebär det att cirka $ 10200 kommer att få chansen att gå in till investerare.

Nivåkaraktär1D – hausseartad

Nyligen har BTC tillfälligt uppstått stagflation efter att ha närmat sig $ 10 500-nivå. I förhållande till genombrottet på 10 200 $ motståndsnivå har tjurarnas styrka minskat avsevärt. OKEx-analytiker Neo tror att $ 10 500-nivån har testats som ett hårt motstånd och stöd flera gånger efter att björnmarknaden började i juni förra året, det är också det starkaste motståndsområdet som BTC stött på nyligen. Om priset kan bryta igenom och stå fast på 10 500 dollar kan det betyda en ny runda tjurmarknad. Från diagrammet visar jag två förhållanden för den framtida trenden, villkor ett betyder en starkare hausseartad styrka kan stoppa återuppringningen nära $ 10200 och sedan börja nästa hausseartade etapp till $ 11000, villkor 2 betyder att trenden behöver mer tid för att korrigera och rebound kan hända nära $ 10000 eller till och med $ 9700. En återkallningsbotten skulle vara en stor chans att komma in. Investerare påminns om att så länge priset inte har sjunkit under 10 200 $ och det aktiva säljbeteendet i framtiden inte är aktivt, indikerar det att den hausseartade trenden inte har förändrats.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 10050 Motstånd på medellång sikt10930 $

Kortvarigt stöd$ 10200 support på medellång sikt$ 9700

ETH evig kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering


Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, även om ETH också kommer in i återuppringningsstadiet, kommer styrkan att vara svagare än BTC, faktiskt är $ 280 motståndsområde björnenas sista försvar, vilket bryter detta område, priset kan direkt berör $ 300 i framtiden.

Det har dock gått länge att trenden inte fick någon korrigering sedan konsolideringen av cirka 220 dollar. Tre gånger som misslyckades med att testa $ 276 betyder att denna återuppringning är nödvändig. $ 260 blir den första effektiva supportnivån inom dagen, om återuppringning behöver mer kan priset gå nedåt för att testa $ 250.

Investerare bör påminna om att i den höga nivån av känslor på marknaden kommer denna återkallelse inte att hålla länge, nästa hausse-steg kommer att komma om köpfonden räcker.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 276 Motstånd på medellång sikt280 $

Kortvarigt stöd260 $ Medium-term support$ 250

BSV kvartalsavtal

Nivåkaraktär1H-konsolidering

OKEx BSV kvartalsavtal: jämför med andra altcoins, BSV har visat ett relativt svagt tillstånd. 406 dollar har misslyckats med att testa två gånger under de två dagarna, och nu följer BSV marknaden för att sjunka och sjönk under motståndet på 380 USD just nu, eftersom vi kan se att ljusstakeens nedre skugga en gång berört $ 360 supportområde sedan gick priset tillbaka, det betyder att supportstyrkan där är tillräckligt stark på kort sikt.

Jag tror att priset kommer att konsolideras mellan $ 360 och $ 380 under nästa dag, och om tjurar börjar generera efter konsolidering är $ 380 lätt att bryta och det är möjligt att testa $ 406 igen i framtiden.

Påminn investerare om att trenden inte kommer att förändras till baissär förrän supportnivån på $ 350 har brutits.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 380 Medellångt motstånd: $406

Kortvarigt stöd: $360 Medium-term Support :$350

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map