Crypto Market Daily (1,20) | Huruvida BTC per timmes återhämtning kan stå fast vid 8 800 $ kanske avgörande för kortsiktiga trender.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, det visar oss att ett stort fall från 19:00 till 20:00 i går kväll bröt den hausseartade trenden för dessa dagar. Ljusstakeens nedre skugga rörde en gång $ 8400 och kom sedan tillbaka över $ 8600. Snart berörde en annan lägre skugga $ 8450 igen och återvände, de två långa lägre skuggorna betyder att björnar är villiga att undertrycka priset men fick stöd av tjurarna som kom in runt $ 8600. Men tjurar nära denna position är betydligt färre än de lönsamma tjurar som har skrivits in till ett lägre pris och villiga att sälja, vilket innebär att support nära $ 8600 kanske inte är effektivt nog på flera timmar. Som diagrammet visar att om support 1 är sönder kan investerare ägna mer uppmärksamhet åt support 2 som är nära $ 8400 ~ $ 8450. Personligen kan $ 8200 supportområde vara det starkaste stödet inom dagen eftersom konsolideringstiden här är längre.

Vi kan inte utesluta möjligheten att bryta $ 8750 ~ $ 8800, men volymen indikerar att investerare bryr sig om risken för falsk brytning.

Nivåkaraktär1D – hausseartad

Detta är det dagliga nivådiagrammet för BTC, OKEx-analytiker Neo tror att sedan priset började stiga från 6800 dollar, har det just upplevt en formell tillbakadragning som är under perioden 8 till 10 januari. Även om den efterföljande trenden ökade med konsolidering, kan det observeras att botten av varje konsolidering på 1-timmarsnivån är mycket högre än början på föregående våg. Det innebär att det fortfarande finns fler procent av hausseartade fonder och mindre aktivt säljande fonder. Men eftersom den överdrivna expansionen av optimism minskar gradvis de hausseartade fonderna på marknaden. I det här fallet, när trenden berör ett visst område med starkt motstånd, kommer sentimentet snabbt att vända, och de tidiga hausseartade fonderna känner att vinstutrymmet är tillräckligt och börjar sedan sälja och lämna marknaden, vilket i sin tur utlöser ett stort antal kedjesäljningsbeteende och resulterar i ett stort fall.

Om denna tillbakagångstrend kan stabilisera sig och komma tillbaka från den position som är högre än toppen av våg 1, kan nästa pumptrend fortfarande ha en chans att hända i framtiden, annars betyder den dagliga returen att sluta.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd8750 $ motstånd på medellång sikt9200 $

Kortvarigt stöd8600 $ support på medellång sikt8450 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-konsolidering


Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, det är tydligt att förstå att motståndet runt $ 177 är avgörande för ett ytterligare hausseartat, dumpningsintervall för ETH är högre än BTC eftersom vi kan se att priset har brutits MA (30) och undertrycks nu, jämför med BTC, ETH behöver mer tid för att smälta den tidigare pumpen, och $ 158 är ett relativt starkt stöd på kort sikt eftersom det är botten på den senaste konsolideringskanalen. Investerare bör lägga märke till att även om priset kan stabiliseras mellan $ 158 och $ 167, betyder det inte att hausse kan fortsätta, bara om de står tillbaka till $ 167 ~ $ 170 kan ha chansen att testa $ 177 igen. Att falla tillbaka till halsringningsstödet som diagrammet visar betyder att trenden kanske kommer tillbaka till hausse.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd167 $ Motstånd på medellång sikt173,5 $

Kortvarigt stöd$ 164 Medium-term support158 $

XRP evig kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: 4-timmarsnivå i diagrammet visar att den hausseartade kanalen i dessa dagar har brutits och trenden verkar gå in i en tillbakadragning, supportpositionen som jag markerade igår har gått sönder och nu förändrats till ett motstånd som är nära $ 0.2360, och den senaste supportpositionen är nära $ 0.2300 men den kanske inte kan vara effektiv under lång tid eftersom köpvolymen blir svagare, investerare kan ägna mer uppmärksamhet åt $ 0.2230 supportområde eftersom denna position ligger nära den tidigare intensiva handelszonen, zonen kan alltid ge tillräckligt med styrka. Trenden kan ha en chans att komma tillbaka om den kan stabiliseras här, annars kan priset testa halsen på botten som är på 0,2165 $.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2360 Medellångt motstånd: $0,2430

Kortvarigt stöd: $0.2300 Medium-term Support :$0,2230

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map