Crypto Market Daily (1,17) | BTC-nivån på 1 timme bröt den övre kanten av den konsoliderande kanalen något och var uppmärksam på om genombrottet är effektivt inom dagen.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, det visar att även om priset har sjunkit från $ 9000 för 2 timmar sedan verkar det som en signal om att köpstyrkan blir svag, men under de närmaste 2 timmarna har kanalens övre kant äntligen brutits. Påminn investerare om att brottet inte åtföljdes av ökande volym. $ 9000 ger fortfarande ett hårt motstånd just nu. Försäljningsvolymen som visade sig i volymcirkeln innebär att försäljningsstyrkan här är relativt stark, och trots att priset kan stabiliseras på kanalens övre kant betyder det inte att en ny high kommer att skapas i korthet. sikt är det möjligt att falla tillbaka till kanalen eller fortsätta konsolidera nära den övre kanten.

Investerare kan ägna mer uppmärksamhet åt stödstyrkan i den övre kanten av konsolideringskanalen.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

BTC har förstört den övre kanten av den konsoliderande kanalen först efter en kortvarig period idag. Det nuvarande priset är under $ 9000. OKEx-analytiker Neo tror att detta genombrott är tidigare än väntat, och marknaden kommer att börja om igen efter att marknaden inte helt har smält vinsterna under föregående period, vilket återspeglar den överhettade hausseartade känslan i viss utsträckning. Den senaste tidens oro på hela kryptomarknaden är dock irrationell. Å ena sidan ledde den plötsliga starten av BSV denna omgång av "irrationell" stiga. Å andra sidan ledde den överdrivna tolkningen av halveringseffekten till att många nya spekulativa medel flödade in på kryptomarknaden. Denna typ av trend kommer fortfarande att hända i framtiden, men det är ett obestridligt faktum att det måste ske ett stup efter skyhöjningen. Därför påminns investerare att inte vara för optimistiska med avseende på marknadsprognosen på kort sikt. För BTC är $ 8900 ~ $ 9000 svårt att bryta igenom lätt eftersom diagrammet visar att området var botten av tillbakadragningen och motståndet från den första hausseartade i början av den hausseartade marknaden 2019 och efter en period av konsolidering kan det ha möjligheter att försöka bryta igenom.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd8900 $ motstånd på medellång sikt$ 9000

Kortvarigt stöd8850 $ support på medellång sikt8560 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 4H-hausse

Detta är 4-timmarsdiagrammet för ETH, efter att priset bröt igenom den övre kanten av den hausseartade kilformen som är mellan $ 160 ~ $ 167, har ETH mött ett hårt motstånd runt $ 172 ~ $ 177 eftersom detta område är intensivräknare-zonen i oktober till november 2019. Att bryta detta område kan innebära att ett stort hausseartat kommer till ETH, innan det bör investerare vara uppmärksamma på tillbakadragningstrenden i helgen och till och med hålla längre. Första stödet är nära $ 167, om priset kan stabiliseras nära här betyder tjurarnas styrka fortfarande är stark, och om beröringsstöd 2 till och med stöder 3, betyder att tjurarnas styrka blir svag, kommer återdragningsperioden att vara längre. Volymindikatorer visar också att jämfört med föregående pump är den senaste pumpstyrkan svagare.

Investerare i helgen bör märka motståndseffektiviteten på $ 172 ~ $ 177.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 172 Medellång sikt motstånd177 dollar

Kortvarigt stöd167 $ support på medellång sikt159 $

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär1D-hausse

OKEx XRP evigt kontrakt: På 1-dagarsnivån har XRP stöttats av halsen på den tidigare botten som är på $ 0.2240, det betyder att återkallningsstyrkan inte är tillräckligt stark och haussin är fortfarande hög, eftersom priset har nått en avgörande position nära $ 0.2360, kan vi se att denna position brukade vara ett effektivt stöd under september och hårt motstånd under december 2019. Mer konsolideringsperiod behövs om detta motstånd kan brytas eftersom nästa motstånd kommer nära $ 0.2507, vilket bryter dessa två viktiga motstånd kan ha nästa stora hausseartade period.

Tvärtom, om priset undertrycks många gånger här, bör investerare märka att en tillbakagångstrend kan komma i framtiden. Denna gång kommer effektiviteten av stöd 1 och stöd 2 att testas. Eftersom priset kan stabiliseras vid stöd 2 kommer eftermarknaden att ha möjlighet att pumpa mer, åtminstone tillbaka till föregående topp först.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd: $ 0,2360 Medellångt motstånd: $0,2507

Kortvarigt stöd: $0.2240 Medium-term Support :$0,2100

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map