Crypto Market Daily (1,16) | BTC är under tryck under 180-dagars glidande pris, och det finns efterfrågan på en återuppringning på kort sikt.

BTC evigt kontrakt

Nivåkaraktär1H-hausse

Detta är 1-timmarsdiagrammet för BTC, det visar att priset rör sig i en konsoliderande kanal efter att ha misslyckats med att testa $ 9000 igen, och vi kan se att tidigare har BTC kommit in i den första konsolideringskanalen bland $ 8000 ~ $ 8200, och det är en klassisk form då volymen blev mindre under konsolideringen och volymen blev kraftigt större när den bröts, och den här gången indikerar volymen också den fallande formen, det betyder att priset kommer att röra sig i den här kanalen en stund tills rörelseområdet och volymen blir minsta. Att bryta den övre kanten betyder att hausseartade möjliga kommer att bli högre i framtiden, tvärtom kan bryta nedre kanten innebära att det krävs mer återuppringningstid. Investerare kan uppmärksamma supportpositionen på $ 8500 om de går sönder.

Nivåkaraktär1D – konsolidering

Även om BTC bröt igenom mittområdet i det intensiva handelsområdet i maj och oktober, som hade en viss referensbetydelse förra året, men misslyckades med att kontinuerligt testa det övre området på $ 8 800 till $ 8 900. Misslyckandet kan innebära att det finns mycket försäljningsmedel nära platsen. OKEx-analytiker Neo tror att när priset närmar sig toppen av de tidigare två intensiva handelslådorna har vissa tjurars förväntningar på kortvarigt genombrott fortsatt att minska. Med utgången av lönsamma fonder och tillägget av aktiva försäljningsfonder behövs en efterfrågan på återuppringning, och investerare måste påminnas om att från den dagliga nivån kan man konstatera att det 180-dagars glidande priset har spelat en motståndsroll, vilket ökar möjligheten till återuppringning på kort sikt. Att vara uppmärksam på effektiviteten av stöd i regionen $ 8.500 ~ $ 8.600 är viktigt. Om det stabiliseras på området efter återuppringningen finns det fortfarande en chans att skapa en ny höjdpunkt. Att bryta under områdets matta fortsätter att leta efter nytt stöd, intervallet är cirka 8 300 $ ~ 8 450 $.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 8700 medellång sikt motstånd8870 $

Kortvarigt stöd8570 $ support på medellång sikt8465 $

ETH evigt kontrakt

Nivåkaraktär 1H-konsolidering

Detta är 1-timmarsdiagrammet för ETH, eftersom vi kan se att varje topppris på rebound blir lägre och varje botten av återuppringning blir också lägre. Anslut alla toppar och bottnar, en haussant kilform tar form. Eftersom volymen blir mindre i diagrammet, är det för att se till att formen kan hålla ett tag och kilens övre kant blir ett motstånd, om priset bryter igenom det med den stora tillväxten av köpvolym, betyder detta hausseartat kil är framgångsrik. Annars kan ETH testa nästa starka stöd som är nära $ 152 om det bryter under underkanten.

Investerare inom dagen bör märka att även om brytningen kan ske på kort sikt, kan det vara en falsk brytning om priset inte kan stabiliseras på kilens övre eller nedre kant.


Motstånds- och supportnivå:

Kortvarigt motstånd$ 162 Medellång sikt motstånd167 dollar

Kortvarigt stöd155 USD på medellång sikt152 $

XRP evigt kontrakt

Nivåkaraktär4H-konsolidering

OKEx XRP evigt kontrakt: På 4-timmarsnivån har XRP fallit efter att ha skapat en ny höjd som är nära $ 0.2457. Nu visar diagrammet oss att priset flyttar till halsen på den tidigare botten, halsen har alltid en funktion av stöd om priset faller tillbaka här. Verkar som en fallande trend stannar vid positionen.

Investerare bör vara uppmärksamma på att MACD går nedåt och supportområdet kan brytas på kort sikt. Nästa supportområde är vid återuppringningsområdet efter returen från föregående botten som visas i diagrammet. Det är nära $ 0.2100. Om priset kan stabiliseras på halsen nära $ 0.2245, kan $ 0.2375 testas i framtiden, kommer detta att bilda en M-topp men det är svårt att skapa en ny high, den andra toppen alltid lägre än den första i denna form.

Motstånds- och supportnivå:

Kortvarig motstånd: $ 0.2310 Medellång sikt motstånd: $0,2370

Kortvarigt stöd: $0.2245 Medium-term Support :$0,2100

Ansvarsfriskrivning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Att handla digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map