BTC Pullback Bottom fortsätter att röra sig uppåt, men Bulls saknar fortfarande energi för att bryta konsolideringsmönster: Crypto Market Daily

Idag, den 2 april, såg kryptovalutamarknaderna en blygsam återhämtning, med toppmynt över hela linjen som fick mellan 2-5 procent dagen för att trycka på tid.

Bitcoin (BTC) har sett den mest dagliga tillväxten bland de tjugo bästa mynt, upp över 5 procent under det senaste dygnet. Myntet kunde äntligen bryta ut ur $ 6300-intervallet där det fastnade och pressade över $ 6 600 i dag.

Ether (ETH) har vunnit nästan 4 procent på dagen och bryter över den hårda motståndsnivån på $ 134 – $ 135. Myntet handlas runt $ 138 vid presstid.

Ripples XRP har sett relativt mindre tillväxt – upp strax under 2 procent idag – men lyckades också bryta över dess motståndsnivå på $ 0,175.

BTC pullback botten rör sig över $ 6000

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

I morse startade BTC en stark rebound på timnivån över 6 150 $. Trenden blockerades när den berörde $ 6 800, vilket var det intensiva handelsområdet förra veckan. Eftersom retracement var begränsad har priset stabiliserats över $ 6 600 för närvarande.

OKEx: s marknadsanalysgrupp tror att eftersom trenden under de senaste tre veckorna har gått in i en period av stabilitet, har nedgången på timnivån gradvis flyttat sig från 5 650 $ till cirka 5 850 $ och sedan till 6 150 $ igår.

Men misslyckandet med att testa 6 800 dollar betyder att det finns begränsad hausseartad energi och det är svårt att fortsätta drivkraften. Därför, om priset kan stabiliseras över $ 6500- $ 60000 idag, är det möjligt att testa toppområdet igen.

Annars måste investerare vara uppmärksamma på om botten efter återkallandet faktiskt kan fortsätta att röra sig uppåt. Konsolideringen kan förlängas om priset sjunker under 6 150 $.

Bitcoin testar MA (30) motstånd

Bitcoins 1-dagars diagram ovan visar att returen idag är nästan den starkaste den här veckan, och nu testar priset motståndet för det 30-dagars glidande genomsnittet (MA (30)).

Investerare bör dock märka att köpvolymen för idag hittills inte har visat ett uppenbart tecken på att öka, men i allmänhet sker en stor fluktuering på natten (HKT). Därför, om volymen fortfarande inte har någon stigande signal senare idag, kommer det verkligen att vara svårt att bryta MA (30).

En annan punkt för investerare att notera är att även om trenden bryter mot MA (30) är det möjligt att det kommer att vara en falsk brytning, om priset förblir undertryckt med $ 7.000.

Den dagliga trenden går nu in i en konsolidering, eftersom 6000 dollar verkar vara en stark stödnivå för närvarande. Det är möjligt för trenden att gå vidare med MA (30), och när majoriteten av handelsfonderna är klara är det dags att välja en riktning.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 6 800
 • Motstånd på medellång sikt: 6 900 dollar
 • Korttidsstöd: $ 6500
 • Medelstödsstöd: 6300 $

ETH testar $ 135 som effektiv supportnivå

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Efter att kontinuerligt undertryckas av $ 135, bröt ETH äntligen igenom den prispunkten i morse och visade tecken på stabilisering. Om priset kan fortsätta att stödjas av $ 135, är det en viss sannolikhet att marknaden kommer att fortsätta att bryta igenom $ 140 och till och med testa det hårda motståndet på $ 145. Annars kan ETH söka efter support nära $ 130.

Ur perspektivet av stödstyrka brukade $ 135 vara en hård motståndsnivå och stöd de senaste dagarna. Om denna nivå inte kan vara effektiv betyder det att risken för att priset glider under den ökar, och $ 130 och $ 123 kommer att vara de två nästa försvarspositionerna. Det är nästan omöjligt att skapa en ny låg omedelbart.

Volymen på denna rebound är lite tyngre än den sista, det är rimligt att förvänta sig en längre rebound.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 139
 • Motstånd på medellång sikt: $ 144
 • Korttidsstöd: $ 135
 • Medellångsiktig support: $ 129

XRP kunde se fortsatt rebound

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

XRP: s reboundmoment har inte minskat efter att ha brutit igenom $ 0,1750. Även om det tillfälligt är under tryck på $ 0,1785, måste investerare vara uppmärksamma på om återbetalningen kan fortsätta att stödjas med $ 0,1785. Trenden kan förväntas göra en ytterligare återgång om den kan stabiliseras.

Investerare bör också notera att pumpvolymen idag är lite lägre än tidigare. Dessutom har priset slutat stiga två gånger efter att ha rört 0,1785 dollar. Det betyder att det inte blir lätt att bryta sig ur det aktuella området med de volymnivåer vi ser nu.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1785
 • Medellång sikt motstånd: $ 0,1820
 • Korttidsstöd: 0,1750 dollar
 • Medellångsiktig support: $ 0,1710

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map