Över natten såg kryptovalutamarknaden återigen sin totala kapitalisering då efterfrågan på decentraliserade finansmarknader ökade. Mätvärdet ökade med betydande 3,2% för att gå över 400 miljarder dollar, enligt data från CoinGecko. Samtidigt sjönk Bitcoins (BTC) andel av den totala marknaden till 54,8%.

Medan alla rusade in i olika avkastningsodlingsprojekt ökade efterfrågan på Ether (ETH) och steg 8,85% över natten. Ether har varit huvudmotorn som driver marknaden den här veckan och har pressat Bitcoin-priset upp med 2,02% till cirka 11 900 $. Andra stora altcoins är dock uppenbarligen inte gynnade av marknadsaktörerna och har signifikant underpresterat mot ETH, med EOS och Litecoin (LTC) bara upp 2,21% respektive 1,82%.

OKEx Token Index Board är grönt från 7:00 UTC den 1 september. Källa: OKEx

Enligt DeBank, det totala värdet låst i DeFi har nu översteg 11 miljarder dollar – och SushiSwap (SUSHI) är det hetaste på menyn. Den 28 augusti lanserades Uniswap-gaffeln och dess totala värde låst översteg mer än 270 miljoner dollar på mindre än 12 timmar. Just nu har SushiSwap sammanlagt mer än 1,5 miljarder dollar i tokens, eller cirka 80% av de totala Uniswap-tillgångarna, enligt Sushiboard.

Det totala värdet låst i DeFi fortsätter att öka. Källa: DeBank

Sushiswap lägger till ett symboliskt incitament för Uniswap genom att fördela en del av sina handelsavgifter till innehavare av SushiSwap-token SUSHI, som kan säljas på sekundärmarknaden. På grund av den fördelaktiga SUSHI-tokenekonomin och poolerna med hög avkastning är SUSHI det hetaste namnet bland DeFi-tokens idag. Dessutom har konkurrens för vilka likviditetspooler som bör noteras på SushiSwap är hård, vilket snabbt ökade efterfrågan på SUSHI igår. Vi ser till och med vissa projekt som köper röster på SushiSwap för att deras projekt ska få större chans att listas. De nuvarande ledarna i denna tävling inkluderar YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED och andra.

Det är viktigt att notera att alla mindre kodfel kan få oberäknbara konsekvenser för dessa decentraliserade plattformar och bli en bankomat för hackare. Från och med ännu har SushiSwap inte slutfört en formell granskning.

Serum (SRM) var också efterfrågad igår och är upp 27% över natten, på grund av den höga sannolikheten att noteras i nästa omgång på SushiSwap. Andra DeFi-tokens som ökar mer än 20% över natten är Compound (COMP), Curve (CRV) och UMA. TRON släpper sitt projekt för likviditetsbrytning, SUN, den 2 september och ökar med 15%.

SushiSwap / Pools och andel av Uniswap-likviditet. Källa: Sushiboard

Nya listor

OKEx är glada att meddela att SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) och PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) nu är listade på OKEx.

Alla de ovan nämnda tokens kan deponeras på OKEx-konton omedelbart. Handelsparen SUSHI / USDT, YFV / USDT och CVP / USDT kommer att finnas tillgängliga klockan 10:00 UTC idag. SUSHI / ETH, YFV / ETH och CVP / ETH är tillgängliga idag kl 11:00 UTC.

De bästa altcoin-vinnarna och förlorarna

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Små cap-altcoins fortsätter att ta fart. Exchange Union (XUC) kom på topplistan för andra dagen i rad och är 36,63% högre. Dagens stora vinnare var TokenClub (TCT), som steg 87,09% över natten.

BTC teknisk analys

BTC steg kraftigt i morse efter att ha gjort en korrigering till $ 11 550-nivån, den intradagströskel som nämndes igår. Det är tydligt att se att BTC förstärks av stora altcoins som ETH och TRX.

BTC körs för närvarande på den kritiska nivån 11 900 $. Om den nivån kan hållas kan den fortsätta att utmana de tidigare höjderna nära 12 200 dollar.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h diagram – 9/1. Källa: OKEx, TradingView

ETH teknisk analys

Eters pris har varit starkt efter att ha gått tillbaka på $ 430 support och sedan omedelbart satt en ny lokal höjd på $ 467. På grund av det snabba rallyt är supporten på $ 445 nu längre bort.

Om manien kring DeFi kan upprätthållas den här veckan kommer efterfrågan på ETH sannolikt också att vara kvar. En betydande korrigering skulle vara mindre sannolikt.

Ethereums prisdiagram - 9/1OKEx ETH Perpetual Swap 1h diagram – 9/1. Källa: OKEx, TradingView

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla!

OKEx Insights presenterar marknadsanalyser, djupgående funktioner, originalforskning & samlade nyheter från kryptopersonal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me