BTC misslyckas med att bryta $ 7K igen, möter risken att falla till $ 6K-support: Crypto Market Daily

Kryptomarknaderna har fortsatt att handla i sidled under det senaste dygnet till presstid idag, 26 mars. De flesta av de tio bästa mynten ser cirka 1-2 procent förändring på dagen.

Bitcoin (BTC) sjunker med cirka 2 procent och handlar runt 6 600 dollar enligt OKExs BTC / USD-index.

Ether (ETH) står fortfarande mot starkt motstånd på $ 145, vilket för närvarande är cirka 2 procent nere på dagen för att handlas till $ 135.

Ripples XRP står också inför kritiskt motstånd till $ 0,165 och kan inte bryta igenom det. Myntet är nere en bråkdel av procenten på dagen och handlas till 0,16 dollar.

BTC ser lägre ut för support, $ 6400 är inte längre starka

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Igår, 25 mars, misslyckades BTC med att bryta 7 000 $ poängen igen. Nästan samma sak hände som med det första testet på 7 000 dollar den 23 mars – en stor mängd försäljningsvolym uppträdde nästa timme efter det misslyckade försöket.

OKExs team för marknadsanalys tror att med misslyckandet kommer bullretas förtroende att minska mer. Även om priset nu fortfarande stöds av $ 6500, är ​​det troligtvis ogiltigt om försäljning av känslor ökar. 6400 dollar kommer inte att vara ett starkt stöd i så fall.

Det är emellertid fortfarande möjligt att priset kan gå igenom 7 000 dollar om breakout åtföljs av ökande volymer.

Investerare bör ägna mer uppmärksamhet åt den hausseartade trendlinjen på kort sikt. Testpositionen kan vara cirka 6 150 $.

Handlare bör komma ihåg att även om priset sjunker under trendlinjen är det inte ett bra ögonblick att gå kort omedelbart, eftersom marknaden behöver tid för att bekräfta att brottet är rationellt. Bättre att stänga positionen runt $ 5 650 eftersom trenden är mer sannolikt att få stöd där.

BTC-köpvolymer närmar sig den lägsta nivån på två veckor

Bitcoins 1-dagarsdiagram ovan visar att trenden går mot det 30-dagars glidande genomsnittet. Detta brukade vara en hård motståndspunkt tidigare. Om priset inte kan bryta igenom den här gången betyder det att pumpenergin är svag och marknaden behöver mer pengar.

Köpvolymen har nästan minskat till den lägsta nivån de senaste två veckorna. Det betyder att det är nästan omöjligt att bryta för närvarande och det är höga sannolikhet att trenden går i motsatt riktning.

Investerare bör notera att marknaden förändras och är oförutsägbar, så om vi bryter 7 000 dollar på kort sikt, borde vi vänta på att den stabiliseras och kan komma in i en lång position.

Det är möjligt för priset att falla tillbaka igen. Om trenden faller till en annan botten kan den förutspås vara cirka 5 650 $ eftersom det är det första effektiva stödet om den hausseartade trendlinjen bryts. Den andra möjliga bottenpositionen kan vara cirka 5 000 dollar.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 900 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 000 dollar
 • Korttidsstöd: $ 6500
 • Medellångsiktig support: 6000 dollar

ETH-marknaden visar tecken på svaghet

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

ETH misslyckades med att bryta 145 $ igår och nu undertrycks priset med 140 $. Handelsaktiviteterna försvagas och trenden går att fylla nästan 90% av triangelområdet. Detta indikerar svagheten på ETH-marknaden för närvarande.

Det är möjligt att den hausseartade trendlinjen testas inom dagen eftersom priset rör sig i mönster för att närma sig det. Efter att ha bekräftat att breakout är rationellt är nästa mål cirka $ 120 eftersom det är en stark supportnivå. Kom ihåg om priset återhämtar sig till triangelområdet efter att ha brutit, betyder det att den hausseartade trenden inte är över.

Investerare kan förvänta sig ett breakout över $ 145 och till och med nå $ 155 om trenden fortfarande kan stödjas av trendlinjen. Att förvänta sig betyder dock inte att komma in just nu. Eftersom svängningsintervallet är litet och rörelsen kommer att vara snabb är det inte lätt att kontrollera risken. Så ha tålamod och vänta tills klarsignalen kommer in.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 145
 • Motstånd på medellång sikt: $ 155
 • Korttidsstöd: $ 134
 • Medellångsiktig support: $ 120

XRP handlar i sidled mot $ 0.165 motstånd

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.co

Den senaste trenden med XRP visade att $ 0.1650 är en svår motståndspunkt att bryta. Det är nästan inte möjligt att testa 0,1750 dollar på kort sikt.

Jämfört med ETH och BTC har XRP: s handelsvolymer minskat till en fryspunkt. Det betyder att tjurarna kommer att fortsätta att förlora förtroendet och priset kommer sannolikt att testa 0,1440 dollar eller ännu djupare för att bilda en annan botten. Det kommer då sannolikt att bilda en dubbel botten om det blir sant.

Priset på XRP kan komma tillbaka och testa $ 0,1750 om mönstret som visas i diagrammet ovan bildas. Investerare bör bara märka motståndsstyrkan runt $ 0,1750 och supporteffektiviteten runt $ 0,1440. Att bryta någon av dem kan innebära att konsolideringsområdet förstörs och vi kommer in i en ny trend.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1650
 • Motstånd på medellång sikt: 0,1750 dollar
 • Korttidsstöd: 0,1440 dollar
 • Medellångsiktig support: 0,1270 USD

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map