BTC kommer troligen att bryta Bearish Wedge effektivt, Trend kan bygga botten nära $ 6K igen: Crypto Market Daily

Fredag ​​10 april: De flesta populära kryptovalutamarknaderna ser korrigeringar, priserna har minskat mellan 5 och 10 procent under det senaste dygnet.

Bitcoin (BTC) har sjunkit strax under $ 7 000-nivån för att handla runt $ 6 900 vid presstid, ner cirka 5 procent.

Bitcoin Cash (BCH) och Bitcoin SV (BSV) har förlorat 9 respektive 11 procent på dagen, vilket båda återupptager några kortfristiga vinster från deras senaste halvbelöning.

När BTC sjunker under $ 7 000, ser handlare till kortsiktiga supportnivåer

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Innan idag hade BTC varit i ett konsoliderande mönster efter att ha undertryckts med 7 500 $. När topparna fortsatte att röra sig ökade nedåtrisken gradvis och igår föll trenden till 7 100 $ på kort sikt. Även om trenden snabbt korrigerades under de närmaste timmarna har priset redan visat en nedåtgående signal. Från och med nu har priset kort sjunkit under $ 7000.

OKEx: s marknadsanalysgrupp tror att testning av den nedre kanten av den baisse kilen igår har visat tecken på ett brott och marknaden frigör gradvis svaga signaler. Med tanke på den gradvisa ökningen av försäljningsvolymen på timmen ökar också sannolikheten för ett logiskt brott.

Om trenden inte kan återgå till $ 7 000 under de närmaste 8-12 timmarna, kan den bekräfta att föregående rebound-etapp slutar i viss utsträckning och ett nytt bottoming-steg kan börja.

Bitcoin-investerare bör vara uppmärksamma på den position där priset kan stabiliseras inom en snar framtid. Notera $ 6 600, $ 6 150 och $ 6 000, vilket är potentiella supportnivåer.

BTC kunde testa tidigare botten runt $ 4K

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins dagliga diagram ovan visar en tydlig brytning av nedre kanten. Emellertid verkar den baisseartade volymen fortfarande inte vara på en tillräckligt hög nivå, därför är det också möjligt att brytningen är en fälla. Fokusera på volymförändringsvillkor ikväll – om nivån fortfarande är låg och priset återgår till 7 050 dollar, bör investerare vara försiktiga med att öppna korta positioner.

Men som försvagningen av tjurarna redan har visat under den här veckan är motståndsområdet mellan $ 7.500 – $ 7.700 svårt att bryta för närvarande. Trenden kommer troligen att röra sig som visas i villkor 1 eller 2 i 1-dagarsdiagrammet ovan.

Villkor 1 visar att priset kan sluta dumpa runt 6 000 dollar, eftersom det tidigare var en stark stödposition. Om trenden återhämtar sig här betyder det att den andra botten är mycket högre än den första och reboundstyrkan kommer att vara stark.

Villkor 2 visar en sämre känsla på marknaden än 1, eftersom tjurar kommer att vara pessimistiska och mer baisseartade medel kommer in. I det här fallet är det möjligt att priset kommer att testa den tidigare botten, som är cirka $ 4000. Detta innebär att en rebound behöver mer tid för att återgå till en hausseartad trend.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7 050
 • Motstånd på medellång sikt: 7 250 $
 • Kortvarigt stöd: 6850 $
 • Medellångsiktig support: $ 6 700

BCH Bulls ser till $ 198 som sista försvarslinje

1H BCH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Halveringseffekten av BCH har smälts under en kort tid och priset har fortsatt att försvagas.


Efter att ha brutit under stödet på $ 250, har BCH nu fallit tillbaka till triangelkonsolideringsområdet längst ner i föregående period och stöds tillfälligt av $ 232.

Lägg märke till försäljningsvolymförhållandet – om nivån kan hålla eller till och med öka kommer 232 $ inte att vara ett effektivt stöd just nu.

Men eftersom trenden för närvarande fortsätter är det mindre troligt att denna position stabiliseras, eftersom $ 224 och $ 215 sannolikt kommer att vara starka stöd. $ 198 blir tjurarnas sista försvar. Om priset stabiliseras på det betyder det att tjurarna inte behöver för mycket tid för att förbereda sig för nästa rebound. En nedgång under $ 198 betyder att den tidigare botten sannolikt kommer att testas.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 243
 • Motstånd på medellång sikt: $ 250
 • Korttidsstöd: $ 232
 • Medellångsiktig support: $ 215

Strax efter halvering kommer BSV in i ett baissärt mönster

1H BSV / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

BSV har nästan tappat alla vinsterna av uppbyggnaden fram till halveringen, som inträffade tidigare idag. Priset stöds tillfälligt av 195 USD, men det baisseartade mönstret är uppenbart. Ett fall under $ 188 kan bli en hög sannolikhetshändelse i framtiden.

BSV: s volymdiagram visar att baisseartade medel ökar och inte ser någon reduktionssignal, därför kan det hända att $ 188-stöd inte är effektivt för närvarande. Att bryta $ 188 betyder att trenden kommer tillbaka till bottenområdet, eftersom denna position kan ses som bottenringningen i mars. Att sjunka under $ 170 kan innebära att trenden försöker bygga ytterligare en botten runt $ 130.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 202
 • Motstånd på medellång sikt: 228 $
 • Korttidsstöd: $ 188
 • Medellångsiktig support: $ 170

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map