BTC 1H-diagram går in i konvergens triangel, smalare amplitud orsakar extrem marknad: Crypto Market Daily

Torsdag 9 april: De flesta toppvalutamarknader har sett lite volatilitet under det senaste dygnet.

Bitcoin misslyckas med att testa $ 7400

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Igår kom BTC tillbaka från 7 200 $ – efter att ha misslyckats med att testa 7 450 $, eftersom den hausseartade energin var svagare, kunde priset till och med inte bryta igenom 7 400 $ och går nu tillbaka mot 7 200 $.

OKEx: s marknadsanalysgrupp tror att med den senaste returen som blockerades till 7 500 $ har trenden gått in i en konsolideringsfas per timme igen. Eftersom den nuvarande återgångsbotten gradvis rör sig uppåt bryts inte det haussymönstret per timme förrän priset sjunker under den hausseartade trendlinjen.

Eftersom det regionala stödet över 7 000 dollar har verifierats effektivt många gånger nyligen, är sannolikheten för att sjunka under 7 000 dollar låg på kort sikt. Investerare måste vara uppmärksamma på om en timmes trend effektivt kan bryta igenom konvergens triangelområdet.

Att bryta överkanten innebär att priset kan ha chansen att testa motståndet på $ 7500. BTC kan fortsätta att hitta support över $ 7 000 om det bryter under underkanten.

BTC kan komma tillbaka till 6 000 USD innan den startar igen

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Att döma av det dagliga diagrammet ovan rör sig priset gradvis mot slutet av den baisse kilen. Kombinerat med det hårda motståndet över $ 7500 har detta mönster en hög sannolikhet för formning.

Om trenden faller under kilens nedre kant bildas en fasbotten igen över $ 6000. Annars, om tjurarna kan bryta igenom den övre kanten, betyder det att det baisseartade mönstret är ogiltigt och marknadsutsikterna är hausse.

Volymdiagrammet indikerar att det baisseartade kilmönstret framgångsrikt kan bildas eftersom hausseartade volymnivåer minskar efter att den dagliga trenden gått in i konsolideringen. Därför bör investerare bry sig mer om nedre kanten. Det är möjligt att innan halveringen i maj kommer BTC-priset att uppleva ytterligare en tillbakadragning på 6000 dollar och sedan återhämta sig.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7400
 • Motstånd på medellång sikt: $ 7500
 • Korttidsstöd: 7 250 USD
 • Medellångsiktig support: 7 050 dollar

BCH faller efter gårdagens halvering

1H BCH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Priset på BCH sjönk snabbt tillbaka efter att myntet upplevde sin halvering igår och fick tillfälligt stöd av 260 USD. Med den fortsatta krympningen av handelsvolymen kommer priset sannolikt inte att nå en ny höjd på kort sikt.

280 $ kommer att vara det avgörande priset som kommer att avgöra den kortsiktiga riktningen eftersom det är den övre kanten av det sista chockområdet före stupet i mars. Om priset kan stabiliseras där kommer det troligtvis att återgå till $ 300.

Halvtidsutvecklingen kan fokusera på den viktigaste supportnivån på $ 250. Om trenden kan fortsätta att stabiliseras vid denna tidpunkt eller till och med till $ 260, efter en period av konsolidering, finns det en möjlighet att bryta igenom den tidigare höjden. Annars kan den fortsätta att falla tillbaka till chockområdet under $ 246.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 280
 • Motstånd på medellång sikt: $ 300
 • Korttidsstöd: 260 $
 • Medellångsiktig support: 245 $

BSV såg en rebound men förblir flyktig

1H BSV / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Även om Bitcoin SV (BSV) också föll tillbaka efter att ha stött på hårt motstånd, återhämtade den sig sedan kraftigt efter att ha fått stöd av 204 $. Det är för närvarande under tryck i området 228-230 dollar.

Det inringade området i diagrammet ovan anger det hårda motståndsområdet mellan $ 208 och $ 250. Majoritetsfonder kan kanske pressa priset till detta område men kan falla tillbaka snabbt utan en tydlig signal. Därför är det hög risk att öppna en lång position runt det aktuella priset till $ 250.

Med tanke på att BSV: s halvering kommer att äga rum på fredag, är det fortfarande en viss sannolikhet att priset kommer att testa $ 230. Men investerare bör påminnas om att BSV är ett flyktigt mynt bland vanliga mynt, och det är mycket troligt att den extrema tendensen kommer att inträffa kontinuerligt, så riskfaktorn måste fortfarande beaktas.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 221 $
 • Motstånd på medellång sikt: 228 $
 • Korttidsstöd: $ 210
 • Medellångsiktig support: $ 204

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map