Bitcoins Bullish Triangle bildas framgångsrikt, näringsidkare kan förvänta sig mer rebound om priset bryter $ 6 800: Crypto Market Daily

Marknaderna för kryptovalutor ser en stor återgång idag den 20 mars, där de flesta toppmynt vinner över 20 procent på dagen.

Toppkryptovaluta Bitcoin (BTC) kunde skjuta igenom 6 000 dollar i går den 19 mars. Myntet bröt sedan in i $ 6 500 – 6 800 dollar, där det ligger stadigt vid presstiden, upp nästan 24 procent på dagen.

Det näst största myntet, Ether (ETH), har ökat med 23 procent under det senaste dygnet, vilket har gått mot $ 150.

Ripples XRP har sett något mindre tillväxt under dagen, upp cirka 16 procent för att handla till 0,172 dollar.

Bitcoin bryter igenom haussant triangelns övre kant

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Efter att ha brutit igenom den hausseartade triangeln har Bitcoin-pris stöttats av triangelns övre kant. Som OKExs marknadsanalysgrupp förutspådde igår, kan detta drag vara en faktor för att bedöma början på en rebound. När breakout åtföljs av ökade köpvolymer kan det vara en annan faktor som säkerställer att breakout är sant.

Som vi ser idag konsoliderade trenden bara under en kort period i morse, då växte volymen till en mellannivå och priset bröt direkt $ 6500. Detta innebär att marknadens förtroende värms upp och det optimistiska sentimentet återupplivas.

Området mellan $ 6500 och $ 6800 är dock fortfarande ett hårt motståndsområde eftersom det var botten i slutet av 2019. Att bryta igenom $ 6800 kan göra det möjligt att testa $ 7.000, eller investerare bör vänta på tillbakadragningen och gå in.

Om den hausseartade pressen är stark kan denna återbetalning stödjas av $ 6500, eller kommer att falla till $ 6000 för att hitta support.

Som syns på Bitcoins 1-dagars rörliga diagram ovan når den rörliga vägen en betydande punkt. Bara titta på diagrammet ser vi att tjurar och björnar tävlar varmt nära 6800 dollar.

Om priset kraftigt kan bryta igenom 6 800 USD i helgen är det möjligt att återvända till 7 000 USD, som visas ovan i skick 1, och 4 000 – 5 000 USD kommer att vara botten i föregående dumpningssteg.

Annars kan returen idag bara vara en fälla för stora valar att locka tjurar. Efter att de fick tillräckligt med vinst kunde ytterligare en stor säljhändelse inträffa, vilket visas i diagrammet ovan i skick 2. Då kan den dagliga trenden bilda en dubbel botten och sedan komma tillbaka.

Daglig köpvolym räcker inte för att driva högre för närvarande, så investerare bör fokusera på att marknaden förändras på natten. Risken för att priset sjunker kommer att öka om volymen förblir på denna relativt normala nivå. MACD-linjer bildar nästan ett gyllene kors, pumpmöjligheten är hög.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 6 800
 • Motstånd på medellång sikt: 7 050 dollar
 • Korttidsstöd: $ 6500
 • Medellångsiktig support: 6000 dollar

ETH ser ännu mer hausse än BTC

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com


Jämfört med BTC är den hausseartade styrkan för ETH ännu starkare. Efter att ha brutit överkanten, berörde priset direkt $ 140 och kom sedan till en kort konsolidering, där botten stöddes av $ 134.

För flera timmar sedan bröt trenden 145 $ en gång och undertrycks nu med 155 $ – eftersom denna position brukade vara ett starkt stöd i januari kommer det att förändras till ett hårt motstånd nu.

Investerare bör märka flera viktiga positioner under helgen för att bedöma om denna pump kan fortsätta eller inte. Den första supportpositionen är runt $ 145: om trenden kan återhämta sig här betyder det att hausseartad känsla är starkare.

Flytten kommer att bli svagare om priset stöds av den andra positionen, som är cirka $ 134. I kombination med det volymförändrande tillståndet är det inte svårt att bedöma framtiden.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 125
 • Motstånd på medellång sikt: $ 134
 • Kortvarigt stöd: $ 120
 • Medellångsiktig support: $ 116

XRP ser svagare rebound, motståndet är starkt

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Återhämtningsområdet för XRP är relativt svagare än de andra altcoinsna, eftersom tillbakadragningen efter att ha brutit överkanten nästan föll under den igen. På grund av uppvärmningen av allmänna känslor på marknaden stabiliserades priset och steg till $ 0,1750. Det kommer att bli svårt att bryta detta starka motstånd på kort sikt.

Investerare bör lägga märke till att om trenden sjunker under $ 0.1650 i tillbakadragandet, betyder det att returen kanske inte har tillräckligt med energi för att pumpa mer. Men så länge den övre kanten av triangeln fortfarande kan vara effektiv har priset en liten möjlighet att dumpa ytterligare.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1750
 • Motstånd på medellång sikt: $ 0,1980
 • Korttidsstöd: 0,1650 USD
 • Medellångsiktig support: 0,1600 dollar

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map