Bitcoins 1H-diagram visar divergensmönster, kan 7 600 $ ge effektivt stöd för återbetalningen? Crypto Market dagligen

Måndagen den 27 april: de flesta av de bästa kryptovalutorna har haft en tillväxtvecka med liten volatilitet under det senaste dygnet.

Bitcoin (BTC) handlas över 7700 dollar, en ökning med 1,5 procent på dagen.

Ethereum (ETH) nådde över 200 dollar i helgen, men har glidit strax under för att handla omkring 196 dollar efter presstid.

Ripples XRP ökar drygt 1 procent och handlas runt 0,197 dollar.

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Från och med idag har BTCs timtrend varit i ett smalt intervall och åtföljts av våldsamma fluktuationer. Priset sjönk först snabbt efter misslyckandet med att testa $ 7 700 och återhämtade sig sedan långsamt till $ 7 800 igen efter en stoppsignal.

OKEx-analytiker tror att det faktum att timtrenden fortsätter att stängas med långa övre och nedre skuggor återspeglar den intensiva konkurrensen just nu mellan lång- och kortsidan. När volymen släpptes efter 7400 $ genombrott på en timme, visade sig den efterföljande returen i en försvagad form.

MACD-indikatorn (Moving Average Convergence Divergence) visar också ett vidvinkligt toppdivergensmönster. Generellt visas effekten av toppdivergensen när trenden berör en hård motståndsnivå. I detta skede är det hårda motståndsområdet nära $ 7 850 och trenden kommer sannolikt att vända i detta område.

Om tillbakadragandet inte faller under $ 7 600 betyder det att tjurarna har en viss fördel inom konsolideringsområdet. Annars, om priset får stöd över $ 7 400 kan det finnas en ytterligare tillbakadragning.

Investerare bör vara uppmärksamma på möjligheten till ett falskt genombrott, eftersom det korta priset har nått en ny höjd utan en betydande volymökning.

Med nuvarande volymer är $ 7,850- $ 7,900 svårt att bryta

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins 1-dagarsdiagram visar att även om priset fortsätter att stiga stadigt efter att ha brutit igenom det avgörande motståndet vid MA (60), går trenden också närmare nästa hårda motstånd av MA (180). Detta glidande genomsnitt brukade också vara ett effektivt tryck och stöd för trenden.

Den nuvarande volymnivån har råd att bryta ljusmotståndet till 7 400 $, men det blir svårt att bryta området runt 7 850 $ – 7 900 $. Det är möjligt att förutsäga att innan Bitcoins halvering, som är inställd på mitten av maj, kan trenden dra tillbaka först sedan pumpa, åtföljd av växande hausseartad volym.

Det är dock inte lätt att förvänta sig botten av nästa tillbakadragning. Om priset kan fortsätta att röra sig på 7 000 dollar kan det innebära att det inte kommer att ske en ytterligare nedgång när halveringsdagen närmar sig.


Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7 750
 • Motstånd på medellång sikt: 7850 $
 • Korttidsstöd: 7 600 USD
 • Medellångsiktig support: 7500 $

ETH: s starka tillväxt fortsätter

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Däremot har ETH fortsatt sina starka resultat de senaste dagarna. Priset bröt kort igenom det hårda motståndet på 200 dollar. Även om den hausseartade trenden inte har förstörts, har den varit under press med 200 dollar och föll något sedan dess.

Om tillbakadragandet idag inte bryter igenom stödet på 190 dollar, finns det en möjlighet att fortsätta fart och göra ett nytt genombrott. Om ETH faller under $ 190 är dock en ytterligare nedgång till cirka $ 185 möjlig.

Från 4-timmarsdiagrammet ovan är det tydligt att se att MA (30), MA (60) och MA (90) alla har blivit supportnivåer till trenden sedan den senaste botten. Trots att trenden har sjunkit under MA (30) och MA (60) har den inte brutit MA (90).

Investerare kan använda dessa glidande medelvärden som stöd. Den första att notera är MA (30) – trenden kan ha en chans att komma tillbaka mer om priset kan sluta falla där.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 200
 • Motstånd på medellång sikt: $ 206
 • Korttidsstöd: $ 191
 • Medellångsiktig support: 186 $

XRP såg falskt breakout

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

XRP undertrycks för närvarande av den övre kanten av konvergensstriangeln, och den tröga handelsvolymen gör sannolikheten för en effektiv paus liten.

Kortsiktigt stöd kan direkt fokusera på $ 0,1920 och kan fortsätta testa $ 0,1870 om en breakout inträffar.

För närvarande, när man tittar på MA-indikatorerna i diagrammet, är det lätt att upptäcka att korta och medellånga glidande medelvärden stöder priset. Till viss del innebär det att en nedgång under dessa glidande medelvärden samtidigt försvagar trenden. På detta sätt kan investerare bedöma trendens styrka.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,2055
 • Motstånd på medellång sikt: 0,2170 dollar
 • Korttidsstöd: $ 0,1920
 • Medellångsiktig support: $ 0,1870

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map