Bitcoin under tryck på $ 7K, priset fortsätter att leta efter support på $ 6500: Crypto Market Daily

Onsdag 15 april: Kryptomarknader upplever väldigt lite volatilitet under det senaste dygnet. De flesta av de bästa kryptovalutorna ser mindre än en procents fluktuationer i priset på dagen.

BTC-prisvolatilitet behöver matchande volymer för att bryta ut

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Igår misslyckades Bitcoins småskaliga rebound att testa motståndsintervallet $ 6900- $ 7000. Priset sjönk till $ 6 800 först efter en kortare vistelse på $ 6 990. Det är möjligt att priset kommer att fortsätta testa den motståndsnivån.

OKEx: s marknadsanalysgrupp anser att den nuvarande 1-timmarsutvecklingen är under press vid nyckelresistansen på $ 7000. Den nivån kan bli toppen av denna timme-rebound, och det är relativt hög sannolikhet för att priset kommer att fortsätta att leta efter stöd i riktning mot $ 6500.

Även om $ 6500 och $ 7000 kan behandlas som de övre och nedre kanterna i det trendrörliga området den här veckan, kan små fluktuationer leda till att priset bryter över $ 7000 eller faller under $ 6500.

Men med den senaste låga handelsvolymen är det nästan omöjligt att ett effektivt genombrott kommer att ske. Först när volatiliteten i priset matchar volymen kan ett avbrott vara tillräckligt kraftfullt för att fortsätta.

Nuvarande rebound kan vara den första hausse vågen

1W-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

OKEx: s marknadsanalysgrupp förstorade diagramramen och markerade föregående topp och botten för att se till att det är klart var vågorna ska identifieras.

Normalt finns det tre huvudsakliga pullback-vågor och fem huvudsakliga hausse-vågor under en hel cykel. Om vi ​​föreställer oss att stupet i mars är en botten, kan tillbakadragningsvågen från toppen till $ 13 898 ansluta tre vågor, som diagrammet visar.

Den tredje huvudsakliga pullback-vågen kan också inkludera fem undervågor – det betyder att den nuvarande botten runt $ 3808 inte är den lägsta, så priset kan skapa en ny botten om detta villkor.

På grund av effekten av halveringen som närmar sig i maj kan det första tillståndet som beskrivs ovan ha större sannolikhet att hända. Den aktuella rebounden kan bli den första hausseartade vågen, och efter en tillbakagångsvåg (som våg 2 i rött) kan priset pumpa tillbaka till en relativt hög punkt i framtiden.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 950 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 100 $
 • Korttidsstöd: 6 750 USD
 • Medellångsiktig support: 6550 $

ETH går in i dubbeltoppmönster

1H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Rebounden för ETH för idag har blockerats med $ 161, lite lägre än den förra, vilket var runt $ 162. Priset har nu dämpats med $ 160 efter en svag återgång.

Tittar vi på ETH: s 1-timmarsdiagram ovan, utvecklas trenden till ett dubbelt toppmönster. Eftersom den andra toppen är lägre än den första kommer detta mönster att vara svagare än det klassiska scenariot.

Om nästa rebound inte kan bryta $ 160 kan det dubbla toppmönstret bildas framgångsrikt och priset kommer sannolikt att testa supporten runt $ 155 först. Om det faller under det kommer priset att fortsätta att hitta support till $ 150.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 160
 • Motstånd på medellång sikt: $ 165
 • Korttidsstöd: $ 155
 • Medellångsiktig support: $ 150

Senaste XRP-rebounds bildar en trendig trendlinje

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

$ 0.1900 blir det första motståndet mot priset på XRP. 1-timmarsdiagrammet ovan visar att anslutning av varje topp i varje senaste rebound skapar en baisseartad trendlinje. Trendlinjen har redan testats effektivt två gånger.

Om trenden fortfarande undertrycks av trendlinjen en tredje gång kan det innebära att trendlinjen kan behandlas som ett hårt motstånd och kommer att vara en viktig referens för att bedöma den framtida riktningen för trenden.

Om trenden misslyckas med att testa $ 0.1900 igen på kort sikt kommer det sannolikt att falla under $ 0,1850 och eventuellt till och med att testa supporten under $ 0,1800, vilket är nära $ 0,1760.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1925
 • Motstånd på medellång sikt: $ 0,1960
 • Korttidsstöd: 0,1850 dollar
 • Medellångsiktig support: $ 0,1760

Varning: Detta material ska inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map