Bitcoin ser fortfarande ut till effektiviteten av $ 7K-support efter att ha brutit in i konsolideringsområdet: Crypto Market Daily

Tisdag 7 april: Kryptovalutamarknaderna är stabila i det gröna idag.

Av de tre bästa mynten har Ether (ETH) sett den största tillväxten på dagen, upp över 13 procent för att handla runt $ 175. Myntet växte kraftigt från och med igår, från $ 145-området, där det hade handlats sedan fredagen den 3 april.

Bitcoin (BTC) såg också stark tillväxt under de senaste dagarna och lyckades bryta över $ 7000 utan att omedelbart falla ner igen. Den ledande kryptovalutan ökar med cirka 4 procent på dagen och handlar med cirka 7 400 dollar.

Ripples XRP har också brutit sin tidigare kortsiktiga motståndsnivå och handlade med cirka 0,202 USD, upp cirka 8 procent dagen.

Bitcoin möter hårt motstånd på $ 7500- $ 7,900

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

BTC har fortsatt att konsolidera över $ 6 700 under helgen efter att ha brutit över detta märke fredagen den 3 april. Priset bröt igenom 7 000 $ igår, den 6 april, och nådde en ny höjdpunkt i morse. Efter att ha berört 7 460 $ har priset varit under press och är i konsolidering just nu.

OKEx: s marknadsanalysgrupp anser att pris och den rörliga genomsnittliga konvergensdivergensen (MACD) indikerar en toppdivergens som det 4-timmarsdiagrammet visar. Detta är en signal om hausseartad försvagning.

Investerare bör dock notera att avvikelsen alltid slutar när priset möter ett hårt motstånd. Investerare bör se upp för en dumpning, eftersom området mellan $ 7500- $ 7,900 är ett absolut svårt motståndsområde.

Om den kortsiktiga trenden kan stabilisera sig över 7 000 dollar efter att ha gått in i en korrigering, betyder det att tjurarna gradvis växer sig starkare. Tvärtom, om priset sjunker under $ 7 000 igen, är det möjligt att marknaden kommer att fortsätta att släppa en signal om att korrigera den tidigare översålda trenden.

BTC 1D-diagrammet visar volymer som saknar betydande förbättringar

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Källa: OKEx.com

Bitcoins 1-dagarsdiagram ovan visar att den senaste återuppringningsbotten ligger över 6 700 dollar. Detta kan innebära att tjurarna som har fastnat i föregående steg gradvis släpps.

Men med förbehåll för den senaste tidens marknadsuppfattning har BTC inte helt blivit av med nedgången. Handelsvolymen saknar betydande förbättringar, så även om priset har brutit genom $ 7 300 finns det fortfarande möjlighet till stagnation och fall när som helst.

För att inte tala om att området $ 7500- $ 7.950 ligger nära halsen på det kontraintensiva området längst ner på 2019. Motståndet gör sannolikheten för att testa en ny höjd liten.

Bitcoins volymdiagram visar fortfarande en försvagande köpnivå för närvarande. Det betyder att det inte är ett bra val att gå in i en lång position, eftersom den hausseartade känslan måste testas för att se om den blir bättre eller inte.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 7400
 • Motstånd på medellång sikt: $ 7500
 • Korttidsstöd: 7 250 USD
 • Medellångsiktig support: $ 7000

ETH-tjurar ser tecken på återhämtning

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com


ETH blev nyligen av med en nedgång. Med ökningen av mängden köpfonder har tjurarna några tecken på återhämtning.

ETH har stigit med mer än 13 procent under det senaste dygnet. Priset är nu under press vid det hårda motståndet på $ 180. Från den nuvarande trenden har priset stängts med en absolut lång inverterad hammare inom en timme, under vilken den nådde den nya höjden, och motståndet ovan var starkt.

Investerare bör vara uppmärksamma på det kortsiktiga korrigeringsintervallet – om ETH kan stå fast vid $ 165 kan det fortsätta att vara hausseartat.

Volymdiagrammet visar att köp av medel blir större än förra veckan. Om priset kan hålla sig på den aktuella nivån eller öka högre är det möjligt att bryta $ 180. Annars är det en mer sannolik händelse att dra tillbaka till $ 165 för att hitta support.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 180
 • Motstånd på medellång sikt: $ 190
 • Korttidsstöd: $ 165
 • Medium-term support: $ 160

XRP bryter in i sitt tidigare konsolideringsområde

4H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

XRP startade en rebound nära $ 0,1780 och fortsatte att bryta igenom konsolideringsområdets övre kant på $ 0,1880 under de närmaste timmarna.

Efter att ha testat $ 0,20 kan trenden fortsätta att pumpa om priset faller tillbaka något och stabiliseras över $ 0,1880.

Investerare bör vara medvetna om att $ 0,2060 brukade vara det sista konsolideringsområdet före stupet i mitten av mars. Om priset kan bryta den punkten betyder det att en verklig rebound kan komma och troligen troligen kommer att flytta ut ur sitt svaga tillstånd. I kombination med volymtillväxten är det möjligt att testa 0,2060 USD den här veckan.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,2060
 • Motstånd på medellång sikt: 0,2140 dollar
 • Korttidsstöd: $ 0,1950
 • Medellångsiktig support: $ 0,1880

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map