Bitcoin-handlare ser till att Bullish Trend Line per timme är ett hårt stöd under $ 6,4K: Crypto Market Daily

Kryptomarknader har stabiliserats under det senaste dygnet till presstid idag, 25 mars. De flesta av de tio främsta mynten ser cirka 1-2 procent förändring på dagen.

Bitcoin (BTC) kämpar för att bryta 7 000 dollar-poängen och möter hårt motstånd runt 6 900 dollar. Den ledande kryptovalutan har sjunkit med 2 procent på dagen och handlas för närvarande runt 6 600 dollar på OKEx.

Ether (ETH) har också sett en liten nedgång under det senaste dygnet och handlade cirka 137 USD på OKExs spotmarknad.

Den tredje största krypton, Ripples XRP, är bara 1 procent nere på dagen och möter motstånd på cirka $ 0,16.

BTC står inför avgörande motstånd på $ 6 900-nivå

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Även om BTC fick stöd nära $ 6500 i går, 24 mars, var reboundmomentet inte starkt och handelsvolymerna var fortfarande låga. Efter att först ha blockerats på $ 6 900-nivå misslyckades BTC med att bryta igenom $ 6 800 i det andra försöket.

OKEx: s marknadsanalysgrupp tror att när botten av konsolideringsområdet gradvis ökar minskar höjdpunkten gradvis. Detta innebär att utrymmet för prisaktivitet på motsvarande sätt minskas.

För privatpersoner finns det risker att välja mellan långa och korta positioner. Även om de rådande krafterna plötsligt höjer priset på kort tid, om det inte kan bryta igenom 7 000 $, finns det fortfarande en risk att priset kommer att falla och bilda en pin-bar.

Å andra sidan, om björnarna undertrycker priset, kommer det fortfarande snabbt att återgå till det nuvarande området om det inte faller under $ 6000.

Så om den hausseartade trendlinjen på timnivå förblir giltig är sannolikheten för en nedgång liten och det är bäst att vänta på en breakout vid en avgörande punkt och sedan gå in på marknaden.

När köpvolymen minskar, kämpar tjurar för att bryta ut till 7 000 USD

Bitcoins 1-dagarsdiagram ovan visar att priset stiger och har ständigt stigit mot 7 000 USD. Det verkar som om utbrottet kommer att inträffa när som helst, men volymdiagrammet indikerar att det inte kommer att vara lätt att bryta denna hårda motståndsnivå eftersom köpvolymen faktiskt minskar.

Det betyder att om volymnivåerna inte kan förbättras de närmaste timmarna kan priset sjunka.

Investerare behöver inte vara oroliga för denna möjlighet för mycket. Om priskorrigeringen kan stanna över den hausseartade trendlinjen kan en breakout fortfarande ha en chans efter en kort period av konsolidering.

Men om priset bryter under trendlinjen och återhämtningen undertrycks av det, betyder det att dumpningen kommer att vara längre än förväntat.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 900 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 000 dollar
 • Korttidsstöd: 6400 $
 • Medellångsiktig support: 6000 dollar

ETH möter kortvarigt motstånd på $ 145

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

Den kortvariga amplituden för ETH är smal. Det är fortfarande svårt för priset att bryta igenom intervallet mellan $ 134 och $ 145.

Oavsett om tjurarna eller björnarna visar tecken på aktivering inom dagen kan investerare direkt uppmärksamma den hårda motståndspunkten på $ 155 och effektiviteten i det starka stödområdet mellan $ 110 och $ 120.

Investerare bör märka att att bryta 145 dollar bara betyder att hausseartad styrka blir starkare. Det betyder inte att trenden bryter ut ur konsolideringsområdet såvida inte motståndsområdet runt $ 155 bryts. Volymernas förändrade tillstånd är också en annan viktig faktor som bör övervägas.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 145
 • Motstånd på medellång sikt: $ 155
 • Korttidsstöd: $ 134
 • Medellångsiktig support: $ 120

XRP visar motstånd på $ 0,165, handlare ser till kortvarigt stöd

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

För XPR har $ 0.1650 nyligen visat sig vara en stark motståndspunkt. Om handelsvolymen inte kan öka kommer den aktuella motståndspositionen att vara svår att bryta under en kort tid.

Med detta sagt är det lägre stödet – runt $ 0.1600 – inte tillräckligt starkt. När priset börjar sjunka kan 0,1440 dollar bli den första effektiva supportnivån.

Kom ihåg att det inte är en bra tid att komma in långt om priset bara har brutit $ 0,1650 på kort sikt. Handlare bör vänta på att priset stabiliseras och bryter igenom den medelfristiga motståndsnivån på $ 0,1750.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1650
 • Motstånd på medellång sikt: 0,1750 dollar
 • Korttidsstöd: 0,1440 dollar
 • Medellångsiktig support: 0,1270 USD

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map