Bitcoin Bulls är inte döda, Bearish Trend förväntas bara efter att priset bryter under Bullish Trendline: Crypto Market Daily

Fredag ​​27 mars: De flesta av de bästa kryptovalutamarknaderna fortsätter att se lite volatilitet under det senaste dygnet, bara något i det gröna dagen.

Efter att ha gjort ett nytt försök att bryta mot 7 000 dollar, handlar Bitcoin (BTC) för närvarande cirka 6 700 dollar, upp en bråkdel av en procent på dagen för att trycka på tid.

Ether (ETH) följde ett liknande mönster och pressade mot $ 140 tidigare i morse, innan det föll tillbaka till $ 136, upp ungefär en halv procent under det senaste dygnet..

Till skillnad från andra toppmarknader, Ripples XRP har vuxit nästan 7 procent på dagen. Det tredje största myntet gjorde en mer framgångsrik breakout och höll morgonens vinster runt motståndsområdet på 0,17 $.

BTC går till avgörande position

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

I morse försökte BTC bryta över $ 7 000 ännu en gång, men priset hindrades och föll efter att ha stigit till $ 6 900. Det fortsätter att fluktuera över $ 6500 vid presstid.

OKEx: s marknadsanalysgrupp anser att marknaden går till en avgörande position eftersom trenden närmar sig slutet av triangelområdet. Det är en signal om att tjuren och björnen är relativt balanserad. På grund av den underutvecklade handelsaktiviteten nyligen är det inte lätt att förutsäga i vilken riktning priset kommer att röra sig.

6400 dollar kommer att vara en betydande position som kan påverka den framtida trenden. Om det kan vara ett effektivt stöd under helgen kan tjurarna fortfarande ha en chans att dra tillbaka priset till 7 000 dollar. Annars, om priset sjunker under $ 6400 betyder det att den hausseartade trendlinjen är ogiltig. Se till att rebound kan undertryckas av trendlinjen eller $ 6400 efter att ha brutit, då kan investerare vara säkra på att den baisseartade trenden har bildats.

Bitcoins 1-dagars diagram ovan visar att även om trenden i början av den här veckan stadigt återhämtade sig, när priset närmar sig det hårda motståndsområdet på 6 900 $ – 7 000 $, blir tjurarna gradvis uttömda. Det är därför vi ser tjurarna upprepade gånger rusa högre men snabbt falla tillbaka – ett stagnationsmönster är uppenbart.

I stället för att bli krossad av björnarna visade priset starkt stöd på $ 6500. När det gäller den nuvarande trenden, trots att stödet nedan är starkt, kommer tjurarnas förtroende gradvis att försvagas med de upprepade misslyckade försöken och nedåtrisken ökar gradvis.

Investerare bör dock notera att den hausseartade trendlinjen på timnivå inte har brutits. Men vi måste vara försiktiga och förutsäga baisseartade, eftersom $ 6400 kan bli referenspriset för att bryta under trendlinjen.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: 6 900 dollar
 • Motstånd på medellång sikt: 7 000 dollar
 • Korttidsstöd: 6400 $
 • Medellångsiktig support: 6000 dollar

ETH kan röra support på $ 110 – $ 120

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

ETH fortsätter att undertryckas av motståndsområdet $ 140 till $ 145. Om den hausseartade trendlinjen bryts snart (nära $ 134) och det inte finns någon rebound på några timmar eller om returen inte kan bryta över $ 134, kan marknaden fortsätta att vara baiss till dess att $ 110- $ 120-området.


Kom ihåg att om priset bryter den hausseartade trendlinjen utan stora försäljningsvolymer, kan trenden komma tillbaka. Om returen inte kan komma tillbaka till triangelområdet, betyder det att björnarna har fördelen och att det är möjligt att röra vid stödområdet mellan $ 110 – $ 120 kan vara möjligt att röra vid. Detta är också en signal om att en andra botten bildas efter att ha sjunkit till $ 88 – investerare kan förvänta sig en stor rebound om botten framgångsrikt bildas.

Rutt 1 på diagrammet ovan betyder att tjurarna är lite starkare. I så fall kan priset ha en chans att testa $ 145 och bryta det. Men om priset bryter igenom $ 155 kan vi förvänta oss en storskalig rebound.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 145
 • Motstånd på medellång sikt: $ 155
 • Korttidsstöd: $ 134
 • Medellångsiktig support: $ 120

XRP bryter motstånd och trotsar marknadsutvecklingen

1H XRP / USD Perpetual Swap data. Källa: OKEx.com

XRP-tjurarna började plötsligt tidigt på morgonen och rörde sig en gång för att bryta igenom det hårda motståndet på 0,1750 dollar, men föll tillbaka till cirka 0,1710 dollar efter att ha rört 0,1840 dollar.

Det är inte första gången som XRP stiger mot hela marknadstrenden. Den nedre nivån från slutet av 2019 har återigen blivit en kortsiktig motståndspunkt som är svår att bryta igenom.

Om priset inte kan hålla ut över $ 0,1750 kan det bevisa att den tidigare reboundkulan är uttömd. Annars finns det fortfarande en chans att fortsätta testa motståndet på $ 0,1840.

Motstånd och stödnivåer

 • Kortvarigt motstånd: $ 0,1750
 • Medellång sikt motstånd: $ 0,1820
 • Korttidsstöd: $ 0,1710
 • Medellångsiktig support: $ 0,1650

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map