Bästa mäklare för handel med kopior

Kopiahandel är en utmärkt startpunkt för valutamarknaden, aktier, kryptovalutor och mer som näringsidkare. Denna typ av handel ger dig full tillgång till erbjudanden från många toppmäklare men utan att behöva handla aktivt själv. Detta gör det perfekt för nya handlare eller de som inte har mycket tid att ägna sig åt handel.

Här har vi sammanställt 5 av de bästa mäklarna för kopieringshandel som ger tillgång till ett brett utbud av verktyg och de mest respekterade handelsplattformarna för att hjälpa dig att få ut det mesta av din kopieringsupplevelse.

Bästa mäklare för handel med kopior

XM är ett av de mest kända namnen när det gäller valutamäklare och de som erbjuder handel med CFD. De har funnits sedan 2009 och har vuxit till ett mycket pålitligt och respekterat varumärke som är väl reglerat över hela världen och som handlar med mer än 1 200 tillgångar.

Om du letar efter XM-kopieringshandelsalternativ kommer du att ha ett par val tillgängliga. Det mest populära av dessa är att få ut det mesta av Metatrader-handelsplattformen som erbjuds av XM. Här kan du använda EA-funktionen för att importera förutvecklade eller specialanpassade handelsstrategier från andra i branschen. Detta öppnar enorma möjligheter för dig som XM-handlare att hålla dig i framkant inom kopierings- och autohandelsstrategier inom sektorn.

Denna metod för kopieringshandel accepteras fullt ut av XM och du kan öppna ett konto för så lite som $ 5 för ett mikrokonto eller $ 100 för ett standardkonto.

Ta en närmare titt på vår XM-recension för mer information om allt som detta toppmäklarnamn har att erbjuda eller besöka XM.

Bästa mäklare för handel med kopior

AvaTrade är en europeisk toppmäklare som nu har blivit känd och respekterad runt om i världen och har varit aktiv i branschen i många år. Sedan starten 2006 har de kraftigt utökat sitt erbjudande på ett antal fronter och blivit ett etablerat namn i branschen för många typer av handel. De är också ett förstklassigt val om du letar efter en mäklare med kopieringshandel i toppklass.

Oavsett om du handlar med forex eller någon av de andra 200 eller fler tillgångar som görs tillgängliga på plattformen kan du hitta en handelsstil som passar dina behov. Kopiahandel med Avatrade görs främst via den väl respekterade Duplitrade tredjeparts kopieringsplattformen.

Själva plattformen är extremt användarvänlig och kan användas sömlöst tillsammans med ditt Avatrade-konto för ett minimum insättningsbelopp på $ 2000. Detta gör att du kan bedriva kopiahandel på alla tillgångar som erbjuds av mäklaren och med några fantastiska fasta spreadar från 1,3 punkter. Det här är bra om du letar efter handel med fast spread med Avatrade som en av endast några få bästa valutamäklare som erbjuder en sådan möjlighet.

För att komma igång med Avatrade och för mer information om denna toppmäklare kan du kolla in vår fullständiga Avatrade-recension eller besöka AvaTrade.

Bästa mäklare för handel med kopior

eToro är kanske ett av de mest kända namnen i branschen när det gäller kopieringsmäklare. Även om de har utvecklats för att erbjuda ett komplett utbud av tjänster till alla typer av handlare, förblir deras CopyTrader-plattform och erbjudande integrerade i varumärket.


För en låg minsta insättning på bara $ 200 kan du börja kopiera handel med eToro via en plattform som är erkänd som en av de mest användarvänliga i hela sektorn för kopiahandel. Du kan kopiera topphandlare över alla tillgångar som erbjuds samt investera i förvalna CopyPortfolios beroende på dina behov.

Med eToro hittar du en lågavgiftsbelagd och helt transparent handelsmiljö där du inte bara har chansen att kopiera andra framgångsrika handlare utan också har tillgång till en rad detaljerade och lättförståeliga mätvärden när det gäller att göra dina val för kopieringshandel . Du kan också ansöka till mäklaren om att bli signalleverantör så att andra handlare kan kopiera dig och låsa upp en provision för varje ny näringsidkare som du kopierar dina affärer.

Om du är intresserad av att komma igång med en av de mest uppskattade kopieringsmäklarna runt kan du kolla in vår fullständiga eToro-recension för mer information eller besök eToro.

Varning: Tänk på att all handel innebär risk. 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för utbildningsändamål och är inte investeringsrådgivning.

Bästa mäklare för handel med kopior

FXTM är en annan toppvalutamäklare i branschen som har tillhandahållit CFD-handel med hundratals tillgångar till handlare runt om i världen sedan starten 2011. Med tillförlitlig reglering på plats från ett antal toppnivåorgan inklusive CySEC i Europa, FCA, FSCA och FSC, de är bland de mest ansedda mäklare du kan välja.

När det gäller kopiahandel har FXTM ett dedikerat erbjudande genom sitt FXTM Invest-kontoalternativ. Detta öppnar en väg för dig att engagera dig i kopiahandel på någon av de tillgångar som erbjuds på FXTM och även att ställa in som signalleverantör själv. Att kopieras av andra skulle ge dig en bestämd provision från mäklaren.

Du kan börja kopiera topphandlare på FXTM med en minsta insättning så låg som $ 100. Detta gör kopieringshandel extremt tillgänglig här och tillsammans med handelns signaltjänst tillhandahåller mäklaren tillsammans med en stor lågprisspridning från 0,1 punkter det är ingen överraskning att FXTM är ett toppval för handel med kopior.

För mer information om allt FXTM har att ge kopieringshandlare och andra, se till att kolla in vår kompletta FXTM-recension för att lära dig mer eller besöka FXTM.

Bästa mäklare för handel med kopior

Pepperstone gör listan över bästa mäklare för kopieringshandel tack vare mer än 10 år i branschen som prioriterar handlare genom sina transparenta mäklartjänster med bra värde. Välreglerad av ASIC i Australien, FCA i Storbritannien och andra runt om i världen, har mäklaren blivit ett populärt val för många typer av handlare.

Genom sin egenutvecklade och lättanvända handelsplattform som också finns på mobilen kan du delta i handel med CFD: er, Spread Betting och mer på alla tillgångar de har att erbjuda. Som kopiahandlare är de dock drivna av Zulutrade så att du kan dra full nytta av att kopiera andra handlare.

Du kan också alltid titta på vår Pepperstone-recension för en fördjupad genomgång av allt detta bästa valutamäklare har att erbjuda eller besöka Pepperstone.

Varning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. Mellan 74-89% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för informations- och utbildningsändamål och bör inte betraktas som investeringsråd eller investeringsrekommendation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map