Bästa Copy Trading-plattformar

Kopiahandel är ett av de enklaste sätten du kan komma igång med att handla ett stort antal tillgångar med liten eller ingen erfarenhet, och också perfekt om du har begränsad tid att ägna dig åt handel.

Denna form av handel låter dig naturligtvis kopiera drag från andra framgångsrika handlare och i många fall göra det genom automatisering eller med begränsat engagemang. Detta skapar enorm bekvämlighet men innebär att du måste helt lita på kopieringsplattformen.

Av den anledningen har vi sammanställt denna lista över de bästa kopieringsplattformarna du kan välja bland topprankade valutamäklare.

Bästa Copy Trading-plattformar

XM är en extremt respekterad valutamäklare med mer än ett decennium av verksamhet under deras bälte som startades 2009. De erbjuder också några av de mest betrodda handelsplattformarna i affärer om du vill komma igång med kopiahandel.

Både Metatrader 4 och Metatrader 5 är ett alternativ med XM om du vill börja kopiera handeln. Även om detta inte ger samma nivå av interaktivitet som vissa andra dedikerade kopieringshanteringsplattformar, är det du kan vara säker på en mycket funktionell och populär handelsplattform för att tillämpa dina kopieringshandlar på de mer än 1 200 tillgångar som erbjuds.

Metatrader-plattformarna och särskilt MT4 ger ett mycket anpassningsbart handelsgränssnitt som är lätt att ta itu med och där du enkelt kan analysera en enorm mängd data genom de dussintals verktyg och indikatorer som redan tillhandahållits. Detta är ett av de viktigaste elementen som har hållit handelsplattformen i toppen av branschen i många år.

Du kan importera strategier från andra samhällskällor med EA: s-funktionen i MT4 eller helt enkelt kopiera andras handelsstrategier direkt. Båda metoderna för kopieringshandel stöds och är tillgängliga med en låg minsta insättning från $ 100 för ett standardkonto.

För mer information kan du kolla in vår XM-recension som är full av detaljer eller direkt besöka XM.

Bästa Copy Trading-plattformar

AvaTrade är en annan topprankad valutamäklare i Europa och världen som du kan lita på för dina kopieringshandelsbehov. De har också funnits i mer än ett decennium sedan starten 2006. Copy-trading på AvaTrade tillhandahålls av en av de bästa tredjeparts kopieringsplattformarna i branschen, Duplitrade..

Vad denna handelsplattform ger är en extremt användarvänlig miljö där du kan delta i kopiahandel med fullt stöd från mäklaren. Duplitrade är väldigt lätt att köra som webbhandlare inifrån din webbläsare och stöder en hel del funktioner som hjälper dig att analysera och göra kopieringsrörelser med direkt tillgång till en mängd olika handelsstrategier beroende på din riskprofil.

Hela kopieringsfunktionen och driften av Duplitrade-handelsplattformen smälter sömlöst med din vanliga användning av AvaTrade och du kan komma igång med en minsta insättning på $ 2000 och utnyttja en av de enda mäklarna som erbjuder handel med fast spread.

För att börja kopiera handel med Avatrade och för mer information om denna toppmäklare kan du kolla in vår fullständiga Avatrade-recension eller besöka AvaTrade.

Bästa Copy Trading-plattformar

eToro är utan tvekan en av de största aktörerna i branschen när det gäller kopiahandel. Denna toppstatus stöds inte bara av deras många års erfarenhet och pålitlig reglering inom sektorn utan också genom deras dedikerade fokus under en så lång period på social handel och kopiahandel..

Centralt för framgången med eToro har varit dess egen kopieringsplattform. Detta har länge hållits upp som ett exempel på en av de bästa kopieringsplattformarna som kan göra handel extremt lätt. Själva plattformen är webbaserad och extremt användarvänlig tack vare en mycket användarvänlig layout, grafik och en mängd andra funktioner.

Dessa funktioner inkluderar alla vanliga handelsverktyg och indikatorer som du kan förvänta dig av en topp handelsplattform, men inkluderar en rad andra element som ger stor interaktivitet och gör kopiahandel enkelt för nya eller erfarna handlare. Detta inkluderar strikt kontrollerade handelsrankningar och en mängd data om alla handlare som finns tillgängliga för dig att kopiera och se till att de passar din riskprofil och mer.

Att komma igång med eToro är också lika enkelt. För djupgående detaljer kan du kolla in vår eToro-recension eller besöka eToro.

Var medveten om att all handel innebär risk. 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för utbildningsändamål och är inte investeringsrådgivning.

Bästa Copy Trading-plattformar

FXTM är en annan mäklare som ger dig en mängd erfarenhet när det gäller kopiahandel. De har verkat runt om i världen sedan 2011 och erbjuder en dedikerad kopiahandelstjänst under mycket av den tiden. Denna tjänst kallas FXTM Invest.

FXTM invest ger dig möjlighet att engagera dig i kopiahandel genom den pålitliga och extremt populära MT4-handelsplattformen som i sig ger enorma erfarenheter. Du kan delta i kopiahandel på denna plattform med FXTM för så lite som $ 100 och med flera alternativ beroende på dina behov. Kopieringshandel med programmet kan ställas in på automatiserad, semi-auto eller manuell beroende på hur mycket engagemang du vill ha.

Med mer än 250 omsättbara tillgångar att välja mellan ett brett utbud av guider och funktioner som hjälper dig på vägen är FXTM och deras kopieringsprogram och plattform populära val för nya och erfarna handlare. På mobil kan du använda FXTM-handlarens mobila handelsplattform för att delta i samma nivå av kopieringshandel som underlättas av FXTM Invest på både stationära och webbhandelsplattformar.

För mer information om allt du kan se fram emot med mäklaren kan du ta en titt på vår FXTM-granskning eller besöka FXTM.

Bästa Copy Trading-plattformar

Pepperstone gör listan över bästa mäklare för kopieringshandel tack vare mer än 10 år i branschen som prioriterar handlare genom sina transparenta mäklartjänster med bra värde. Välreglerad av ASIC i Australien, FCA i Storbritannien och andra runt om i världen, har mäklaren blivit ett populärt val för många typer av handlare.

Genom sin egenutvecklade och lättanvända handelsplattform som också finns på mobilen kan du delta i handel med CFD: er, Spread Betting och mer på alla tillgångar de har att erbjuda. Som kopiahandlare är de dock drivna av Zulutrade så att du kan dra full nytta av att kopiera andra handlare.

Du kan också alltid ta en titt på vår Pepperstone-recension för en fördjupad genomgång av allt detta bästa valutamäklarval har att erbjuda eller besöka Pepperstone.

Varning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. Mellan 74-89% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast avsett för informations- och utbildningsändamål och bör inte betraktas som investeringsråd eller investeringsrekommendation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map