Viktiga hårda gafflar ska hända i juli 2018

En ”Hard Fork” är helt enkelt en förändring av protokollet från en tidigare version. Denna process följer en avvikelse, med en del som följer den gamla sökvägen, och den nya (gafflade) versionen följer uppgraderingsvägen. Ibland kan en hård gaffel appliceras på en kedja utan att avvikelsen skapas. I detta fall kommer det inte att finnas några extra mynt till användarna.

Den nya versionen ärver attribut för den gamla versionen men implementerar ytterligare protokoll (vilket kan vara en förbättring av säkerheten) som tros vara ett bättre alternativ än originalversionen.

Ett exempel på sådana skulle vara Bitcoin Cash (BCH) hård gaffel som är en gaffel av Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash gjorde några få ändringar i sitt protokoll som att öka blockstorlekar till 32MB snarare än 1MB blockstorlek implementerad av Bitcoin (BTC).

Dessa förbättringar har lett till att de många kryptovalutor vi har idag – som Bitcoin Gold, Bitcoin Private och till och med Ethereum – och mer kommer upp för dagen. Det är viktigt att veta att inte en hård gaffel också kommer att ge incitament för investerarna, ibland är det bara ett uppgraderat protokoll.

Nedanför förväntas hårda gafflar i juli.

Ethereum Classic

Som beskrivs av laget, Ethereum Classic (ETC) är en smartare blockchain, community, kryptovaluta och ett nätverk som utökar funktionerna hos en digital tillgång. Förutom plattformen som gör det enkelt för människor att skicka virtuella pengar till varandra, tillåter det också användning av komplexa smarta kontrakt som är självstyrda och oföränderliga.

Ethereum Classic (ETC) tokens kör blockchain och är tillgängliga för köp / utbyte på större kryptovalutabörser för bitcoins, eterier och USD.

Den schemalagda gaffeln den 13 juli kommer att leda till Ethereum Emerald som kommer att gafflas i 6 100 000: e kvarteret.

Einsteinium

Einsteinium grundades 2014 men kom inte till rampljuset förrän 2017. Einsteinium är en insamlingsplattform som hjälper till att eliminera korruption och möjliggör också ett globalt samhälle som effektivt kan stödja vetenskaplig forskning och mycket mer.

Einsteinium (EMC2) å andra sidan är den ursprungliga token för Einsteinium-plattformen. Dessa tokens kan bytas mot andra på olika kryptovalutor. EMC2 är en Bitcoin-liknande virtuell valuta som använder algoritmen PoW (Proof-of-Work). Även om denna valuta huvudsakligen byggdes för vetenskapligt, välgörenhets- och politiskt insamlingssyfte kan den användas för alla transaktioner.

EMC2 gafflar genom att ändra gruvalgoritmen från Script till EThash. Nya tokens distribueras till tokeninnehavare i förhållandet 1: 1.


Uppdatering: Einsteinium-teamet kontaktade oss om att hårdgaffeln för Einsteinium (EMC2) kryptovaluta kommer upp sent på hösten; ett exakt datum är ännu inte fastställt.

SiaCoin

De Sia-plattform är ett distribuerat molnlagring som använder gratis lagring säkrad med blockchain-teknik. Plattformen använder användningen av hårddiskens kapacitet runt om i världen, vilket skapar en marknadsplats för datalagring som är tillförlitlig till en lägre kostnad än traditionella lagringsleverantörer som Amazon och Apple.

SiaCoin (SC) är nätverkens officiella kryptovalutor som kommer att användas för att köpa extra utrymme som kunderna behöver. Leverantörer betalas också av samma kryptokurrency för att göra sitt oanvända lagringsminne tillgängligt för nätverket.

SiaCoins hårda gaffel är planerad till 1 juli 2018.

LBRY-poäng

BIBLIOTEKSKREDIT LBC är en gratis, öppen, community-driven marknadsplats. Plattformen är värd för det bästa av Hollywood-filmer, college-lektioner och annat medieinnehåll. LBRY Credits (LBC) -kryptovaluta skulle stimulera aktiviteter på blockchain.

LBRY Credits (LBC) poletter kan köpas på Bittrex, Poloniex, Upbit och Cryptopia kryptovalutor. För närvarande kan tokens endast handlas för bitcoin och tether-kryptovalutor.

Den schemalagda gaffeln på blockchain kommer att äga rum den 9 juli 2018. Gaffeln kommer att förlänga hur länge anspråk kommer att vara giltiga före utgången i nätverket.

HexxCoin

De HXX-mynt är ett säkert decentraliserat och blockchain-baserat systemnätverk som använder en PoS (Proof-of-Stake) algoritm.

De HEXXCOIN (HXX) uppstod först 2015 som en gaffel av Crave, återupplivades sedan två år senare som en gaffel av Zerocoin (Zcoin) som också dog. År 2018 övertogs myntet av ett nytt team som gjorde sitt bästa och körde projektet till otänkbara höjder på så kort tid. Myntet är inriktat på användarnas integritet.

Teamet bakom projektet syftar till att utöka funktionaliteten hos bitcoin med hjälp av Zerocoins funktioner. Gaffeln kommer att resultera i en ny kryptovaluta som heter BitcoinZeroX (BZX). BZX-token kommer att utfärdas till innehavare av HEXX och Bitcoin-kryptovaluta i förhållandet 1: 1.

HEXX-gaffeln är planerad till 1 juli 2018.

BitTube

Här är en bra plattform som syftar till att ta ut videopubliceringsplattformar som YouTube. På denna plattform kan utgivare och få passiva inkomster från innehåll som de laddar upp till plattformen.

De BitTube (TUBE) kryptovaluta är infödd till plattformen och skulle användas som belöningar för aktiviteter i nätverket. TUBE kan också bytas ut mot andra kryptovalutor på valutakursutbyte som det är listat på.

Med ett peer-to-peer-distribuerat nätverk kommer BitTube att hjälpa människor globalt att utöva sin rätt till yttrandefrihet och undvika censur.

BitTube (TUBE) är planerad att gaffla den 1 juli 2018. Gaffeln kommer att innebära en gruvalgoritmbyte till nätverket.

Kore

De Kore plattform fokuserar på integritet och säkerhet som är inriktad på att återställa kritiska juridiska, mänskliga rättigheter.

KORE (KORE) polletter kan handlas som alla andra kryptovalutor där ute. För tillfället kan den bara bytas mot Bitcoins (BTC) på Bittrex och Upbit som anges av myntmarknadslock.

KORE-gaffeln kommer att användas för att modifiera någon grundläggande aspekt av blockchain som blockeringstid, svårighet, masternode-belöningar, staking och få andra förändringar. Gaffeln är planerad till 1 juli 2018.

Det är viktigt att lägga märke till att vissa av dessa hårda gafflar kan ändras av samhället. Därför är det viktigt att följa utvecklingen i olika samhällen via olika sociala medieplattformar för att följa framstegen.

Vi rekommenderar : CoinMarketCal och KryptoCal för att spåra framtida meddelade händelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map